reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Mi tak samo lekarz mowił, że do 12 tygodnia. I wtedy mi się zmienił na 21 listopada, ale lekarz twierdził żę pierwsze dziecko nigdy nie wiadomo :)

a co jak moja szanowna byla Pani dr nie wyznaczyla mi zadnego terminu wtedy? :-D hahahah, dopiero na genetycznym mi wpisal 27.11 , a zmieniona Pani dr wpisala 23.11.
z wyliczen cyklu wychodzil mi ok 4,12 wiec w ogole zabawnie :)
ale maly jest idealnie wpasowany w tydzien ciazy wiec ta dr trzyma sie 23.11 ;-)
jutro wizyta to dopiero dostane skierowanie na glukoze wiec to tez przede mna :tak:

Witam się, niestety nie mam teraz tyle czasu ile bym chciała Wam poświęcić.:zawstydzona/y: Dzieci są teraz cały czas ze mną. Nie chodzą już do przedszkola,dzisiaj pierwszy raz zostali ze mną sami, bo do tej pory zawsze mój m. ze mną był. Dzisiaj pierwszy raz poszedł do pracy a od 1.08 znowu ma tydzień urlopu, jak dobrze pójdzie i moje wyniki będą dobre to znowu czmychniemy na mazury. Było cudnie, dzieci praktycznie zajmowały się sobą, trzeba było je tylko widzieć , miały fajnych kolegów. Z m. też było super, w ogóle się nie kłóciliśmy :) Pogoda też była fajna, bo nie było upałów, więc ja nie musiałam się chować, a dzieciaki codziennie się kąpały. Ja bałam się kąpać, bałam się zmiany temperatury i jakiejś bakterii, wolę teraz dmuchać na zimne.

Solenizantki wszystkiego Najlepszego, dużo cierpliwości i rozwiązania w terminie :tak:

Cześć kobiety :)
Jolka6621 trzymam kciuki za poznanie płci :) Ja uwielbiam fryty :)
annie. uśmiałam się z tej kukurydzy :) a wózek śliczny :)
KingaoO wszystkiego dobrego :)
Magda86Poznań to tych szefów masz jakichś zrytych :( a pierogów zazdroszczę :)
amethys nie stresuj się na zapas :( dobrze że na 8 rano, trzymam kciuki aby było wszystko dobrze :)

leżenie ma swoje dobre strony :) dziś na obiad do łóżka dostałam od M placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym :) normalnie roztyję się jak beka :(

Wyniki odbieram jutro, ale wkręciłam sobie, że mogę mieć cukrzyce z racji tego, że sporo tyję i w szybkim tempie. No ale zobaczymy. Najwyżej będzie dieta, która pewnie i bez cukrzycy na dobre by mi wyszła :-D

Ja sobie identycznie tłumaczę, że najwyżej będzie motywacja nie do pokonania do super racjonalnego odżywiania, a i mnie i dziecku to wyjdzie na dobre :)

marys placka proszę jednego kurierem, no dobra dwa!

reklama
mniam ja tez zjadłabym placki hmm moze zrobiłabym dziś...

mam dylemat co do wózka.... miałam dostac no i niby dostałam ale jest w takim stanie, że hmmmm.....
tak więc zaczełam szukać grzebać i czytać i są różne opcje i opinie, dużo osób sie wypowiada że nie ma sensu kupować tego 3 w 1 ze te foteliki to tylko nosidelka nie spełniają norm, że lepiej osobno gondole a potem spacerówke porzadną, inni że spacerówkę taką rozkładaną i gondoli wcale ...... mam mętlik totalny.. pomocy doświadczone mamuśki

Do góry