reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Już po glukozie, ale się wynudziłam. Nie było tak źle, ale szybko coś słodkiego nie zjem. U mnie dzisiaj lepsza pogoda, chyba nadchodzi ochłodzenie.

reklama
u mnie glukoza w szufladzie czeka do poniedzialku albo wtorku :tak: chyba ze moj M znowu poszaleje i sie nia bedzie ratowal :eek:
chlodniej u mnie dzisiaj po burzy, ale nie mam zupelnie sily na nic
cieszy mnie ze M odebral nosidelko dla malego dzisiaj, ciekawe czy sie sprawdzi i czy bedzie ok :-)

Zrezygnowałam z zakupów i poszłam spać:sorry: Ale czuję się dziś fatalnie, ciśnienie mam 98/53 i mam wrażenie, że zaraz zejdę, ledwo mogę usiedzieć i do tego mnie mdli. Może na zewnątrz zrobiło się chłodniej, ale w domu u mnie nadal jest strasznie duszno, a ze mnie się leje:-(
A z dobrodziejstw klimatyzacji korzystałam przez poprzednie dni, ale teraz to nawet nie miałabym siły gdziekolwiek jechać.

dehaira, jolka - w tym happymam są dwie ekspedientki, bo ostatnio widziałam jakąś inną. Ta co mnie obsługiwała, to myślałam, że mnie wyrzuci z tego z sklepu, jak poprosiłam o rozmiar kolejnej sukienki. No nie nadaje się kobieta do tego zawodu;-)
dehaira - udanych zakupów

rojku, to ja idąc Twoim sposobem liczenia, 20.08 wejdę w 7. miesiąc - jak ten czas leci :) zaraz spadamy do jakiejś galerii się ochłodzić :) do tej pory leżałam rozkraczona pod wiatrakiem i czytałam książkę. Trochę mi lepiej, może ciut chłodniej się zrobiło... choć wątpię, jak widzę, co za oknem się dzieje.
nonek to dobrze, że bez sensacji się obeszło.

Nareszcie zrobiło się chłodniej. Odrazu człowiek czuje się lepiej. :-)
Ja wczoraj poprałam wszystkie ubranka na wiek 0-3 miesiące i wszystko ładnie wyschło. Zaraz biorę się za prasowanie. Kupiłam ten płyn do prania Bobini i powiem Wam, że podoba mi się zapach upranego prania. Kiedyś używałam Lovi i jakoś ten ma fajniejszy zapach.

reklama
Witam się po wakacjach, powiem tak było super tylko czemu tak gorąco... codziennie musiałam na około 2-3 h zejść z plaży i się położyć w domku, chociaż cały czas leżałam w drzewach w cieniu. Wyjazd zaliczam do udanych, odpoczęłam psychicznie, chociaż fizycznie tak sobie.

Na razie nie dam rady nadrobić tego co napisałyście , ale mam nadzieję że same pozytywne rzeczy się zdarzyły w ciągu tego tyg.

Do góry