reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

No i żeście mnie popsuły avocado muzyką a brackie analizą lodów :p
Siedzę slucham, odprężam się zamykam oczy i...widzę lody :/
Nie jest mi dane dziś się odprężyć, ktoś z wiertarą od rana dręczy ścianę ..:angry:

reklama
ja zamiast lodów wciągnełam ostre chipsy....hahaha które nich chol....lodów nie przypominają:baffled:

w ogóle mam dzisiaj bardzo kiepski dzien ....avocado dziękuje Ci za tą muzyke

Żyję dziewczyny :-) teściowa też bo jej nie było :-D zapowiedziała się na piątek żebyśmy poszły na używane ciuchy ale ja mam tyyyle na głowie, że mnie chyba nie będzie :-D

ja z Pepco kupiłam dla siebie podkoszulek i pomimo tego, że od początku był taki luźniejszy to po wypraniu jest dopiero oversize.

no bo jak tak gorąco to tylko lody i mrożona kawa
a swoją drogą dziś mówię do mojego R że trzeba do biedronki po mleko zajechać i lody no i oczywiście pierwsze co usłyszałam to że mleko jak woda u nas idzie...bez komentarza to pozostawiłam,,,,dałam R obiad ten je i widzę że duma:crazy:taką minę miał jak myślał i nagle krzyczy do mnie
Kochanie a może byśmy tak krowę kupili....alem się uśmiała
wczoraj konia wałacha ogiera a dziś krowa
jak ja stajni nie mam:baffled:

dziewczyny juz nie wiem co mam w tyłek wsadzic, chipsy..kawałek czekolady, kanapka z boczkiem i małosolnym ogórkiem, wpierdzielam jak bym w ciazy byla...:rofl2:

Kinga ja bym na twoim miejscu test ciążowy zrobiła, bo może faktycznie w ciąży jesteś;-)

A ja wczoraj wieczorem zrobiłam samorobną czekoladę i już pół blaszki zjadłam, a teraz cierpię, bo mi się mega zgaga włączyła.

reklama
Kinga ja bym na twoim miejscu test ciążowy zrobiła, bo może faktycznie w ciąży jesteś;-)

A ja wczoraj wieczorem zrobiłam samorobną czekoladę i już pół blaszki zjadłam, a teraz cierpię, bo mi się mega zgaga włączyła.

Posłucham sie Ciebie i tak zrobie...bo ostanio cos mi sie przytylo, apetyt mega i jakos tak cos w brzuchu mi sie wierci...:-p

Oj z tą zgagą i ja sie zmagam...a teraz to nie wiem nawet od czego ją mam tyle wciągnełam roznych rzeczy ze ciezko stwierdzic...:baffled:

Do góry