reklama
Witam sie i ja kochane z kawusia....ostatnio spie do 8-9 bo późno zasypiam.Nastrój w cale nie lepszy, ale postaram sie cos z tym zrobic, pójde na ciuchy(czyt---->ciuchland)pogrzebie...z dzieckiem na plac zabaw , moze cos sie ruszy , bo jak narazie zapowiada sie kolejny dzien bo bani ((( Wam zycze jednak switnego nastroju, ktos musi go miec przeciez...bo ciezarne chodziły by jak zombie po ulicach
gnosia24
Fanka BB :)
angel28
Początkująca w BB
czekoladka21 - koło przytkowic - to nie daleko masz do energy 2000
rojku - dzięki za info o tym 3d/4d w tesco - może się wybiorę chociaż mam mieć gości w sobotę...
Gratuluje udanych wizyt.
Mówicie o wczesnym wstawaniu - ja nie cierpię ale niestety mąż mnie budzi jak wstaję około 4 i córa od dwóch dni robi sobie pobudkę o 5 rano.. Masakra... Ale wczoraj sobie dzemłam a ona coś tam robiła, a dzisiaj na szczęście usnęła...
rojku - dzięki za info o tym 3d/4d w tesco - może się wybiorę chociaż mam mieć gości w sobotę...
Gratuluje udanych wizyt.
Mówicie o wczesnym wstawaniu - ja nie cierpię ale niestety mąż mnie budzi jak wstaję około 4 i córa od dwóch dni robi sobie pobudkę o 5 rano.. Masakra... Ale wczoraj sobie dzemłam a ona coś tam robiła, a dzisiaj na szczęście usnęła...
zwolineczka
Witam się i ja Ja należę do tych śpiochów, potrafię spać cały dzień. Dzisiaj idziemy do lekarza, usg połówkowe i zobaczymy czy lekarz pozwoli nam jutro pojechać na mazury. Trzymajcie kciuki, rzeczy poprane, jeszcze nie spakowane. Życzę Wam miłego dnia ))
Mama Kangura
Hej kochane Witam nie porannie Ostatnio zasypiam pierwsza a budzę się około 10;/ I czasem śpię jeszcze w ciągu dnia ;P
A propos kawy, to ostatnio babka na szkole rodzenia mówiła, że 3 słabe kawy z mlekiem są lepsze niż jedna mocna herbata! Dlatego nie mam wyrzutów sumienia jak piję sobie ukochaną kawkę
Alicja - ja czekam na ten przepis, bo mnie tak ssie na czekoladę
A propos kawy, to ostatnio babka na szkole rodzenia mówiła, że 3 słabe kawy z mlekiem są lepsze niż jedna mocna herbata! Dlatego nie mam wyrzutów sumienia jak piję sobie ukochaną kawkę
Alicja - ja czekam na ten przepis, bo mnie tak ssie na czekoladę
gnosia24
reklama
czekoladka21
Mama Nadzi :*
angel28- tak mam bliziutko do energy bo tylko 15 min na nogach.W wakacje to nawet nie musze iść na dyskoteke bo słysze pod domem.
justyn.ka- ja bede rodzic w ujastku , są róźne opinie ale to nigdy sie nie dogodzi.Pozatym rodziły tam moje 2 koleżanki i sobie chwalą.
justyn.ka- ja bede rodzic w ujastku , są róźne opinie ale to nigdy sie nie dogodzi.Pozatym rodziły tam moje 2 koleżanki i sobie chwalą.