reklama
zwolineczka
Fanka BB :)
Aj to przepraszam i zaraz wyślę...
R
rojku
Gość
melonowa89 szkoda, że masz powrót do insuliny...
Z tym zrzucaniem kilogramów po ciąży, to bardzo róźnie bywa, bo czasem to się tak woda zatrzymuje w organizmie, że po porodzie bardzo szybko to z człowieka zchodzi. Tak jak u mne np. w dwa tygodnie 17kg. Jakby to nie była woda, to wątpię, żeby tak szybko poszło
Też sobie kupilam klapeczki pod prysznic Ostatnio jak sobie kupiłam to potem taka popuchnięta byłam, że mi noga nie wlazła, więc teraz jakieś rybackie kupiłam hahaha
Z tym zrzucaniem kilogramów po ciąży, to bardzo róźnie bywa, bo czasem to się tak woda zatrzymuje w organizmie, że po porodzie bardzo szybko to z człowieka zchodzi. Tak jak u mne np. w dwa tygodnie 17kg. Jakby to nie była woda, to wątpię, żeby tak szybko poszło
Też sobie kupilam klapeczki pod prysznic Ostatnio jak sobie kupiłam to potem taka popuchnięta byłam, że mi noga nie wlazła, więc teraz jakieś rybackie kupiłam hahaha
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jolka6621
Rojku- załącznik nie działa;-)
A co tu dziś tak spokojnie? Korzystacie, że chłodniej na polu?
Byłam w sobotę w sklepie, gdzie pracuje mój kolega. Wczoraj mi napisał, że mnie nie poznał dopóki mu cześć nie powiedziałam, bo wyglądam jak wieloryb Mam 10 kg na plusie i tak wyglądam, a co dopiero będzie przed porodem...?
A co tu dziś tak spokojnie? Korzystacie, że chłodniej na polu?
Byłam w sobotę w sklepie, gdzie pracuje mój kolega. Wczoraj mi napisał, że mnie nie poznał dopóki mu cześć nie powiedziałam, bo wyglądam jak wieloryb Mam 10 kg na plusie i tak wyglądam, a co dopiero będzie przed porodem...?
Jolka6621
Od zawsze miałam tendencje do tycia. W szkole zawsze byłam tą grubą. Jak parę lat temu schudłam, to docinanie się skończyło. Do teraz...Miesiąc temu inny kolega napisał mi w komentarzu na fb, że jestem gruba. Jest mi zwyczajnie przykro, bo wracają wszystkie złe wspomnienia, wyśmiewania, itp.:-(
Kur..... jacy ludzie są beznadziejni
Mnie na szczęście nikt jeszcze nie powiedział że jestem gruba bo zaraz bym to odpowiednio skomentowała
Ja też od zawsze byłam gruba pózniej schudłam dużo ale przede wszystkim po to by móc zajść w ciążę.
Teraz jestem szczęśliwa że w moim brzuszku rośnie moje małe szczęście a wagą się nie przejmuję
Raz schudłam to teraz też mi się uda wrócić do formy z przed ciąży:-):-)
Więc olej takie gupie gadanie
a jak ktoś ci napisze na fb że jesteś gruba to napisz Jestem w ciąży nie gruba a to jest różnica
i uszy do góry
Mnie na szczęście nikt jeszcze nie powiedział że jestem gruba bo zaraz bym to odpowiednio skomentowała
Ja też od zawsze byłam gruba pózniej schudłam dużo ale przede wszystkim po to by móc zajść w ciążę.
Teraz jestem szczęśliwa że w moim brzuszku rośnie moje małe szczęście a wagą się nie przejmuję
Raz schudłam to teraz też mi się uda wrócić do formy z przed ciąży:-):-)
Więc olej takie gupie gadanie
a jak ktoś ci napisze na fb że jesteś gruba to napisz Jestem w ciąży nie gruba a to jest różnica
i uszy do góry
Akaiah współczuję problemów z torbielem i zabiegu, ale dobrze, że trafiłaś na takiego fajnego lekarza
Kamilka śliczny brzusio
Kinga super sen ;-) mój mąż też ostatnio co chwilę śni o porodzie heheh Biedak przeżywa
Mama Kangura przykro mi z powodu babci :-(
Rojku super wyniki tyle kg w 2 tygodnie!
Co do wizyt mam też co 4-5 tygodni i zawsze usg lekarz robi a waga na razie 5,5kg na plusie.
Dzisiaj kolejne zakupy kupiłam 2 nowe kocyki i ręczniki z kapturkiem śliczne za 10zł każda z tych rzeczy w bidze :-) a do tego parę ciuszków :-) mąż już zaczyna patrzeć na mnie jak na ufo, gdy przynoszę kolejne ciuszki
Kamilka śliczny brzusio
Kinga super sen ;-) mój mąż też ostatnio co chwilę śni o porodzie heheh Biedak przeżywa
Mama Kangura przykro mi z powodu babci :-(
Rojku super wyniki tyle kg w 2 tygodnie!
Co do wizyt mam też co 4-5 tygodni i zawsze usg lekarz robi a waga na razie 5,5kg na plusie.
Dzisiaj kolejne zakupy kupiłam 2 nowe kocyki i ręczniki z kapturkiem śliczne za 10zł każda z tych rzeczy w bidze :-) a do tego parę ciuszków :-) mąż już zaczyna patrzeć na mnie jak na ufo, gdy przynoszę kolejne ciuszki
Jolka - ale przynajmniej wiesz, że możesz schudnąć więc z uśmiechem przyjmuj tę krytykę - w końcu to ciąża a nie blacha ciasta na śniadanie na mnie w szkole mowili Słoń Dolores teraz to wspominam z uśmiechem mimo, że nigdy nie byłam szczupła... jak schudłam to to do "normalnych" rozmiarów. A teraz jestem mega gruba i trudno też ciągle słyszę komentarze, że to nie możliwe że to 6 miesiąc, albo mama jednego dziecka, które przychodzi do mnie na terapię mówi " ależ jest pani grubiutka, jak świnka pigi". Jak Michał to usłyszał będąc w pokoju obok to wyszedl i powiedział, że to nie prawda aż się pani głupio zrobiło
A ja byłam dziś u lekarza - oczywiście u mnie bez usg. lekarz swtierdził, że to problemy z krążeniem i dostałam kilka recept.
no i teraz szukam jakiegoś lekarza polecanego, który sprawdzi co i jak... i będzie lekarzem z Ujastka - żeby ewentualnie mógł mnie potem "rozwiązać"
malabiala - super udane zakupy cieszą
A ja byłam dziś u lekarza - oczywiście u mnie bez usg. lekarz swtierdził, że to problemy z krążeniem i dostałam kilka recept.
no i teraz szukam jakiegoś lekarza polecanego, który sprawdzi co i jak... i będzie lekarzem z Ujastka - żeby ewentualnie mógł mnie potem "rozwiązać"
malabiala - super udane zakupy cieszą
reklama