reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Kinga - nasz synek będzie łasuchem za tatą ;) U nas Pepco niestety w niedzielę jest nieczynne. Nie zaglądam tam często, bo zupełnie mi nie po drodze, ale teraz jest wyprzedaż do 50 procent, więc myślę, że warto :) Szkoda tylko, że mają średnie śpiochy - mam na myśli wygląd. Jak dla chłopczyka to totalna bieda, dużo fajniejsze są na lumpiku :)

Ja własnie wczesniej to witałam sie ze słodyczami przed @....a teraz w ciazy nie ma dnia zebym czegos nie wciągneła.Oj bedzie bida po urodzeniu w gubieniu kg...w ogole mam ciągle zachcianki,na rozne rzeczy.

reklama
Sklepu pepco nie znam w cale w życiu w nim nie byłam choć w Wadowicach jest.No ale w takim miejscu że nie bardzo mi po drodze jak jestem w miescie.
Mnie jakoś specjalnie na słodycze nie ciągnie no chyba że są to lody.Ja w biedronce kupuję rożki po 99 gr i powiem wam że jak za taką cenę są przepyszne.Zawsze mamy ich zapas w zamrażalce
:happy:

I dorze kochana, bo nic dobrego z naszymi figurami po tych słodyczach nie bedzie...a za polecenie rozków z Biedronki dziękuje, na pewno je kupie, i jak zasmakują kupie wiekszą ilosc, co by w lodówce czekały na mnie:rofl2:

Dziewczyny, ale sie zdenerowowałam. Mąż wrócił z pracy na chwile i musiał do niej wrócić. A na 20 mieliśmy wizytyę umółwioną Tak sie zdenerwowałam. Ale naszczęscie zadzowniłam do lekarza i zmienił mi godzinę na 22. I odrazu lepiej mam nadzieje że M. już mi nie zrobi niespodzianke bo jak on to stwierdził zapomniało mi się ahh Ci mężczyźni. A jutro musze być na 8 na obronie, czyli dzisiaj sie wyspałam;/

Dziewczynki uważajcie z tymi rzeczami z pepco, bo jeśli np. chodzi o śpiochy to dostalam parę sztuk używanych od koleżanki i dziecko może wylecieć przez dekolt tak się rozciągnął! Ale niektóre są faktycznie fajne.

Dziewczyny, ale sie zdenerowowałam. Mąż wrócił z pracy na chwile i musiał do niej wrócić. A na 20 mieliśmy wizytyę umółwioną Tak sie zdenerwowałam. Ale naszczęscie zadzowniłam do lekarza i zmienił mi godzinę na 22. I odrazu lepiej mam nadzieje że M. już mi nie zrobi niespodzianke bo jak on to stwierdził zapomniało mi się ahh Ci mężczyźni. A jutro musze być na 8 na obronie, czyli dzisiaj sie wyspałam;/

Kochana nie denerwuj sie to tylko 2 h później, ale nie dobrze, ze w dzien przed obroną...bo faktycznie nie wypoczniesz.A z facetami tak jest, ile razy ja mojemu cos mowie wczesniej, a potem on twierdzi, ze np nie mowiłam mu lub mówiłam co innego...tak sie tłumaczy bo poprostu nie pamieta.Co dla nas jest wazne dla nich juz niekoniecznie...niestety.Mi jest przykro bo ostatnio mowie M ze chce torbe powoli ,do szpitala uzupełniac a on to lekcewazy,i mwoie, ze mam czas.Owszem mam, ale dla własnego spokoju chciała bym wczesniej, nie potrafi oczywiscie tego zrozumiec i poprostu przytaknąc, w koncu to nie oni sa w ciazy i nie oni bedą rodzic, wiec mogli mby byc bardziej czuli i wyrozumiali na nasze pomysły.

Dziewczynki uważajcie z tymi rzeczami z pepco, bo jeśli np. chodzi o śpiochy to dostalam parę sztuk używanych od koleżanki i dziecko może wylecieć przez dekolt tak się rozciągnął! Ale niektóre są faktycznie fajne.

Zgadzam sie z Tobą, sama na takie sie naciełam, gdzie po 1 praniu szyja byla jak otwór wulkanu...dlatego wszystkiego nie polecam, trzeba dobrze obejrzec ubranko, czy jest dobrej jakosci.

Rojku - jeżeli chodzi o jakość to nie wiem, ale kupiłam tam już dwa śliczne t-shirty i te spodenki i są super. O śpioszkach nic nie wiem :)

nonek spokojnie, nawet jakbyś poszła o 20 to z podekscytowania po wizycie i przed obroną pewnie byś spać nie mogła ;) a widzę że każdy mąż gapa, mój potrafi sam się umówić do lekarza na dzień gdzie ja mam wizytę :) Będzie dobrze i dziś i jutro. :tak:

reklama
I dorze kochana, bo nic dobrego z naszymi figurami po tych słodyczach nie bedzie...a za polecenie rozków z Biedronki dziękuje, na pewno je kupie, i jak zasmakują kupie wiekszą ilosc, co by w lodówce czekały na mnie:rofl2:
Mnie najbardziej smakują w fioletowym opakowaniu nie pamiętam nazwy smaku w złotym też są pyszne zielone-orzechowe mi nie podeszły może temu że nie przepadam za tym smakiem lodów i są jeszcze czerwone truskawkowe,ale mój numer 1 to te w fioletowym opakowaniu

Do góry