reklama
czekoladka21
Mama Nadzi :*
nonek - tak u nas wkońcu idzie ochłodzenie aż mi ciśnienie spadło do normalnego
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
laperedhil
Fanka BB :)
u mnie glukoza w szufladzie czeka do poniedzialku albo wtorku chyba ze moj M znowu poszaleje i sie nia bedzie ratowal
chlodniej u mnie dzisiaj po burzy, ale nie mam zupelnie sily na nic
cieszy mnie ze M odebral nosidelko dla malego dzisiaj, ciekawe czy sie sprawdzi i czy bedzie ok :-)
chlodniej u mnie dzisiaj po burzy, ale nie mam zupelnie sily na nic
cieszy mnie ze M odebral nosidelko dla malego dzisiaj, ciekawe czy sie sprawdzi i czy bedzie ok :-)
Zrezygnowałam z zakupów i poszłam spać Ale czuję się dziś fatalnie, ciśnienie mam 98/53 i mam wrażenie, że zaraz zejdę, ledwo mogę usiedzieć i do tego mnie mdli. Może na zewnątrz zrobiło się chłodniej, ale w domu u mnie nadal jest strasznie duszno, a ze mnie się leje:-(
A z dobrodziejstw klimatyzacji korzystałam przez poprzednie dni, ale teraz to nawet nie miałabym siły gdziekolwiek jechać.
dehaira, jolka - w tym happymam są dwie ekspedientki, bo ostatnio widziałam jakąś inną. Ta co mnie obsługiwała, to myślałam, że mnie wyrzuci z tego z sklepu, jak poprosiłam o rozmiar kolejnej sukienki. No nie nadaje się kobieta do tego zawodu;-)
dehaira - udanych zakupów
A z dobrodziejstw klimatyzacji korzystałam przez poprzednie dni, ale teraz to nawet nie miałabym siły gdziekolwiek jechać.
dehaira, jolka - w tym happymam są dwie ekspedientki, bo ostatnio widziałam jakąś inną. Ta co mnie obsługiwała, to myślałam, że mnie wyrzuci z tego z sklepu, jak poprosiłam o rozmiar kolejnej sukienki. No nie nadaje się kobieta do tego zawodu;-)
dehaira - udanych zakupów
czekoladka21
Mama Nadzi :*
Basiaaa10 - to ja mam dziś wyjątkowo niskie jak w inne dni bo 125/70 a wczoraj miałam 139/75 więc mega mi się obniżyło i odrazu czuje sie lepiej.
rojku, to ja idąc Twoim sposobem liczenia, 20.08 wejdę w 7. miesiąc - jak ten czas leci zaraz spadamy do jakiejś galerii się ochłodzić do tej pory leżałam rozkraczona pod wiatrakiem i czytałam książkę. Trochę mi lepiej, może ciut chłodniej się zrobiło... choć wątpię, jak widzę, co za oknem się dzieje.
nonek to dobrze, że bez sensacji się obeszło.
nonek to dobrze, że bez sensacji się obeszło.
DoMisia1985
Nareszcie zrobiło się chłodniej. Odrazu człowiek czuje się lepiej. :-)
Ja wczoraj poprałam wszystkie ubranka na wiek 0-3 miesiące i wszystko ładnie wyschło. Zaraz biorę się za prasowanie. Kupiłam ten płyn do prania Bobini i powiem Wam, że podoba mi się zapach upranego prania. Kiedyś używałam Lovi i jakoś ten ma fajniejszy zapach.
Ja wczoraj poprałam wszystkie ubranka na wiek 0-3 miesiące i wszystko ładnie wyschło. Zaraz biorę się za prasowanie. Kupiłam ten płyn do prania Bobini i powiem Wam, że podoba mi się zapach upranego prania. Kiedyś używałam Lovi i jakoś ten ma fajniejszy zapach.
reklama
zwolineczka
Witam się po wakacjach, powiem tak było super tylko czemu tak gorąco... codziennie musiałam na około 2-3 h zejść z plaży i się położyć w domku, chociaż cały czas leżałam w drzewach w cieniu. Wyjazd zaliczam do udanych, odpoczęłam psychicznie, chociaż fizycznie tak sobie.
Na razie nie dam rady nadrobić tego co napisałyście , ale mam nadzieję że same pozytywne rzeczy się zdarzyły w ciągu tego tyg.
Na razie nie dam rady nadrobić tego co napisałyście , ale mam nadzieję że same pozytywne rzeczy się zdarzyły w ciągu tego tyg.