reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Ooooo to może jakaś kawka w sobotę????
po badaniu w Tesco?Ja będę?
Ja Marcyporęba z drugiej strony Kalwarii
No i u mnie grzmi burza idzie.Spadam do łóżeczka.pa

Ostatnia edycja:
reklama
ojej, moj wazyl tydzien temu 275g i poki co to chyba waga ok jak na 20 tydz, ale ja wazylam 4200 i moja rodzinka mowi ze napewno dziecko bede miala giganta! :wściekła/y: ale co tam, chyba w koncu wypchne jakos? oj jeszcze wypluje te slowa pewnie :tak:

Jestem wypluta dziewczyny, nic nie robieniem jestem wypluta .. ale duzo się dziś wydarzyło, problemy finansowe się rozwiązują, to dobrze.
Czekoladka duża panna już :)) gratuluje:-):-) ciekawe jak mój brzdąc bo w poniedziałek to tylko chwilkę go widziałam ale już inaczej wygląda niż 4 tyg temu.
Widzę dziewczyny że same sąsiadki, ja jestem z Radziszowa :))
Rojku ja właśnie nie wiem, lekarka poleca mi Kopernika, ja myślę o Ujastku ale daleko, właściwie to nie wiem, nie znam nikogo kto rodził w niedalekim czasie w Krk bo ja z tych przyjezdnych niezasiedziałych jeszcze ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Rojku, ooo dzięki za linka, nie wiedziałam że sa takie strony, właśnie.. co brac pod uwagę w pierwszej kolejności? Bo o Ujastku w sumie różne opinie słyszałam ale o neatologii właśnie też że dobra i wydaje mi się że to dość istotne ale ode mnie to trochę daleko, najbliżej Kopernika i Siemiradzkiego, mam takiego kręćka ..:szok:

Do góry