reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

dokulałam się dziewczyny ale tak się spociłam że masakra :no: wystałam się na poczcie chyba z godzinę i jakoś nikt nie kwapił się żeby mnie przepuścić - wręcz przeciwnie czułam się jakbym miała na czole napisane "proszę prosze przede mnie":no: aż wreszcie babę zrypałam bo ja strasznie nie lubię tego całego: "ja tylko się coś zapytam" a później debatuje 20 minut przy okienku. Na pocieszenie przyszedł mi kocyś dla Nelci i pieluszki flanelowe to Wam później wrzucę na wątek

reklama
uf dzis super pogoda, ok 24stopni bez słonca. odżyłam :tak: , zaraz idziemy do teściówki na gołąbki bo zapraszała, ciekawe co wymyśli tym razem.. :confused2:

dzisiaj M zaczął mówić do brzucha i na Imie Tymuuuś, brzuch poskakiwał, mój M był w 7 niebie :)
mały Alien.:rofl2:

nonek nie drażnij bo ja tu obtańczyłam wiatrak dookoła na jednej nodze z nadzieją że z nieba coś spadnie ale jak na razie mam lazurowe niebo :/ a burzy jak nie było tak nie widać :confused2:

Marys zrobiłam dzisiaj twoje placki:-) Pycha, jako dodatek mieliśmy sos z grzybów leśnych, najadłam się tak, że aż mi uszami wychodziło;-)

A ja dzisiaj wzięłam się za malutkie ciuszki po Miśku, bo chciałam coś wystawić na pchli targ, ale...zapomniałam, że większość tych ciuszków miałam w kolorach nadających się i dla dziewczynki i dla chłopca, więc rozmiary 56 do 68 zostają u nas dla Majeczki.

U nas tak do 14 było całkiem fajnie, a teraz znowu ciepło i jak dla mnie za duszno.

reklama
Dziewczyny :) zazdroszczę Wam tego deszczu i burzy... u mnie dopiero zaczyna kropić
ja dziś w Ikei zapakowałam całą torbę... a po drodze do kas co chwilę coś wyjmowałam i stwierdzałam, że to później jak już pokoik wyremontujemy... i tak zostałam z kompletem pościeli, przescieradelkami, pudełeczkami i takimi drobiazgami :)

i skorzystałam z linków od rojku ( dziękuję :) ) i kupiłam kocyk... licytuję też rożki :)

pyszne lody jadłam... i tak w końcu odpoczywam :))))

Do góry