reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

brackiee gratuluje dziewczynki :) ja szukałam u mnie tego usg to sie okazalo ze bylo w czerwcu :( i sie nie zalapalam :(
akaiah jedz do tego szpitala dla swietego spokoju

a ja dzisiaj na łowy do lumpiku :) juz sie nie moge doczekac chyba pojde juz stanac w kolejce heheh

a mam pytanko czy orientujecie sie moze czy noworodek moze uzywac kosmetykow tych z rossmana firmy babydream ? czy musi to byc J&J albo inne drogie ? bo słyszałam ze są dobre te produkty i chusteczki i pampersy jak i te do pielegnacji używała któras?

reklama
melonowa czesto sie okazuje ze noworodek lepiej znosi babydream niz j&j ktory bardzo czesto uczula i wsrod moich znajomych kazdy sie na niego skarzy. A babydream sama uzywalam na poczatku ciazy jak mnie zapachy odrzucily i bylam mega zadowolona :) i sa lepsze dla dzidziusia niz j&j bo nie maja tego syfostwa w srodku ;) ale tyle opinii ile matek :) ja na poczatku bede leciala na probkach a pozniej meza wysle do sklepu po to co mi dziec zaakceptuje :)

Na sam początek ja patrzę, żeby było zaznaczone na opakowaniu, że kosmetyk jest od pierwszego dnia/tygodnia. Aktualnie non stop jedziemy też na żelu do mycia ciała i włosów. O J&J tez słyszałam, że uczula, ale słyszałam też dobre opinie.

Dzień dobry :-) u nas dzisiaj wyszło słoneczko ale to było do przewidzenia bo wkońcu weekend się kończy...

barackee to w sumie dobrze, że się nie wybrałam bo miałam jechać dopiero na 12 i pewnie bym się wystała i nie wiadomo czy wogóle załapała na to usg

co do kosmetyków to też słyszałam wiele opinii i na tak i na nie ale wiele osób chwali te Rossmanowe.

Dziewczyny prawidłowe upławy w ciąży to przeźroczyste lub białe i leiste ??? Ja się codziennie z tym zmagam jest coś na to ? Macie coś takiego

Co do kosmetyków babydream, to bardzo dużo osób je chwali. Firma twierdzi, że można z nich korzystać od pierwszego dnia. Nie musicie od razu kupować całych opakowań, bo w każdym ross jest regał z minisami i tam są mini produkty babydream, płyny do kąpieli, żele, oliwki,chusteczki, itp.

U mnie przed chwilą wyszło słońce- nareszcie! ciekawe na jak długo. wyspałam się dziś fajnie, ale obudził mnie mocny kurcz łydki, boli do teraz. mój organizm mówi chyba, że już dość kawy

reklama
Do góry