reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

akaiah ja bym poszła wcześniej dla świętego spokoju. Przecież my brzuchatki mamy pierwszeństwo(chyba) w pilnych sprawach :tak: a tak przynajmniej specjalista rzuci na to okiem.

reklama
Rojku- nie ma się co przejmować, że córa mało jeszcze mówi. Mam w rodzinie chłopca, który miał 3,5 roku jak poszedł do przedszkola i mówił baaardzo mało, głównie gaworzył po swojemu. W tym momencie ma 4,5 i mówi płynnie wymawiając najtrudniejsze słowa bez zająknięcia. 2 miesiące w przedszkolu wystarczyły, aby się rozgadał mocno.
Akaiah- może powinnaś jak najszybciej to skonsultować z lekarzem? Bo brzmi to dość poważnie, tylko żeby Ci się jakieś zapalenie od tego nie przyplątało:no:

mleczka kochana mleczka :-D a tak na serio to za mną też chodzi takie piwko zimne z pianką, że chyba sobie na porodówkę zamówię :-D

Akaih to strasznie długo 3 tyg, jeżeli masz już problemy z siedzeniem to musi być naprawdę nieładne. Nie ma co czekać, idź na Ip pewnie w środku nocy nie będzie Ci tego nikt nacinać, ale przynajmniej obejrzą i najpóźniej w poniedziałek to natną, żeby zawartość ewakuować. Nie ma co czekać, żeby Ci przez ciągłość jakieś zakażenie się robiło. To może od tego miałaś takie wysokie OB.
Lefkowa jak tam w szpitalu? cos wiadomo? jak się czujesz, daj znać.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki pojawiam sie tylko na chwile moi goscie byli troche dluzej niz sie tego spodziwalam myslalam ze po sniadaniu sie zmyja a tu psikus dopiero godzene temu sie ulotnili wiec padam z nog ciagle stalam przy kuchni lub przy zlewie. w wolnej chwili postaram sie nadrobic wasze wpisy i mam nadzieje u Was te dni byly mile i ze wypoczywalyscie

Cześć mamusie
Ja dopiero mam chwilę wolnego czasu żeby zasiąść do kompa.Byłam w tesco na tym badaniu usg z Ujastka i z wielką radościa zawiadamiam że na 100% będziemy mieć dziewczynkę Lenkę:-)ale jestem szczęsliwa.
R był w takim szoku jak malą zobaczył na monitorze że powiem szczerze nie podejrzewałam go o takie wielkie emocje.Widział dzidzię pierwszy raz bo nie chodził ze mną do lekarza bo ja na nfz mam lekarza.Zaraz po wyjściu z usg zadzwonił pochwalic się rodzicom.Ja szybko napisałam smska do mamy do niemiec.

reklama
Brackie gratuluje dziewuszki! super że Twój R. był razem z Tobą. Mój zawsze chodzi ze mną do mojej dr i widzę jak to przeżywa i później opowiada rodzinie i znajomym jak fajnie było widać.
Bunny to odpocznij trochę teraz. Zrobiłam nowe pyszne ciasto sernik za malinami, chcesz przepis?:-)jest pyszne? teraz pochłonęłam kolejny kawałek i Piotruś od razu się ożywił.:-)

Do góry