reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

tesciowe to potrafią krwi napsuć... dobrze ze moja to jest jak anioł i za to ją bardzo szanuje... Musze jej to powiedziec nie sie kobiecinka ucieszy :)
A mnie ogarnęło szaleństwo pieczenia... idziemy na grilla wiec aby nie pójść z pustymi rękoma to upiekłłam szarlotkę z moimi tajemnymi przyprawami ;) a ze zostało kruche ciasto pieka sie jeszcze babeczki z owocami lata z kruszonka ... pachnie tak ładnie ze sąsiadka mnie zaczepiła na balkonie czy nie dałabym jej spróbowac...ach ci tubylcy ....[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] dla nich jak cos sie robi samemu w domu od zera to juz trzeba byc mistrzem swiata :))))[/FONT]

reklama
ursula czyli udane zakupy :D dobrze że Pani w sklepie kumata :) no ciekawe czy teściowa da kasę za pościel :) pochwal się później :)
laperedhi powiem Ci że ja na zwolnieniu dostaję więcej niż pracując, pewnie przez to że do średniej wliczają się też delegacje a ich parę było :)
nonek dzięki bardzo za ten kod :) już jestem po jednym filmie :D

moja teściowa wykazała zainteresowanie mną :D M siedział w samochodzie jak ja byłam u lekarza i rozmawiał z nią przez głośnomówiący i powiedział jej gdzie jestem, więc jak wsiadłam do samochodu zapytała jak tam, więc jej odpowiedziałam na to Ona już do M, no te młode to teraz takie delikatne......i koniec tematu :D robi postępy kobieta...

Ostatnia edycja:
marys nou mnie byly jakies premie, wiec jak sumuje wyplaty za 12 ostatnich miesiescy i dziele na 12 to tez mi wychodzi wiecej i jakby tak bylo to by bylo cudnie :-) tylko tez nie wiem czy przyjdzie planowo jak wczesniej czy po 33 dniach dopiero :baffled: tzn czy bedzie 28 czy dopiero na poczatku sierpnia :-p

ja wczoraj upieklam ciasto jogurtowe z brzoskwiniami - PYCHA!!! ach jednak lubie piec :-D

alem się uśmiała:-)
tylko jak wam to skopiować???
1045155_489810494430571_1713807738_n.jpg

Ostatnia edycja:
laperedhil
nie martw się kasą bo ja podobnie na zwolnieniu "zarabiam" więcej niż pracując i to przyznam że różnica jest spora bo byłam zatrudniona za 1600 zł a dostaję prawie 2 tys :) co do tego po jakim czasie płacą to wiem że jeśli firma jest duża to oni nadal Ci płacą a ZUS im oddaje, gorzej jeśli firma mniejsza bo wtedy faktycznie może być obsuwa bo ZUS płaci a zanim u nich te papiery wszystkie pójdą to może potrwać :)
marys oddała ale jeszcze nie zerkałam ile bo głupio mi tak przy niej przeliczać ale chyba te 350 ;)

ja dostaję w takim terminie jak wypłatę dostawałam ale to duża firma więc oni mi wypłacają.
ursula :) to super że dała tyle :) hehe to jej powiedz ile za 350 zł byś miała pościeli z ikei ;)

hej mamuśki :-)

ja miałam pracowite dni ostatnio i dzisiaj wynagrodziłam sobie i Nelce i poszłyśmy na lody i trochę pobuszować po sklepach ale nic ciekawego nie upolowałam

martula takie psiątko to mnóstwo radości zobaczysz :tak: a tatuaż bardzo fajna rzecz ale może faktycznie taki który będzie Ci na sercu ciepło robił jak na niego spojrzysz bez wścibskich pytań o Kornelka...

ursula zapytaj w szpitalu czy dziecku na tyłku też przybiją atest żeby mama mogła potrzymać :-D:-D:-D

Magda86Poznań nie denerwuj się kochana takimi parapetami którzy nie widzą dalej niż czubek własnego nosa...

maryś podziw dla męża bo mój to wołami się do kosmetycznego nie da zaciągnąć :-p

meago pamiętaj usmiech numer 5 na buzię i no stress u teściów :tak:

Gusiak cudownie, że będziesz już w domku ;-)

reklama
Witam się po długiej przerwie, przepraszam że się nie odzywałam ale wyjechaliśmy na mazury... było super, brzuch wogóle nie bolał. Opiszę wszystko później, buziaki.

Do góry