reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

dehaira - dobrze, że napisałaś, dobrze, że on się odezwał. Przed Wami na pewno jeszcze wiele pracy i rozmów, ale ja wierzę, że będzie dobrze!

Matko, jak mnie głowa boli! Zauważyłam, że u mnie to tak co drugi dzień;/ Trzymajcie kciuki, dziś o 16.50 mam wizytę! Już lekki stres zaczynam odczuwać. :-(
Z pozytywnych rzeczy to zapisaliśmy się do szkoły rodzenia, zaczynamy za miesiąc :-)

reklama
ursula masakra z tymi sasiadami wiem co czujesz bo u moich rodzicow tez tacy byli … tragedia
martula1985 slodziak z tego psiaka ;p mój dzis na rozrabial myslalam ze go zabije ;/
nonek90 nie idzie do tego się przygotowac ;p
dehaira trzymam kcuki żeby się ulozylo
basiaaa10 trzymam kcuki :)
ja już jestem po glukozie masakra jakas zostalam tak mocno pokuta nie szlo zyl znalesc – pierwszy raz mi się to zdazylo ala reke mam spuchnieta :( a glukoza się cofala jak nie wiem ;/

jestem padnieta i mi slabo po tych badaniach a do tego taaaki upal ;/ ide sie polozyc

martula1985 ale cudak z tego psiaka, ja to bym z chęcią coś jeszcze przygarnęła, no nie idzie się oprzeć takim maluchom :))

dehaira no to i ja czekam aż odpisze ;) będzie dobrze, skoro obojgu Wam zależy, do tego dobre chęci, siły i pracy i zawojujecie świat :)

rojku ja łykam i mnie łapią nadal :/

kamilka trzeba było po butelce wnosić :p olej sprzątanie i tak się zakurzy :))

A ja musiałam na jutro do gin się zapisać, miałam iść po niedzieli ale nie było wolnych wizyt i idę jutro na 18, będziemy gadać o tym CC i indywidualnej opiece, nawet się cieszę że wcześniej pójdziemy bo tak mi się dłużył czas do kolejnej wizyty i denerwowałam się finansami, a tak jutro już powinnam wiedzieć wszystko i móc szykować plan finansowy ;) Żebym tylko nie zapomniała o tych pękających naczynkach, skurczach i zgadze :p

A to wiem jest na Zwierzynieckiej. Ja się właśnie zastanawiam gdzie iśc;/

Kurde ja dopiero wizyte mam 23 sierpnia, nie widziałam szkraba od miesiąca, ale mój lekarz teraz na urlopie;/

martula1985 ale cudak z tego psiaka, ja to bym z chęcią coś jeszcze przygarnęła, no nie idzie się oprzeć takim maluchom :))

racja, trudno się oprzeć, już mówiłam mężowi, że może jeszcze jednego weźmiemy, bo nikt nie chce pozostałych piesków zabrać i dziewczyna jest załamana, bo nie ma warunków na trzymanie trzech psów, jednego chciała zostawić sobie a na razie ma 3..

Chyba zmienię Kudłatemu imię na TAJFUN :laugh2:

martula aż taki szaleniec? mały to musi się wybawić :) mój ma już 9 lat i więcej śpi niż go widać, na dodatek przestał spać gdzie popadnie tylko wybiera miejsca gdzie mu wygodnie i miękko w tyłek - kanapa, fotel, poduszka.. ;) Psia radość ! Gdybym tylko miała dom a nie mieszkanie to bym drugiego wzięła a tu mi dwa zrujnują do reszty chałupę ;) a powiedz mi jak mu idzie nauka siusiania na dworzu?

a ja dziś zaczynam szkołę rodzenia...na Ujastku

wiecie, mam teraz ogromne poczucie winy, bo mam wrażenie, że to ja go do tego wszystkiego popchnęłam, że wszystko to moja wina... siedzę i buczę....

reklama
dehaira nie przesadzaj. To jest najgorsza reakcja! Ty go zmusiłaś do kłamstw? Bez przesady. Jak coś mu leżało na sercu, to mógl z Tobą porozmawiać, a nie ładować się w jakieś chore układy.

Do góry