reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Ja jestem zadowolona i sprawdzone są te produkty, 5 lat temu kupywałam rownież w Ikei kołderke i podusie, zadowolona byłam..skład i jakos raczej sie nie zmieniona.Co prawda jest mały wybór poscieli...i dodatków, dlatego ochraniacz kupiłam biały bo do wszystkiego bedzie pasował...sa tez ile ale juz danej kolorystyce.

reklama
Dziewczynki potrzebuję porady
A mianowicie. Od czasu do czasu swędzą mnie piersi i brodawki. Dziś zaczęło mnie lekko piec. Patrzę, a tam skóra jakby sie delikatnie łuszczyła. Obstawiam, ze to z przesuszenia (generalnie mam suchą skórę). Czy macie jakieś sprawdzone kremy do piersi/ brodawek? Bo nie chcę kupić jakiegoś szajstwa, a jak widać zwykła oliwka mi nie wystarcza:confused:

Ja też wiele zakupów robię w IKEA, wczoraj kupiłam Basi poduszeczkę za 10 zł i jest moim zdaniem fajna. Krzesełko do karmienia teraz miałam na wyjeździe z iKEA i było super, też sobie takie zakupimy.
Jutro jadę na zakupy dla Krzysia, ciekawe czy uda mi się coś fajnego znaleźć :tak: Powiem Wam, że teraz cieżko coś kupić dla dwójki dzieci, bo w rezultacie nie można się na niczym skupić, a już o sobie pomyśleć to nie ma opcji, przynajmniej dla mnie. Tym bardziej, że siły opadają.

Jolka wspólczuje, ja tak nie miałam, a może to wina mało przewiewnego stanika ?? Ja jak miałam jakieś problemy podczas karmienia używałam Bepathenu, ale to na uszkodzenia...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry