reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Agatka 2 - myśle że 15 to mało w ciązy nie powinno sie w ogóle opalać !! Pochodzić po słoneczku ale nie opalać.Moja znajoma poronila w 4 mc i jedną z przyczyn było przegrzanie ciała i właśnie macicy.Ja jade nad solinę i biore 50.Mimo wszystko i tak opalac sie nie bede tylko w cieniu siedziec.

reklama
czekoladka opalać w sensie leżenia i się smażenia też nie mam zamiaru biorę parasol i bede szukać cienia ale wchodzac do wody czy gdzieś tam chodząc zawsze troche sie opalę. Pozatym rozmawialam z lekarzem mówił żeby nie przesadzac ale troszke można :)

rojku my to troche jak podróż poślubną traktujemy pozatym nie jest tak źle cenowo. Wynajeliśmy apartament na 6 os z 3 sypialniami, 2 łazienkami, kuchnią, tarasem i salonem na cały wyjzad 7 nocy za 750 euro

Oj co do opalania to czekoladka chyba ma rację, brzucha po prostu nijak nie powinno się przegrzewać a słoneczko potrafi przyprażyć konkretnie. Nie będzie przesadą siedzenie w cieniu, filtr tu się ma nijak do tego bo on nie sprawi ze człowiek się nie nagrzeje tylko co najwyżej wolniej/słabiej opali. te numerki na kremach to z tego co pamiętam mają coś wspólnego z tym ile czasu po aplikacji można stale się eksponować na słońce bez konieczności ponownego nakładania.

Słuchajcie w Rossmanie jest promocja chusteczek nawilżających - 3 opakowania po 80 szt za 13,99 :) A z kartą Rossnę 5 % rabatu :) Sama też jadę robić zapasy

Rojku, pracowałam jeszcze jak mieszkałam pod Warszawą, tu znalazłłam nieco inne zajęcie chociaz czasem lapalam zlecenie na kuchnię np czy cos podobnego, sentyment został, myślę o jakimś własnym biznesie, może sie uda :)

Ja sie modle o koniec tych upałów, nigdy nie lubilam, przez moje guzki na tarczycy po prostu bywa ze sie dusze przy większym wysiłku na słońcu a teraz to juz w ogole tragedia..

justyn.ka- ja też nie lubie upałów ale lepsze to niż całymi dniami za oknem buro i szaro a za zimą też nie przepadam jeszcze jak u nas dochodzi rok w rok do -30 stopni.

To jak chcecie te listy wrzucić w osobnym wątku, to ok. List stricte wyprawkowych nie wklejałyśmy, tylko takie do szpitala, ale myślę, że ten wątek może się przydać pod obie listy. Pokopiuję już to co wklejałyscie, jakbym coś ominęła to sorki :)

A co do Chorwacji, to wiem, że można samemu zaplanować dość tanio taki wypad, bo zawsze sami planujemy w ten sposób, tylko my na razie nie pozwolimy sobie na żaden wyjazd :) Budowa to studia bez dna :)

reklama
Do góry