reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
witam wszystkie a w szczegolnosci moja imienniczke Kinge:-*
ja jak zwykle marudze ale komus musze sie zwierzyc mam ciagle mnie atakuje traz nawet nie patrzy na to czy jest moj maz tylo sie czepia i zneca psychicznie, zawsze musi mi zepsuc kazdy milo rozpoczety dzien. mam nadzieje ze pozniej jak sie odezwe to przynajmniej z leprzym humorem

doczytałam was. nie byo mnie od piatku bo w sobote pojechalismy na wesele- pierwszy raz nie tanczone z racji mojej skracajacej szyjki- nogi mi pod stołem w rytm chodziły, ale co sie nie robi dla zdrowego syna...
kinguś- wszystkiego naj naj
Gusiaku odpoczywaj na urlopie
coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam
u nas niedziela leniwa, wczorajszy dzien nerwowy- miałam telefon od kolezanki z pracy, że złego traktowania ciag dalszy i zona szefa powiedziała, że widocznie dziewczyny w jej firmie za dobrze i za pewnie sie czują, że co chwila jakas jest w ciazy..ehhh
w ciazy jestem ja, a za mies jedna kolezanka wraca z macierzynskiego- wiec rece opadaja
na dodatek na kolanie wyszło mi przebrawienie - no pierwszy raz cos takiego widze, może to zpilinguje?

głodna jestem, pusta lodówka chyba skocze na spacer do sklepu

i może factory na chwile...hmmm

do popołudnia, u mie dzis pierogi z serem z cebulką i masełiem (niestety odmrazane, babcia mi kiedys narobiła w paczuszki) ale są pyszne

Kinga wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!
Dziewczyny wczoraj wieczorem miałam taki ból głowy ze leżałam i wymiotowałam a m robił mi zimne kompresy na głowę..on był posrany ze strachu a ja myślałam ze oszaleje...w końcu zadzwonił do szpitala i tam kazali zmierzyć ciśnienie ...ciśnienie ok bo 112/65 ale puls był 129.... kazali zapodać dwa paracetamole i jakby cos to miałam przyjechać...ale na szczęście powoli przeszło.... Przypomniały mi sie moje migreny i mam nadzieje ze to nie nawrót.... dzis bole mnie głowa jakby mi sie mózg poobijał ...
W nocy też była burza w sumie trwała przez całą noc i strasznie padał deszcz ale temperatura nadal 27 stopni... duszno

Mikołaj ma w czwartek rano zabieg i juz sie denerwuje... ciesze sie ze rano o 8 a nie o 12 bo to trudno tak utrzymać trzylatka na czczo od rana... Sandra przyjedzie i będzie z jeremkiem a my z m do szpitala .....
Pocieszam sie ze to dla lekarza rutynowy zabieg i znaja sie na rzeczy ale dla Mikołaja to pierwsza sedacja i nikt nie wie jak zareaguje... no ale nie myślę za duzo....
Życzę wam dziewuszki miłego dnia i aby teściowe przestały was dręczyć:)

reklama
andzia86- miłej zabawy na weselu :), pochwal się proszę kreacją, bo ja na wesele szykuję się 10 sierpnia i kompletnie nie wiem "co się nosi" ;)
rojku- styczności z roletami rzymskimi nie mam niestety, bo mam takie tradycyjne, ale wiem że jak będę mój beżowy pokój zmieniać na biało- szaro- czarno-czerwony to wtedy zaopatrzę się w te rzymskie :)))))
aaga84- co do słońca to napiszę Ci to, co mi przekazał lekarza w kwestii opalania się: "Brzucha pani nie przegrzeje, a przebywać na słońcu proszę w miarę swoich możliwości- nic na siłę". Będąc na urlopie 2 tyg.temu to jak miałam ochotę pogrzać się na słońcu to nakładałam na siebie filtr uv 30, i kapelusz słomiany na łepek :) A jak było za dużo słoneczka- to hyc do cienia :)
Kinga, Bunny- 100 lat, 100 lat.... najlepszego Kochane!!!! Czy tylko w jutrzejszym dniu Kingi mają imieniny? Muszę to sprawdzić ;)

Dzisiaj mam pierwszą lekcję w Szkole Rodzenia, jestem ciekawa jak to będzie, jestem bardzo podekscytowana.
I chciałabym Wam się pochwalić jak moja córka wczoraj zaszalała:
[video=youtube;OGC1fqOcsJ0]https://www.youtube.com/watch?v=OGC1fqOcsJ0[/video]

Tak Kingi mają tylko raz w roku :) Dziekuje za zyczenia :*

Do góry