reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Melonowa, BabyPoznan ma chyba racje, lepiej odddaj jutro a jak masz na jednym skierowaniu z krwią to w ogóle idź jutro bo Ci wyjdzie wynik dziwny jakiś, mi pierwsze badanie moczu robili z pobranego w szpitalu i wyniki wyszły kiepskie z bakteriami i w ogóle jakieś "cienkie";)

Hej Kobitki,
jestem ledwo ciepła o 2 w nocy się obudziłam do wc i od tamtej pory nie mogłam usnąć aż do 6 a potem wstałam o 7 :/ Mamy takich "super" sąsiadów piętro niżej, no melina straszna i od nich potrafi tak śmierdzieć fajami i przetrawionym alkoholem że się budzimy z M. bo nie daje rady spać :/ do tego dziś jakaś awantura, domofon ciągle im dzwonil, jacyś goście mordy darli. No dramat...od lat wszyscy starają się ich stąd pozbyć ale się okazuje że łatwiej wydać nakaz eksmisji dla matki z dzieckiem niż gościa ktory w ogóle podobno nie jest zameldowany w tym lkokalu i mieszkają z nim jacyś okoliczni lumpowie :/

Idę zaraz spać bo po prostu o własne nogi się potykam, mój M też wygląda jakby w nocy zabalował ;)

Oj Ula to współczuję takich sąsiadów, na pewno potrafią dać nieźle popalić. Ja mam nad sobą nastolatka, który codziennie rano (zazwyczaj tak od 5-6) śpiewa... :no: wyje! Linkin Park na cały blok! I to tak, że się nie da tego przesłuchać... słoń mu na ucho nadepnął jak nic, ale chyba ani on ani jego rodzice tego nie słyszą! Masakra! Już mu ktoś z bloku chyba zwrócił uwagę, bo na jakiś czas się trochę uspokoiło, ale od kilku dni te "koncerty" powróciły...

Cześć :)

melonowa dziewczyny mają rację!

Gusiak88, jak tylko mama mi coś podeśle, zaraz dam Ci znać

Co do sąsiadów, to jak mieszkałam z rodzicami to dokładnie pod moim pokojem mieszkał mój rówieśnik, który dzień w dzień do 1-2 w nocy słuchał techno :angry:

A na dobry początek dnia, Kudłaty Was pozdrawia :-D

DSC_0026-1.jpg

Zmykam sprzątać, mój małż szanowny wczoraj samochód naprawiał i wszystko jest uświnione, łącznie z umywalką w łazience :confused2:

Załączniki

• DSC_0026-1.jpg
    DSC_0026-1.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 28
Dziewczyny ... czekam jak na szpilkach, wczoraj wysłałam list i w nocy powiedziałam mu, żeby sprawdził pocztę i przeczytał. Zapytał czy nie mogę mu tego wszystkiego powiedzieć... więc powiedziałam, że tak mi łatwiej i dzięki temu nie pominę niczego, bo dużo emocji mnie to kosztuje...
Przed chwilą napisał z pracy, że jak będzie miał tylko chwilę to odpisze...
więc czekam... możecie sobie wyobrazić jak bardzo się niepokoję...

Cześć dziewczyny

U mnie dzisiaj strasznie gorąco;/ Zjadłam śniadanie i jakoś mi wszystko siedzi na żołądku. W piątek idę na glukozę, przygotowywałyście się do tego jakoś???

dehaira no to czekamy z Toba!

nonek nie przygotowywałam się w żaden spośob. Tylko dzień wcześniej trzeba jakoś do którejś godziny ostatni posiłek zjeść.

Ja dziś pierwszy raz rano miałam porządny skurcz łyki. Muszę zacząć skrupulatniej ten magnez łykać.

Hej dziewczyny

Wstałam i sie ogarnac nie moge:no: zaprowadzilam mlodego wtachałam zgrzewke picia na 2 pietro potem zeszlam po torbe zakupow masakra glupia jestem ale nie idzie nie miec picia w te upaly:wściekła/y: a teraz pranie sprzatanie masakra nie mam sil... a jeszcze prasowanie mnnie czeka i musze do piatku je zrobic bo bede musiala znow je przeoprac z tego kurzu:confused2::sorry:

dehaira wow ale emocje:) ja tez czekam;-)

reklama
Aż się boję mówić - ale mam nadzieję, że najgorsze mamy już za sobą. Przyznał się do kłamstw, ale też trochę rzeczy miał mi za złe... z okresu kiedy mieliśmy się rozstać. Ciężkie to wszystko i teraz wolałabym, żeby był obok, ale pewnie to co napisaliśmy jest tylko początkiem rozmowy. Najważniejsze, że mówi, że kocha mnie i nie zostawi, i że chce coś zmienić.

Do góry