reklama
BabyPoznan
Fanka BB :)
A ja dzisiaj upiekłam ciasto: Biszkopt z wiśniami. Taki pyszny i słodziutki mniam. Czekam na męża z obiadkiem i deserem.
OMG, biszkopt z wiśniami! To mi smaka narobiłaś! Mniaaam :-)
justyn.ka, ja też uwielbiam sukienki, a zazwyczaj i tak kończę w spodniach. Mam nadzieję, że w to lato uda mi się to zmienić
meago, u mnie też gorzej z samopoczuciem i energią. Na dodatek czasem nachodzą mnie mdłości, więc już zupełnie jak w pierwszym trymestrze :/
nonek, Twój mąż to ma z Tobą dobrze Ale mi się tego biszkoptu zachciało
meago, u mnie też gorzej z samopoczuciem i energią. Na dodatek czasem nachodzą mnie mdłości, więc już zupełnie jak w pierwszym trymestrze :/
nonek, Twój mąż to ma z Tobą dobrze Ale mi się tego biszkoptu zachciało
Gusiak gratuluje dziewczynki:-):-)
nonek ale kusisz wooo lyknelabym go na raz
Ja bylam polazic z mlodym wzielam go troche na rower:-) i nogi mi wlazly w pewna czesc ciala ale dobrze sie wkoncu dotlenic po tygodniu siedzenia w domu
nonek ale kusisz wooo lyknelabym go na raz
Ja bylam polazic z mlodym wzielam go troche na rower:-) i nogi mi wlazly w pewna czesc ciala ale dobrze sie wkoncu dotlenic po tygodniu siedzenia w domu
Dziewczyny dopadł mnie stres przed jutrzejszym USG. Normalnie nie mogę znaleźć sobie miejsca w domu, a czas zaczął wolnij płynąćAż sama nie wiem za co mam się zabrać co ruszę to od razu rzucam , bo nie mogę się skoncentrować. Książkę wziełam to po przeczytaniu 1 str odłożyłam, sprzatać aż strach bo mi z rak wszystko leci
Meago uwierz mi mam to samo, czuję się jakby ktoś ze mnie spuścił powietrze, usypiam co krok, nie mam siły na nic i ochoty również właśnie się zmusiłam żeby usiąść do kompa bo inaczej znów bym usnęła. Mój pies tyle nie śpi co ja ostatnio
Gusiak gratuluję dziewczynki
Andzia będzie dobrze, zdrzemnij się czas szybciej minie
Ja już czekam aż M wróci, zamówiłam sobie śledzie.. no zobaczyłam w tv śledzie z buraczkami i aż mnie ścisnęło!! Mam nadzieję że je dostanie bo naprawdę jestem w stanie go z drzwi zawrócić jak nie będzie miał tych śledzi
Gusiak gratuluję dziewczynki
Andzia będzie dobrze, zdrzemnij się czas szybciej minie
Ja już czekam aż M wróci, zamówiłam sobie śledzie.. no zobaczyłam w tv śledzie z buraczkami i aż mnie ścisnęło!! Mam nadzieję że je dostanie bo naprawdę jestem w stanie go z drzwi zawrócić jak nie będzie miał tych śledzi
reklama
Nonek dziękuję, zawsze najbardziej się martwię dzien przed wizytą i w dniu wizyty. Ja jutro też mam połówkowe, takie robione dodatkowo ( moja pani dr o tym nie wie) ale chciałam sprawdzić u specjalisty typowo od USG w ciąży(pracuje w CZMP, a ja jade do prywatnej przychodni w której onpracuje popołudniami), zeby miec pewnośc że wszystko dobrze.Mam nadzieje , ze Dzidzia zrobi mamie prezent na urodziny i wszystko będzie dobrze.