reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Dzien dobry ;-)
Agatka zgodze sie z dziewczynami, po pierwsze filtr 50 a po drugie unikanie slonca, jak na plazy jest okolo 40 stopni to twoje cialo tez sie przegrzewa powyzej swojej normalnej temperatury, a dla dzidziusia to niestety ryzykowne, on nie ma gdzie sie schowac. Ja sie dodatkowo boje przebarwien bo bardzo trudno sie je usuwa..

Mama kangura wlasnie sie w te chusteczki zaopatrzylam, Rossman to jedna z niewielu firm na rynku ktora nie pcha parabenow, PEG-ow i innego g**wna :tak:

rojku fajny watek bazarkowy, jak sie jutro okaze ze sa jajka to bede miala dosc pokazna wyprawke dla dziewczynki na sprzedaz :-D

reklama
Witam :)
Agatka też się wybieram do Chorwacji za niecały miesiąc :-) planuję wziąć filtry 30-50, nie opalać się, ale też nie unikać całkiem słońca ;-) byle, żeby się właśnie nie przegrzać...
Też wybijam się z kierunkiem studiów... Logistyka w dodatku inżynierska także ścisły kierunek :p ale mamę mam nauczycielkę:tak:

Koriander - paraczego tam nie ma? :)

Dziewuszki właśnie w piekarniku piecze mi się szybkie ciasto z truskawkami a ja zabieram się za pierogi leniwe ;) To uciekam dalej :p

Ostatnia edycja:
mamaKangura ale zrobiłaś mi smaka na leniwe pierogi a ja nie umiem.. przynajmniej nigdy nie robiłam....

malabiala
a w jaką część chorwacji sie wybieracie??

parabenów :)

"Coraz więcej badań dowodzi szkodliwości tych związków, jednak nikt nie myśli o ich wycofywaniu z produkcji. Jedyną drogą unikania parabenów jest baczne śledzenie etykiet na artykułach, które kupujemy. Musimy liczyć się z tym, że znajdziemy je w większości dostępnych na rynku produktach."

justyn.ka dasz radę z teściową :) trzymam kciuki :)
kamilka87 daj znać jak będziesz już po USG :)
Agatka2 ale fajne wakacje Ci się szykują :) tylko filtr duży weź tak minimum 30 a najlepiej 50, żebyś się przebarwień nie nabawiła, no i baw się dobrze :)
czekoladka21 mi się teraz marzy taki masaż :)

reklama
dziewczyny a co myslicie o monitorach oddechu i nianiach elektronicznych?
ja chcialam kupic taki: snuza helo - monitor oddechu na pieluszke, ale nie wiem czy jest sens czy to tylko moja panika :zawstydzona/y:

Do góry