reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

avocado swietny filmik moja dopiero sie rozkreca

i_carrie musisz myslec pozytywnke ze robisz to dla dobra malenstwa w brzuchu a za pare miesiecy gdy zyskasz sily nadrobisz zaleglosci ze strszym dzieckiem w zabawach

polakmatka wracaj szybko do zerowia

meago gratuluje dobrych wynikow

u mnie dzisiaj dobry dzien z mezem przezywamy miesiac miodowy tak sobie slodzimy:-D

reklama
Egzamin poprawkowy z geografii. Przed klasą czekają Kowalski i Nowak.
Komisja prosi Kowalskiego, pokazuje mu globus i pyta:
- Powiedz nam, Kowalski, co to jest ?
- No... globus - odpowiada Kowalski.
- Nie, przecież to jest Ziemia - twoja matka. Niestety nie zdałeś.
Kowalski wychodzi naburmuszony. Nowak pyta:
- Trudne miałeś pytania?
- Eh, pokazali mi globus i powiedzieli, że to moja matka...
Komisja prosi Nowaka, też stawia przed nim globus i pyta:
- Powiedz, Nowak, co to jest?
- To jest matka Kowalskiego - odpowiada Nowak

Policjant zatrzymuje samochód, którym jadą trzy osoby.
- Gratuluję - mówi policjant - jest pan tysięcznym kierowcą, który przejechał nową szosą.
Oto nagroda pieniężna od firmy budującej drogi!
Obok pojawia się reporter i pyta:
- Na co wyda pan te pieniądze?
- No cóż - odpowiada po namyśle kierowca - chyba w końcu zrobię prawo jazdy...
Żona kierowcy z przerażeniem:
- Nie słuchajcie go panowie... On zawsze lubi żartować, gdy za dużo wypije!
W tym momencie z drzemki budzi się, siedzący z tylu dziadek i widząc policjanta zauważa:
- A nie mówiłem, że skradzionym samochodem daleko nie zajedziemy!...

aaga84 czyli wychodzi na to ze miałyśmy ostatnią miesiączkę w tym samym dniu:)
Czuje dziwne rozciaganie brzucha, czy to normalne?

hejo lasencje wieczorowa porą :-)

wcinam tą kukurydzę co o nią ryczałam jak kretynka wczoraj :-) mnie przypadły dwie :-D

co do wózka to jest rewelacyjny bo byliśmy i wymacałam wszystko co chciałam :tak: a że się dziadek pospieszył to dobrze :tak:

a teraz pytanie za 100 punktów do naszych lekareczek i z góry odpowiadam: tak jestem naturalną blondynką :-)

otóż od początku ciąży mam masakryczne zaparcia i nic a nic nie pomaga a na klozecie na początku to krzyczałam że jak tak się rodzi to ja dziękuję bo mnie rozerwie... Czy w związku z tym "wysiłkiem" związanym z czynnością "numer 2" nic się nie stanie?? Wkońcu to też jest parcie :-) wiem, wiem zaskoczyłam Was :-)

P.S. widziałyscie Kate po wyjsciu ze szpitala? Ciekawe ile ją obrabiali żeby dzień po tak wyglądać :-p

reklama
Do góry