reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

brackiee- co racja to racja napewno sie zmienilo ale mi to zostalo i dlatego nigdy wadowice.Myśle ze jakbym zaczela rodzic w wad to raczej bym tam urodzila ale pocieszam sie tym że zakupy robie w Skawinie lub Myślenicach i do Wadowic raczej nie zaglądam.

reklama
basiaaa10 tak to jest, ze w kolejce to zawsze jakis biedniejszy sie znajdzie. Ja w Ikei wparowałam kiedyś przed wszystkich w uprzywilejowanej kasie. Kasjerki spytałam, czy mogę skorzystać z pierwszeństwa bo w ciąży i z dzieckiem, ale czułam te spojrzenia na sobie, choc w kasie nikogo uprzywilejowanego nie było. Poza tym nawet jak brzuch widzą, to biegną,żeby zdążyć wcześniej :) Masakra

czekoladka21 to może się spotkamy na porodówce w Żeromskim :p

justyn.ka w Żeromskim bezpłatnie, rodzinnie i ze znieczuleniem :p

gdynianka1 jak tam rekonwalescencja M.?

martula - ale "przygoda" :no:
melonowa - pokazesz pózniej tortowe dzieło ? :)

witam was dziewczyny. wiec opisze pokrótce wszystko.

pojechalam o rano do mojego ginka i jak sie okazało pocałowałam klamkę.. wiec od razu pojechalam do szpitala. po dlugim oczekiwaniu mnie przyjeli..i odetkali . zrobił się zator, za szybko rana się zagoiła, a nie zdązyla się rana wyczyscić. wiec odetkali polecialo.. robil mi to innny ginekolog niz tydzien temu i jestem z niego super zadowolona !! mówił wszytko co robi, i byl bardzo troskliwy.. a najlepsze bylo to heheh ze tydzien temu co jedna położna tak sie na mnie wydzierala i tweirdzila ze zamiast na torbiel lecza mniena glowe bo głupia nie mogla pojąc ze głowa bolała po srodku znieczulającym..to najlepsze było to ze była przy moim zabiegu..i ciagle dostawała opie**l od lekarza..debilka nic zrobic i nic podać mu nie potrafila..dlatego sie na pacjentach wyżywa..wogóle mi jej zal nie b ylo.. ale najwazniejsze mam to udrożnione, boli ale jestem w domu i w poniedzialek do mojego prowadzącego mam nadzieje ze nie pocałuje klamki.. czuje sie maga spokojna ale mam nadzieje ze nie wroce do szpitala do rozwiazania.

a sniło mi sie ze urodzilam we wrzesniu :szok: pomijając ze w tą noc miałam bardz o niespokojny sen.

wszytkiego dobrego dla ANEKK !!! :happy:

Zapomniałam.... Najlepszego nasze Anie!

pobrane.jpeg

Załączniki

• pobrane.jpeg
    pobrane.jpeg
    10,3 KB · Wyświetleń: 30
rojku- pewno się spotkamy o ile w przybliżonym terminie urodzimy.Mi podczas ciąży tylko jedna kobieta zwolnila miejsce do toalety a tak to nic.Raz się wyczekalam pół godziny w kolejce w biedronce ale ich wszystkich to nie rusza.A nawet jak byłam w smyku i była taka duża wyprzedaż i tam oczywiście pisze kobiety w ciązy maja pierszeństwo 5 osób przedmną stałą albo i więcej z czego wszystkie kobiety nie były w ciąży a i tak nie przepuściły nawet kasjerka nic nie reagowała więc w ogóle nie wiem po co to jest.

ja jak zmierzam do jakiejkolwiek kolejki to brzych do przodu i wchodzę pierwsza :-) sama zawsze puszczałam kobitki w ciąży więc teraz moja kolej chociaż i tak zdarzy się jakiś przeszczep co poburczy pod nosem albo stwierdzi, że on ma tylko dwie rzeczy a ja cały koszyk :confused2:

dzisiaj gotuję zupę jarzynową bo mi się zachciało strasznie a na drugie domowa pizza bo któraś wczoraj wspomniała i tak mi się wryło w czaszkę :-D mam tylko nadzieję że tym razem się nie rozbeczę przy gotowaniu zupy bo jak robiłam ogórkową to zaq cholerę nie mogłam jej doprawić i też się rozbeczałam, że nasze dziecko z głodu umrze bo nie umiem nic ugotować no i też ostatnio wysiadałam z Łukaszem z auta i wyciągnęłam kluczyki a on nie zdążył zasunąć szyby co skomentował oczywiście z uśmiechem: "samolubie okna nie zamknąłem" a ja zaczęłam tak płakać że nie mogłam się uspokoić i stwierdziłam że taka ze mnie matka że zapomnę o własnym dziecku i je zamknę a takie upały i wogóle w aucie samo :-D jak psychiczna jakaś :-D

co do zupy

reklama
a ja się pochwale..robie gofryyyyy z bitą smietaną i polewą czekoladową truskawkami i jagodamii narobie wam smaka a co ! :)) a za to ze byłam dzielna mój M kupił mi paczkę lodów bakaliowych Carte Dor :) dzisiaj leze i jem :)

Do góry