reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

aaga84 witaj :)

zdrzemnelam sie na 2 h ;p
caly dzien boli mnie glowa i zaczyna sie nasilac zgaga probowalm mleka nie pomaga jak narazie usmieza to badziewie guma mietowa ;p na obiadek pizze zrobilam tak mi sie chcialo a zjadlam dwa male kawaleczki

dzis caly dzien za mna chodzi slodkie a w domu pustki do sklepu z lenistwa nie poszlam jedyne co wymyslilam to kakao ;p i wypilam prawie caly litr mleka
:szok: pierwszy raz w zyciu :rofl2:

reklama
Właśnie wróciłam z pierwszego spotkania szkoły rodzenia.Super wszystko wyjasnione kiedy spakowac torbe, kiedy jechac do szpitala , jak wygladaja skurcze , oczywiscie fazy porodu i jak dbac o krocze po porodzie.Na następnym spotkaniu mycie noworodka oraz ćwiczenia na piłce i wszelakie cwiczenia na miesnie krocza i później do ćwiczenia w domu

meago dzięki jak zwykle jesteś niezawodna :) Już się zapisałam, bo co wizytę pokazuje mi puste okienko konsultacji internistycznej, więc od razu odbębnie. Jak chodzę prywatnienic o tej konsultacji nie mówi :) tylko sam wpisał coś :p
A macie już skierowanie na krzywą cukrową?

heejj za tydzien wybieram się na zajęcia AQua Areobiku dla przyszłych mam :) super ! :) ciesz esie niesamowicie bo uwielbiam wodę :) a jutro ide sie dowiedziec od kiedy moge chodzić juz na szkołę rodzenia..bo ostatnio nic mi położna nie powiedziała konkretnego. :)

u mnie po upalnym dniu zaczeło padać, troche się w domu ochłodzi..uF.

a po dniu w przedszkolu w pracu pozytywnie :) super dzieciaczki jedna malutka dziewczynka przywitała mnie przytulając się i mówiąć "dzień dobry jestem zuzia" płakac mi sie chciało hehe urocza

Aaga84 Witamy, pisz często :)

Akaiah podziwiam w połowie ciąży zaczynać pracę w przedszkolu, ciężka praca ale dająca mnóstwo satysfakcji. życzę powodzenia- jako kto tam będziesz pracować??

czekoladka 21 ja wspominam bardzo miło swoje zajęcia w szkole rodzenia, można było się dowiedzieć wielu ciekowostek

gusiak88 klimatyzacja dobra rzecz tylko niestety czasem zgubna ;/
maego litr mleka , wow, a pomysł z kakao super- miało być słodkie, było :)

W szkole rodzenia, do której chcę chodzić, przyjmują ciężarne między 24-26 t.c. Też nie mogę się doczekać zajęć. Po pierwsze będą poruszane ciekawe i przydatne tematy, a po drugie zapenią trochę wolnego czasu :)
Ja mam skierowanie na krzywą cukrową. Planuję iść za półtora tygodnia tylko zastanawiam się, jak wypiję tę glukozę :) Kiedyś miałam to badanie i z tego, co pamiętam, nie była zbyt smaczna...
Dzięki za miłe przyjęcie :)

reklama
Do góry