reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Hey dziewczyny. Trudno Was nadrobić. Wczoraj cały dzień w biegu. Byłam w tym Tesco na tym 3d ale dopiero o 12godz bo mój mąż się tak ociągał i już się nie dostałam... Niestety. Ale ja i tak pójdę w 28-32tyg. Więc mam nadzieję że jeszcze się na patrzę. Pozdrawiam Was. Uciekam ....

reklama
avocado wlazłam na tą stronę i się okazuje, że moja matczyna intuicja podpowiedziała mi całkiem fajny płyn do kąpieli od pierwszego dnia z Hippa :) Oczywiście posłuchałam paru rad, ale wybrałam dobrze :) no i teraz ten używamy uniwersalny żel do mycia z Rossmana :)
Co do chusteczek ja ich używałam tylko na wyjścia, a analizy wydają się sprzyjać tylko realowym chusteczkom, a do reala 60km :(

dziękuje za opinie na pewno zajrzę na ta stronkę

annie. jesli chodzi o strony z probkami to tak :

ziaja - ale do nich piszesz meila z prosba i prszysylaja po 2 -3 dniach

https://klubmaluszka.hipp.pl/rejestracja/ trzeba sie zarejestrowac i mozna dostac mleko - probke i ponoc cos dla kobiet w ciazy ale nie moge tego znalesc
https://www.bebiklub.pl/ trzeba sie zarejestrowac
Amazing Baby
Mustela
O programie - Lovela
https://www.bobovita.pl/home/rejestracja/
http://www.sudocrem.com/poland/o-kremie-sudocrem/o-kremie-sudocrem.php aby zdobyć próbkę trzeba napisać prośbę o wysłanie takowej próbki na adres e-mail: office@genexo.pl podając swoje dane do wysyłki
https://www.bebiprogram.pl/rejestracja otrzymacie poradnik dla kobiet w ciąży oraz maskotkę polarnego misia lub płyte CD z muzyką poważną dla dziecka
https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

czekoladka to normalne - duzo sluzu, wydzieliny bialej i w ogole :)

ja poki co dostalam niedzwiadka z bebiklubu i probki z musteli - mustelle trzeba na facebooku polubic i od tamtad zaczc rejestracje jakos, hipp nie chce mi nic wyslac :p i j&j tez nie dostlal poki co :p
ja mimo wszystko kupilam wczoraj w tesco 6 x chusteczki pampers sensitive 25 zl ale mam zamiar ich uzywac na dworze i w razie w, w praniu okaze sie co bedzie dobre dla dzidzi.
co do proszkow to mi siostra poleca jelp? strasznie drogi ale to bylo jedyne co nie uczula jej cory no i po jej praniu widze ze naprawde jest swietny - miecciutki i pachnacy
no i w ogole maz mi zrobil wczoraj niespodzianke i przytaszczyl do domu 2 wozki, jeden 3 w 1 i jeden spacerowka - baby active czy jakos tak i 5 kartonow ciuszkow. Jak to zobaczylam to zaczelam ryczec - no wozek moich marzen to to nie jest a i fajniejszy moge miec od siostry wiec pewnie go sprzedamy chociaz taki zly po pozniejszej analizie stwierdzam ze nie jest, a z ciuszkow wybralam prawie 2 kartony od 0 -3 lat. i co ja z tym zrobie :/ jeszcze mi dzisiaj mama dzwonila ze nie moze sie zdecydowac co kupic malemu :szok: 2 komody jak nic trzeba kupic :baffled:

i zjadlam pysznego gofra bo maz mnie zabral dzisiaj do ulubionego parku na pizze i gofra :D mniam mniam mniam :-D

wiem ze jestem strasznie nie skladna :-p

Uff nareszcie po powrocie znalazłam czas, żeby do Was zajrzeć. Pewnie juz nie dam rady nadrobic zaległości w czytaniu, ale od dziś będę na bieżąco :-) U mnie OK, wyjazd się udał, pogoda dopisała, Basia szczęśliwa. Krzyś w brzuchu kopie już bardzo często, a wieczorem to już chyba tańcuje. We wtorek wizyta u gina, ciekawe ile urósł mój Bąbel.
Wczoraj byłam na zakupach dla Krzysia i powiem Wam szczerze, że byłam w szoku jak mały jesy wybór ubrań dla chłopców w porównaniu z dziewczynkami. Kupiłam tylko spodenki, sweterek, jakies bawełniane pajace i czapeczki. W przyszłym tygodniu ruszam na nastęone zakupy.
Muszę się też zabrać za zakupy dla mnie, ale wszsytko stopniowo. Póki co w przyszły weekend malowanie naszej sypialni na powitanie Krzysia, wybrałam kolor słoneczny.

Hej ! czytam i czytam i doczytać Was nie mogę... nadrobię jak będę juz w domu.

U mnie kolka nerkowa... dzisiaj na obchodzie lekarz powiedział, że jeżeli nie będę miała ataku to jutro bądź we wtorek wypis. W czwartek dostałam doraźnie jakiś zastrzyk, do tego furagin wit. C i no-spa, w piątek rano 3 wielkie czopki :no: i no-spe... obecnie zajadam od rana no-spe, po obiedzie no-spa, wit.C, furagin x2, i po kolacji furagin x4,wit.c x2 i no-spa....

komputer miałam już w pt... ale jakoś nie miałam siły pisać. A od soboty nie działa wifi w szpitalu więc używam telefonu jako ruter... ale prędkością ten internet nie grzeszy :tak:

Witam Was kochane....byłam dziś na usg połówkowym, mała zdrowa...tylko serduszka nie udało sie podejrzec, bo była kiepsko ułozona i cien z kregosłupa padał na serduszko, i gin powiedział, ze na kolejnej wizycie zrobimy pomiary, ale nie jest to powód do niepokoju, bo wpływ ma na to złe ułozenie małej(mam bynajmniej taką nadzieje)wazy 462gramy..wiec juz sporawa.Rozmawialimsy sobie juz troszke o porodzie, pytalam sie gina czy mam szanse na wczesniejsze urodzenie...ze względu, ze to moja 3 ciaza...i boje sie duzej wagi dziecka(nacierpialam sie z chłopakami bo byli duzi 4550,3950) Gin powiedział, ze na pewno z tydzien wczesniej weźmie mnie juz na oddział i podziałamy.Takze około 14-15 listopada moge sie juz rozpaśc :) Byłam w Ikei-kupiłam małej, kołderke, podusie...biały ochraniacz na łozeczko, przescieradelko, były dwa w komplecie..i posciel...i jakies tam perdułki w M1 typu szczotka do włosó itp.No i zaczełam juz chłopaków powoli ubierac do szkoły bo powoli czas sie zbliza do wrzesnia aze wszystkim na raz sie nie wyrobie...od cholery wydałam , ale juz sporo mam z głowy...
Padam juz na pysk....pozdrawiam Was .

Kinga- no to super, że z małą wszystko w porządku:tak:
Lefkowa- to miejmy nadzieję, że Cię już ta kolka nie dopadnie i wyjdziesz do domciu szybciutko:-)

Co za dzień...zrobiłam rano obiad i poszlam spać. wstałam przed momentem. Ale mi się nic nie chce:sorry2:

Lefkowa już niedługo w domku i akysz kolko... :tak:

Kinga a jak jakościowo ta kołderka i podusia? Bo też przeglądałam na stronce Ikei i nawet juz miałam kupować :-)

reklama
Do góry