reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Ja mam dzisiaj wczytę na ser ;) właśnie zajadam kanapki :)

Alicja - a czemu ty jeszcze nie dzielisz się przepisem na tę czekoladę? Zjadłabym!

Ja to wcinam kinder czekoladę. Jak ona mi smakuje!

ursula u mnie dziś też wiercą :(
avocado a mnie mc teraz nie rusza tak chyba że fryty i lody ale cały czas o kebabie myślę :(
a z biedronki polecam lody tez za 0,99 z zielonej budki na patyku smak malinowy albo limonka :) pycha

Oj tak, kanapki z boczkiem , śledź, lody no i śmieciuch z Mc'a za mną chodzi od dawna ale M mi nie chce nic takiego przynieść :/
Zjadłam pomidora z cebulą, 4 kanapki z boczkiem, zaraz lody. M mi kupił już dwie paczki śledzi w sosie musztardowym bo w sklepie zaczyna brakować :/
No i zrzuciłam sobie talerz na stopę aż mi spuchła...
Krowa u mnie też by się przydała bo jak mleka nie piłam tak zaczęłam w ten upał takie dobrze schłodzone idzie jak..woda :sorry2:
marys jakaś zmowa sąsiadów czy coś :/ od rana wiercili, kosili, jeszcze kontener postawili mi pod blokiem i ekipa remontowa wywalała do niego kafelki i gruz...

Ostatnia edycja:
u mnie koszenie skończyło się wczoraj :) dwa dni kosili.
Muszę jakoś się wybrać do pepco i zobaczyć co tam mają.

Hej dziewczyny

Przepraszam ze sie nie odzywam ... maz dostal nowa prace i normalnie lipa bo nie ma sie gdzie zatrzymac 180 km nie bedzie jezdzil w jedna strone szuka pokoju ale nic nie ma chyba bedzie spal w aucie.. wiec ja siedze i cos szukam a na hotel juz mu sie kasa skonczyla:-( boszz nerwice mam dzisiaj:-(

Doczytam Was jak uda siemu cos zalatwic bo glowy nie mam tylko o nim mysle:-(

Jeny dziewczyny jak dobrze że nie jestem w tym sama :-) wczoraj wcinałam kebaba bo nie mogłam się powstrzymać...

A dzisiaj to juz jakaś totalna masakra: kromka z almette chrzanowym i kromka z dżemem póżniej kiełbaska z grila i batonik WW na obiad bób a pózniej krówki takie ciągnące i teraz dowalam czereśniami i spogladam na słoik pikli ale buję się z myślami czy zjeść je razem Lionem czy jedno po drugim :-)

reklama
Widze, ze smaki mamy podobne...pomidorek ze smietaną i cebulka pyyycha..mogła bym jesc dzien w dzien..sledzie zagryzac czekolada i lizac przy tym lody...:zawstydzona/y: hehe to ostatnie powiem Wam dziewczyny po głowie mi chodzi..jakas strasznie napalona sie robie:rofl2:

Do góry