reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Oj Gusiak mówie Ci że to przez tą ciążę, ja ponieważ za bardzo nie mogę się wysilać to z kolei wszystko do pralki wrzucam ewentualnie meża potrafię gonić do sprzątania i latania z odkurzaczem co 2 dni :p

Witam sie i ja kochane z kawusia....ostatnio spie do 8-9 bo późno zasypiam.Nastrój w cale nie lepszy, ale postaram sie cos z tym zrobic, pójde na ciuchy(czyt---->ciuchland)pogrzebie...z dzieckiem na plac zabaw , moze cos sie ruszy , bo jak narazie zapowiada sie kolejny dzien bo bani :(((( Wam zycze jednak switnego nastroju, ktos musi go miec przeciez...bo ciezarne chodziły by jak zombie po ulicach :wściekła/y:

Witajcie :-) ja wcinam Nestliki z mlekiem bo mnie dorwało z rana ssanie. Już się umówiłam z siostrą że pojedziemy do tego Tesco z sobotę. Która jeszcze jedzie?? :happy:

czekoladka21 - koło przytkowic - to nie daleko masz do energy 2000

rojku - dzięki za info o tym 3d/4d w tesco - może się wybiorę chociaż mam mieć gości w sobotę...

Gratuluje udanych wizyt.

Mówicie o wczesnym wstawaniu - ja nie cierpię ale niestety mąż mnie budzi jak wstaję około 4 i córa od dwóch dni robi sobie pobudkę o 5 rano.. Masakra... Ale wczoraj sobie dzemłam a ona coś tam robiła, a dzisiaj na szczęście usnęła...

Witam się i ja :) Ja należę do tych śpiochów, potrafię spać cały dzień. Dzisiaj idziemy do lekarza, usg połówkowe i zobaczymy czy lekarz pozwoli nam jutro pojechać na mazury. Trzymajcie kciuki, rzeczy poprane, jeszcze nie spakowane. Życzę Wam miłego dnia :)))

Hej kochane :) Witam nie porannie :p Ostatnio zasypiam pierwsza a budzę się około 10;/ I czasem śpię jeszcze w ciągu dnia ;P

A propos kawy, to ostatnio babka na szkole rodzenia mówiła, że 3 słabe kawy z mlekiem są lepsze niż jedna mocna herbata! Dlatego nie mam wyrzutów sumienia jak piję sobie ukochaną kawkę :)

Alicja - ja czekam na ten przepis, bo mnie tak ssie na czekoladę ;)

reklama
angel28- tak mam bliziutko do energy bo tylko 15 min na nogach.W wakacje to nawet nie musze iść na dyskoteke bo słysze pod domem.
justyn.ka- ja bede rodzic w ujastku , są róźne opinie ale to nigdy sie nie dogodzi.Pozatym rodziły tam moje 2 koleżanki i sobie chwalą.

Do góry