reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

dehaira - dobrze, że napisałaś, dobrze, że on się odezwał. Przed Wami na pewno jeszcze wiele pracy i rozmów, ale ja wierzę, że będzie dobrze!

Matko, jak mnie głowa boli! Zauważyłam, że u mnie to tak co drugi dzień;/ Trzymajcie kciuki, dziś o 16.50 mam wizytę! Już lekki stres zaczynam odczuwać. :-(
Z pozytywnych rzeczy to zapisaliśmy się do szkoły rodzenia, zaczynamy za miesiąc :-)

reklama
ursula masakra z tymi sasiadami wiem co czujesz bo u moich rodzicow tez tacy byli … tragedia
martula1985 slodziak z tego psiaka ;p mój dzis na rozrabial myslalam ze go zabije ;/
nonek90 nie idzie do tego się przygotowac ;p
dehaira trzymam kcuki żeby się ulozylo
basiaaa10 trzymam kcuki :)
ja już jestem po glukozie masakra jakas zostalam tak mocno pokuta nie szlo zyl znalesc – pierwszy raz mi się to zdazylo ala reke mam spuchnieta :( a glukoza się cofala jak nie wiem ;/

jestem padnieta i mi slabo po tych badaniach a do tego taaaki upal ;/ ide sie polozyc

martula1985 ale cudak z tego psiaka, ja to bym z chęcią coś jeszcze przygarnęła, no nie idzie się oprzeć takim maluchom :))

dehaira no to i ja czekam aż odpisze ;) będzie dobrze, skoro obojgu Wam zależy, do tego dobre chęci, siły i pracy i zawojujecie świat :)

rojku ja łykam i mnie łapią nadal :/

kamilka trzeba było po butelce wnosić :p olej sprzątanie i tak się zakurzy :))

A ja musiałam na jutro do gin się zapisać, miałam iść po niedzieli ale nie było wolnych wizyt i idę jutro na 18, będziemy gadać o tym CC i indywidualnej opiece, nawet się cieszę że wcześniej pójdziemy bo tak mi się dłużył czas do kolejnej wizyty i denerwowałam się finansami, a tak jutro już powinnam wiedzieć wszystko i móc szykować plan finansowy ;) Żebym tylko nie zapomniała o tych pękających naczynkach, skurczach i zgadze :p

A to wiem jest na Zwierzynieckiej. Ja się właśnie zastanawiam gdzie iśc;/

Kurde ja dopiero wizyte mam 23 sierpnia, nie widziałam szkraba od miesiąca, ale mój lekarz teraz na urlopie;/

martula1985 ale cudak z tego psiaka, ja to bym z chęcią coś jeszcze przygarnęła, no nie idzie się oprzeć takim maluchom :))

racja, trudno się oprzeć, już mówiłam mężowi, że może jeszcze jednego weźmiemy, bo nikt nie chce pozostałych piesków zabrać i dziewczyna jest załamana, bo nie ma warunków na trzymanie trzech psów, jednego chciała zostawić sobie a na razie ma 3..

Chyba zmienię Kudłatemu imię na TAJFUN :laugh2:

martula aż taki szaleniec? mały to musi się wybawić :) mój ma już 9 lat i więcej śpi niż go widać, na dodatek przestał spać gdzie popadnie tylko wybiera miejsca gdzie mu wygodnie i miękko w tyłek - kanapa, fotel, poduszka.. ;) Psia radość ! Gdybym tylko miała dom a nie mieszkanie to bym drugiego wzięła a tu mi dwa zrujnują do reszty chałupę ;) a powiedz mi jak mu idzie nauka siusiania na dworzu?

a ja dziś zaczynam szkołę rodzenia...na Ujastku

wiecie, mam teraz ogromne poczucie winy, bo mam wrażenie, że to ja go do tego wszystkiego popchnęłam, że wszystko to moja wina... siedzę i buczę....

reklama
dehaira nie przesadzaj. To jest najgorsza reakcja! Ty go zmusiłaś do kłamstw? Bez przesady. Jak coś mu leżało na sercu, to mógl z Tobą porozmawiać, a nie ładować się w jakieś chore układy.

Do góry