reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

tesciowe to potrafią krwi napsuć... dobrze ze moja to jest jak anioł i za to ją bardzo szanuje... Musze jej to powiedziec nie sie kobiecinka ucieszy :)
A mnie ogarnęło szaleństwo pieczenia... idziemy na grilla wiec aby nie pójść z pustymi rękoma to upiekłłam szarlotkę z moimi tajemnymi przyprawami ;) a ze zostało kruche ciasto pieka sie jeszcze babeczki z owocami lata z kruszonka ... pachnie tak ładnie ze sąsiadka mnie zaczepiła na balkonie czy nie dałabym jej spróbowac...ach ci tubylcy ....[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] dla nich jak cos sie robi samemu w domu od zera to juz trzeba byc mistrzem swiata :))))[/FONT]

reklama
ursula czyli udane zakupy :D dobrze że Pani w sklepie kumata :) no ciekawe czy teściowa da kasę za pościel :) pochwal się później :)
laperedhi powiem Ci że ja na zwolnieniu dostaję więcej niż pracując, pewnie przez to że do średniej wliczają się też delegacje a ich parę było :)
nonek dzięki bardzo za ten kod :) już jestem po jednym filmie :D

moja teściowa wykazała zainteresowanie mną :D M siedział w samochodzie jak ja byłam u lekarza i rozmawiał z nią przez głośnomówiący i powiedział jej gdzie jestem, więc jak wsiadłam do samochodu zapytała jak tam, więc jej odpowiedziałam na to Ona już do M, no te młode to teraz takie delikatne......i koniec tematu :D robi postępy kobieta...

Ostatnia edycja:
marys nou mnie byly jakies premie, wiec jak sumuje wyplaty za 12 ostatnich miesiescy i dziele na 12 to tez mi wychodzi wiecej i jakby tak bylo to by bylo cudnie :-) tylko tez nie wiem czy przyjdzie planowo jak wczesniej czy po 33 dniach dopiero :baffled: tzn czy bedzie 28 czy dopiero na poczatku sierpnia :-p

ja wczoraj upieklam ciasto jogurtowe z brzoskwiniami - PYCHA!!! ach jednak lubie piec :-D

alem się uśmiała:-)
tylko jak wam to skopiować???
1045155_489810494430571_1713807738_n.jpg

Ostatnia edycja:
laperedhil
nie martw się kasą bo ja podobnie na zwolnieniu "zarabiam" więcej niż pracując i to przyznam że różnica jest spora bo byłam zatrudniona za 1600 zł a dostaję prawie 2 tys :) co do tego po jakim czasie płacą to wiem że jeśli firma jest duża to oni nadal Ci płacą a ZUS im oddaje, gorzej jeśli firma mniejsza bo wtedy faktycznie może być obsuwa bo ZUS płaci a zanim u nich te papiery wszystkie pójdą to może potrwać :)
marys oddała ale jeszcze nie zerkałam ile bo głupio mi tak przy niej przeliczać ale chyba te 350 ;)

ja dostaję w takim terminie jak wypłatę dostawałam ale to duża firma więc oni mi wypłacają.
ursula :) to super że dała tyle :) hehe to jej powiedz ile za 350 zł byś miała pościeli z ikei ;)

hej mamuśki :-)

ja miałam pracowite dni ostatnio i dzisiaj wynagrodziłam sobie i Nelce i poszłyśmy na lody i trochę pobuszować po sklepach ale nic ciekawego nie upolowałam

martula takie psiątko to mnóstwo radości zobaczysz :tak: a tatuaż bardzo fajna rzecz ale może faktycznie taki który będzie Ci na sercu ciepło robił jak na niego spojrzysz bez wścibskich pytań o Kornelka...

ursula zapytaj w szpitalu czy dziecku na tyłku też przybiją atest żeby mama mogła potrzymać :-D:-D:-D

Magda86Poznań nie denerwuj się kochana takimi parapetami którzy nie widzą dalej niż czubek własnego nosa...

maryś podziw dla męża bo mój to wołami się do kosmetycznego nie da zaciągnąć :-p

meago pamiętaj usmiech numer 5 na buzię i no stress u teściów :tak:

Gusiak cudownie, że będziesz już w domku ;-)

reklama
Witam się po długiej przerwie, przepraszam że się nie odzywałam ale wyjechaliśmy na mazury... było super, brzuch wogóle nie bolał. Opiszę wszystko później, buziaki.

Do góry