Ja jestem zadowolona i sprawdzone są te produkty, 5 lat temu kupywałam rownież w Ikei kołderke i podusie, zadowolona byłam..skład i jakos raczej sie nie zmieniona.Co prawda jest mały wybór poscieli...i dodatków, dlatego ochraniacz kupiłam biały bo do wszystkiego bedzie pasował...sa tez ile ale juz danej kolorystyce.
reklama
Dziewczyny fajna strona bo każdy chyba możliwy wózek można wyszukać. Są też testy fotelików. Ja już buszuję ;-)
Wózki Dla Dzieci Opinie
Wózki Dla Dzieci Opinie
natalunia1987
Aktywna w BB
sałatka z zupek chińskich | Angelika Jóźwik objadam się dziś cały dzień... polecam jest pyszna
Jolka6621
Fanka BB :)
Dziewczynki potrzebuję porady
A mianowicie. Od czasu do czasu swędzą mnie piersi i brodawki. Dziś zaczęło mnie lekko piec. Patrzę, a tam skóra jakby sie delikatnie łuszczyła. Obstawiam, ze to z przesuszenia (generalnie mam suchą skórę). Czy macie jakieś sprawdzone kremy do piersi/ brodawek? Bo nie chcę kupić jakiegoś szajstwa, a jak widać zwykła oliwka mi nie wystarcza
A mianowicie. Od czasu do czasu swędzą mnie piersi i brodawki. Dziś zaczęło mnie lekko piec. Patrzę, a tam skóra jakby sie delikatnie łuszczyła. Obstawiam, ze to z przesuszenia (generalnie mam suchą skórę). Czy macie jakieś sprawdzone kremy do piersi/ brodawek? Bo nie chcę kupić jakiegoś szajstwa, a jak widać zwykła oliwka mi nie wystarcza
DoMisia1985
Ja też wiele zakupów robię w IKEA, wczoraj kupiłam Basi poduszeczkę za 10 zł i jest moim zdaniem fajna. Krzesełko do karmienia teraz miałam na wyjeździe z iKEA i było super, też sobie takie zakupimy.
Jutro jadę na zakupy dla Krzysia, ciekawe czy uda mi się coś fajnego znaleźć Powiem Wam, że teraz cieżko coś kupić dla dwójki dzieci, bo w rezultacie nie można się na niczym skupić, a już o sobie pomyśleć to nie ma opcji, przynajmniej dla mnie. Tym bardziej, że siły opadają.
Jolka wspólczuje, ja tak nie miałam, a może to wina mało przewiewnego stanika ?? Ja jak miałam jakieś problemy podczas karmienia używałam Bepathenu, ale to na uszkodzenia...
Jutro jadę na zakupy dla Krzysia, ciekawe czy uda mi się coś fajnego znaleźć Powiem Wam, że teraz cieżko coś kupić dla dwójki dzieci, bo w rezultacie nie można się na niczym skupić, a już o sobie pomyśleć to nie ma opcji, przynajmniej dla mnie. Tym bardziej, że siły opadają.
Jolka wspólczuje, ja tak nie miałam, a może to wina mało przewiewnego stanika ?? Ja jak miałam jakieś problemy podczas karmienia używałam Bepathenu, ale to na uszkodzenia...
Ostatnia edycja:
Jolka6621
U nas oberwanie chmury w tym momencie:-( aż się z wyrka nie chce wstawać.Gdzie nasze ranne ptaszki?
reklama