reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

avocado swietny filmik moja dopiero sie rozkreca

i_carrie musisz myslec pozytywnke ze robisz to dla dobra malenstwa w brzuchu a za pare miesiecy gdy zyskasz sily nadrobisz zaleglosci ze strszym dzieckiem w zabawach

polakmatka wracaj szybko do zerowia

meago gratuluje dobrych wynikow

u mnie dzisiaj dobry dzien z mezem przezywamy miesiac miodowy tak sobie slodzimy:-D

reklama
Egzamin poprawkowy z geografii. Przed klasą czekają Kowalski i Nowak.
Komisja prosi Kowalskiego, pokazuje mu globus i pyta:
- Powiedz nam, Kowalski, co to jest ?
- No... globus - odpowiada Kowalski.
- Nie, przecież to jest Ziemia - twoja matka. Niestety nie zdałeś.
Kowalski wychodzi naburmuszony. Nowak pyta:
- Trudne miałeś pytania?
- Eh, pokazali mi globus i powiedzieli, że to moja matka...
Komisja prosi Nowaka, też stawia przed nim globus i pyta:
- Powiedz, Nowak, co to jest?
- To jest matka Kowalskiego - odpowiada Nowak

Policjant zatrzymuje samochód, którym jadą trzy osoby.
- Gratuluję - mówi policjant - jest pan tysięcznym kierowcą, który przejechał nową szosą.
Oto nagroda pieniężna od firmy budującej drogi!
Obok pojawia się reporter i pyta:
- Na co wyda pan te pieniądze?
- No cóż - odpowiada po namyśle kierowca - chyba w końcu zrobię prawo jazdy...
Żona kierowcy z przerażeniem:
- Nie słuchajcie go panowie... On zawsze lubi żartować, gdy za dużo wypije!
W tym momencie z drzemki budzi się, siedzący z tylu dziadek i widząc policjanta zauważa:
- A nie mówiłem, że skradzionym samochodem daleko nie zajedziemy!...

aaga84 czyli wychodzi na to ze miałyśmy ostatnią miesiączkę w tym samym dniu:)
Czuje dziwne rozciaganie brzucha, czy to normalne?

hejo lasencje wieczorowa porą :-)

wcinam tą kukurydzę co o nią ryczałam jak kretynka wczoraj :-) mnie przypadły dwie :-D

co do wózka to jest rewelacyjny bo byliśmy i wymacałam wszystko co chciałam :tak: a że się dziadek pospieszył to dobrze :tak:

a teraz pytanie za 100 punktów do naszych lekareczek i z góry odpowiadam: tak jestem naturalną blondynką :-)

otóż od początku ciąży mam masakryczne zaparcia i nic a nic nie pomaga a na klozecie na początku to krzyczałam że jak tak się rodzi to ja dziękuję bo mnie rozerwie... Czy w związku z tym "wysiłkiem" związanym z czynnością "numer 2" nic się nie stanie?? Wkońcu to też jest parcie :-) wiem, wiem zaskoczyłam Was :-)

P.S. widziałyscie Kate po wyjsciu ze szpitala? Ciekawe ile ją obrabiali żeby dzień po tak wyglądać :-p

reklama
Do góry