reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

len mielony jest rewelacyjny ale trzeba regularnie stosować
na moją babcie też nic nie działało i udało się na len ale ten mielony
i otręby owsiane też są dobre,ja osobiście je stosuję

reklama
annie. a próbowałaś suszonych moreli? Żeby nie przeczyściło, to mówią, żeby nie zjadać więcej niż 5ciu. Może jakbyś zjadła z 10 to by coś poszło?

annie ja tez zawsze mialam problem z wypróżnieniem..i teraz codziennie rano jem płatki owsiane górskie nie przerobione najlepiej z firmy KUPIEC, i u mnie zawsze działą :) polecam

Hej laski, nie mam dziś coś energii. Cały dzień Was podglądałam ale nie mogłam się zebrać żeby coś napisać. Normalnie czuję się jakby ktoś ze mnie spuścił powietrze :/ a jutro ta nieszczęsna szkoła rodzenia. Najchętniej bym nawet tam nie jechała :/
Co do kłopotów z zaparciami to moja Mała chyba się jakoś inaczej ułożyła i od jakichś 3 tygodni widzę zdecydowaną poprawę ale to co mogę polecić z własnej walki z tym problemem - a to naprawdę cholerny kłopot - to pestki słonecznika zjadane w dużych ilościach :D czereśnie popijane wodą! aktualnie śliwki działają pięknie no i ja dobijam się popijając pomidory mlekiem ;) czekolady w zasadzie w ogóle nie jem...nei licząc tych nieszczęsnych Twixow raz na tydzień :))
A gdyby to wszystko nie pomogło to chyba faktycznie siemię lniane, otręby i tak jak pisze akaiah płatki owsiane Kupca :)
Chyba dziś dół mnie dopadł, w czwartek koncert na który się szykowaliśmy od października...wtedy musieliśmy zrezygnować z pójścia bo zaszłam w pierwszą ciążę i termin porodu miałam na 25 czerwca więc wiedzieliśmy że miesiąc później możemy mieć głowy zajęte czymś innym. Jak stało się jak się stało i w ciąży już nie byłam dostałam pensje za zwolnienie na którym byłam i ta pensja była wyższa o kwotę która pozwoliła mi kupić dwa bilety na ten koncert. Zła byłam że dostałam tą pensje wyższą, te pieniądze czułam że mi się nie należą , przecież w ciąży już nie byłam i żeby źle tych pieniędzy nie kojarzyć kupiłam bilety. I teraz klops - ja iść nie mogę bo tyle godzin stania w tłumie nie jest dla mnie najlepszym pomysłem więc M idzie sam a mój bilet sprzedajemy i za odzyskaną kasę kupimy coś małej. I jakoś tak mnie to wszystko zasmuciło dziś, przewrotny los. Zła jestem że M idzie, że ja nie mogę, i jakoś tak ryczeć mi się chce :/
Idę spać Kochane, przepraszam że piszę tylko o sobie, jutro na pewno będzie mi lepiej...
P.S. Kinga najlepszego kochana! buziaki dla Ciebie :))

marys25;9971440]Bunny i Wam również wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :)))
oj do rocznicy troche jeszcze zostalo poprostu maz taki cudowny jest bo nie moze sie nadieszyc powiekraajaca sie rodzina a ja juz tak mam ze jak on jest mily to i ja jestem mila. ale dziekuje za zyczenia:-*
Gusiak ja proponuje rozgrzac palce przed nakuciem mi to pomagalo bo tez na pocztku roznie z tym pomiarem mialam wiec albo najpierw nacieralam palec aby byl cieplejszy od innych albo mylam dlonie w cieplej wodzie

to ja jutro pocisnę to wszystko na raz może coś się ruszy :confused: jak mnie nie będzie do 9 to dzwoncie na 112 i powiedzcie że mnie szambonurek wciągnął :-)

no ja Wam powiem ze przynajmniej w ciazy nie mam problemu z "2" :tak:
ja generalnie mam IBS wiec przed ciaza sie meczylam wiecznie z brzuszkiem ogolnie, a w ciazy jest cudnie i moze po ciazy juz tak zostanie? :-D

a ja taka gule czuje tez, jak mi sie maly ulozy :-D fajne to uczucie - hahaha :-)
chyba cos zlapalam w oku - piecze, boli i zaczyna mi sie cos zbierac! nosz #$T$#%Y!!

reklama
avocado no mi lekarz też ten syrop polecił :) ale jakoś tym czasowo w miarę samo przeszło i nie wiem za bardzo czy mogę go łączyć z lekami które biorę a wiecznie zapominam go zapytać o to na wizycie :)

247ba44b05ed1e94587b828c5545b71e.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry