reklama
Jolka6621
Fanka BB :)
Rojku- nie ma się co przejmować, że córa mało jeszcze mówi. Mam w rodzinie chłopca, który miał 3,5 roku jak poszedł do przedszkola i mówił baaardzo mało, głównie gaworzył po swojemu. W tym momencie ma 4,5 i mówi płynnie wymawiając najtrudniejsze słowa bez zająknięcia. 2 miesiące w przedszkolu wystarczyły, aby się rozgadał mocno.
Akaiah- może powinnaś jak najszybciej to skonsultować z lekarzem? Bo brzmi to dość poważnie, tylko żeby Ci się jakieś zapalenie od tego nie przyplątało![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Akaiah- może powinnaś jak najszybciej to skonsultować z lekarzem? Bo brzmi to dość poważnie, tylko żeby Ci się jakieś zapalenie od tego nie przyplątało
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Akaih to strasznie długo 3 tyg, jeżeli masz już problemy z siedzeniem to musi być naprawdę nieładne. Nie ma co czekać, idź na Ip pewnie w środku nocy nie będzie Ci tego nikt nacinać, ale przynajmniej obejrzą i najpóźniej w poniedziałek to natną, żeby zawartość ewakuować. Nie ma co czekać, żeby Ci przez ciągłość jakieś zakażenie się robiło. To może od tego miałaś takie wysokie OB.
Lefkowa jak tam w szpitalu? cos wiadomo? jak się czujesz, daj znać.
Lefkowa jak tam w szpitalu? cos wiadomo? jak się czujesz, daj znać.
Ostatnia edycja:
BunnyCukino
Fanka BB :)
hej dziewczynki pojawiam sie tylko na chwile moi goscie byli troche dluzej niz sie tego spodziwalam myslalam ze po sniadaniu sie zmyja a tu psikus dopiero godzene temu sie ulotnili wiec padam z nog ciagle stalam przy kuchni lub przy zlewie. w wolnej chwili postaram sie nadrobic wasze wpisy i mam nadzieje u Was te dni byly mile i ze wypoczywalyscie
Cześć mamusie
Ja dopiero mam chwilę wolnego czasu żeby zasiąść do kompa.Byłam w tesco na tym badaniu usg z Ujastka i z wielką radościa zawiadamiam że na 100% będziemy mieć dziewczynkę Lenkę:-)ale jestem szczęsliwa.
R był w takim szoku jak malą zobaczył na monitorze że powiem szczerze nie podejrzewałam go o takie wielkie emocje.Widział dzidzię pierwszy raz bo nie chodził ze mną do lekarza bo ja na nfz mam lekarza.Zaraz po wyjściu z usg zadzwonił pochwalic się rodzicom.Ja szybko napisałam smska do mamy do niemiec.
Ja dopiero mam chwilę wolnego czasu żeby zasiąść do kompa.Byłam w tesco na tym badaniu usg z Ujastka i z wielką radościa zawiadamiam że na 100% będziemy mieć dziewczynkę Lenkę:-)ale jestem szczęsliwa.
R był w takim szoku jak malą zobaczył na monitorze że powiem szczerze nie podejrzewałam go o takie wielkie emocje.Widział dzidzię pierwszy raz bo nie chodził ze mną do lekarza bo ja na nfz mam lekarza.Zaraz po wyjściu z usg zadzwonił pochwalic się rodzicom.Ja szybko napisałam smska do mamy do niemiec.
reklama
Brackie gratuluje dziewuszki! super że Twój R. był razem z Tobą. Mój zawsze chodzi ze mną do mojej dr i widzę jak to przeżywa i później opowiada rodzinie i znajomym jak fajnie było widać.
Bunny to odpocznij trochę teraz. Zrobiłam nowe pyszne ciasto sernik za malinami, chcesz przepis?:-)jest pyszne? teraz pochłonęłam kolejny kawałek i Piotruś od razu się ożywił.:-)
Bunny to odpocznij trochę teraz. Zrobiłam nowe pyszne ciasto sernik za malinami, chcesz przepis?:-)jest pyszne? teraz pochłonęłam kolejny kawałek i Piotruś od razu się ożywił.:-)