reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

heh...musze czekać na wizytę do jutra do mojego gin.. dzisiaj nie idę do przedszkola.. nie byli z tego zadowoleni.. dziisaj mialam też iśc na pierwsze zajęcia szkoły rodzenia , też nic z tego , przemywał torbiel tantum rosa , niby przeciwbólowe ale boli dalej :sorry2: mój M pytał znajomego lekarza i powiedział ze takiej torbieli nie rusza się do czasu porodu !:szok: jeśli to prawda , to mam przekichane :( 4 mce bólu ? i uziemienia? a przy porodzie 2x wiekszy ból ? nie wyobrażam sobie tego..

ursula..ta mina psa jest dobra na wiele sytuacji mnaszych mam i teściówek :confused2:

reklama
wchodzę teraz do kuchni i na krześle widzę złożone dzinsy z paskiem....i myśl kurde to nie są spodnie mojego R.Więc czyje?Rozglądam się nerwowo po domu czy nikogo nie ma,nic nie zgineło....i nagle zapala się lampka w głowie Dziś poniedziałek tata zaczoł robotę u sąsiada(kafelkarzem jest)
ale oddech ulgi
tak spałam rano że nie słyszałam jak tato wszedł do domu:-):-):-):szok::szok:
Jak tu przyjdzie wstawać w nocy do Lenki jak ja spię jak zabita

akaiah nawet nie mów że tego ci nie wytną przed porodem:-(jutro pójdziesz do swojego gina to zobaczysz co ci powie

Ostatnia edycja:
Koriander - hehe pamiętam :p ale wiedz, że bez tej wiedzy żyło mi się całkiem dobrze :p hehehe

:-)
ja bylam przerazona jak sie w Sroke wczytalam, ale dzieki temu swiadomiej kupuje kosmetyki, zwlaszcza dla malej. Super sprawa ze ktos takie analizy robi :tak: Fakt ze niewiedza jest czasami blogoslawienstwem :-D

ursula slodki twoj psiak:-)

akaiah a to ze to toribel potwierdzil ci lekarz? Moze to scianka pochwy sie obnizyla, zdarza sie w ciazy i po porodzie. :sorry2:

Ostatnia edycja:
Akaiah - mam nadzieję, że jakoś ci ulży;/ bo wytrzymać tyle miesięcy to będzie nie lada wyczyn...

Ja mam plan dzisiaj mieć lenia. Obiad mam ze wczoraj, więc dołożę frytki do tego i będzie luz ;) W domu bałagan jeszcze nie straszy, więc mogę się oddać oglądaniu Gotowych na wszystko ;)

Ulka - mina psa - bezcenna ;p Tak się patrzy moja spanielka na kota ;p

Cześć :)
i ja doczekałam się fantastycznego badania glukozy. Zniosłam je dobrze, choć mam nadzieję, że więcej tego świństwa nie będę musiała pić. Dzięki Dziewczyny za porady - cytryna pomaga, dostrzykiwałam sobie co łyk dawkę soku i jakoś szło. Brrr...

akaiah nie martw się, nie wszystko przesądzone, może lekarz co innego Ci powie. Trzymam kciuki.

ursula sliczny Twoj psiak :) to ja pokaze mojego spiocha :)
Photo on 2013-07-12 at 18.54.jpg

akaiah nie zazdroszcze bardzo ale moze jakos to cudem zniknie/zmaleje/ przestanie bolec?
dzisiaj mialam sprzatac ale odmawiam :p jako ze ja leze i niczego nie ruszam to nie balaganie, a nie mam usmiecha mi sie codziennie sprzatac tego samego bo moi ukochani wspoldomownicy tu trzepna tu walna i pojda :p musze ich dzisiaj poustawiac :tak:

Załączniki

• Photo on 2013-07-12 at 18.54.jpg
    Photo on 2013-07-12 at 18.54.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 25
no dzisiaj to ja bylam jej poduszka :-D nie wyobrazam sobie domu bez tego psiaka :-) mam nadzieje ze z dzieciem sie dogada rownie dobrze jak z wszystkimi innymi :tak:

Witajcie dziewczynki

Brackiee gratuluje dziewczynki.

akaiah- mam nadzieje, że już mniej boli.
Avocado ja również nie pije nic alkoholowego. Jakoś się boje. A piwa w sumie nigdy nie lubiłam, tylko winko, ale sobie odpuściłam.

Melonowa ja dostałam łowy od mojej teściowej była w lumpiku wystawie za chwilkę na nasze zakupy, co do kremów oliwek, z tego co widzłam u moich sióstr najlepiej dziewczynki szły na babydream, a j&b był najgorszy.
Annie. A dostałam tylko j&b i z bebilonu próbowałam się zalogować na inne strony ale cały czas coś jest źle.
Angel29- szkoda, że nie udało się dostac na to usg.
DoMisia- ciesze się, że urlop się udał.
Lefkowa- wracaj nam do zdrowia.
Kinga- ciesze się, że wszystko dobrze u was. Ja jakoś jak idę do Ikei dostaję nerwów, wkurza mnie to chodzenie i oglądanie ja bym chciała od razu wszystko zapakować.
Kamilka super, że jesteś.
Jolka u mnie pogoda taka sama czyli okropna!
Ursula- widzę, że znajomi mają bardzo dobre poczucie humoru. Psiak jest sliczny!!!!!
Aaga nie glukoza czeka za 3 tygodnie/
Laperedhil sliczny psiaczek!!!!

Co do proszków, co myślicie o płynach dla dzieci do płukania??
Wczoraj mój mąż zrobił mi ognisko, taką miałam frajdę pieczenia kiełbaski a jaka dobra mniam. Dzisiaj siedzę w domu pogoda okropna ciagle pada!!!!

reklama
Do góry