Ursula,Megao, Malabiala, Avocado dziękuje Kochane za wsparcie:-), od razu mi się lepiej zrobiło. Jeszcze mąż od teściowej przywiózł truskawki i zmiksowałam z cukremMniam , zastrzyk słodkosci i od razu życie bardziej kolorowe, no i maleństwo bardziej aktywne
reklama
Jolka6621
Fanka BB :)
A mi się spać odechciało. zaczęłam z głupka gadać do dzieciątka, a ono zaczęło szaleć po brzuszku:-) czyli jednak trzeba z dzidziami rozmawiać, chociaż takie dziwne mi się to wydawało
czekoladka21
Mama Nadzi :*
avocado- równieź mialam robione paznokcie zelowe na swoje wesele i nic a nic dzidzi sie nie stalo.
R
rojku
Gość
akaiah koszulka jest na tyle fajna, że i potem się może przydać ja kupiłam w tamtej ciąży jakiegos badziewiaka na ramiaczkach, przeszłam raz i ramiączko się urwało
Co chwila sobie patrzę na zdjęcie Haniuty i mi się gęba śmieje do tego mojego kulfonika
Chociaż jak widzę mojego, że tak liczył na płciową równowagę w domu, to mi trochę może żal, że nie chłopak. Ja to jestem porządnie walnięta Chciałam dziewuszkę, mam dziewuszkę, a i tak ględzę
Idę spać, bo kurcze od meago mnie senność oblazła
Co chwila sobie patrzę na zdjęcie Haniuty i mi się gęba śmieje do tego mojego kulfonika
Chociaż jak widzę mojego, że tak liczył na płciową równowagę w domu, to mi trochę może żal, że nie chłopak. Ja to jestem porządnie walnięta Chciałam dziewuszkę, mam dziewuszkę, a i tak ględzę
Idę spać, bo kurcze od meago mnie senność oblazła
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
melonowa89
Gusiak88- gratuluje udanej wizyty i coreczki
andzia86- trzymam kciuki za wizyte, ja to tez tak mam ze zaczynam się stresowac ;/
Bunny kochana nie jestes w stanie wszystkiego przewidzieć człowiek to nie maszyna zdarzaja się wypadki, cale szczescie, ze malemu nc nie jest
czekoladka21 raz kiedys można sobie pozwolic na obżarstwo
avocado to bardzo szczytny cel, popłakałam się jak czytalam na pewno wesprzemy Filipka
ja zaraz wskakuje pod prysznic troche ogarne i ide do szwagierek na zakonczenie roku szkolnego popstrykac im kilka fotek. A pozniej do fotografa zrobic fotki do dyplomu
andzia86- trzymam kciuki za wizyte, ja to tez tak mam ze zaczynam się stresowac ;/
Bunny kochana nie jestes w stanie wszystkiego przewidzieć człowiek to nie maszyna zdarzaja się wypadki, cale szczescie, ze malemu nc nie jest
czekoladka21 raz kiedys można sobie pozwolic na obżarstwo
avocado to bardzo szczytny cel, popłakałam się jak czytalam na pewno wesprzemy Filipka
ja zaraz wskakuje pod prysznic troche ogarne i ide do szwagierek na zakonczenie roku szkolnego popstrykac im kilka fotek. A pozniej do fotografa zrobic fotki do dyplomu
martula1985
Cześć Dziewczyny.. powiem Wam, że mąż chyba znalazł na mnie sposób, jak siedząc w domu mam nie oszaleć.. wie, że uwielbiam gotować, więc codziennie wymyśla sobie co chce na obiad następnego dnia, a takie dania wymyśla, że pół dnia siedzę w kuchni i gotuję.. wczoraj zupa cebulowa, pyzy z mięsem, surówka z czerwonej kapusty i jeszcze muffinki na deser.. zamieni się w słonia jak będzie tyle jadł..
Śnił mi się dzisiaj Kornelek <3 szkoda, że to tylko sen...
P.S. jest tu jakaś księgowa?
Śnił mi się dzisiaj Kornelek <3 szkoda, że to tylko sen...
P.S. jest tu jakaś księgowa?
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Avocado nie mam nic przeciwko
Martula a widzisz maz chce zebys sie lepiej czula ha gdybym byla blizej pewnie bym cie gdzies wyciagnela a Kornelek przytula sie do Ciebie i sni ci sie zawsze wtedy pomodl sie do niego..
A u nas du.pa.... Wczoraj maz dostal cisninia 160/100 wzial pod jezyk tabletke ale i tak wolno schodzilo a do tego dostal goraczki i silnego bolu glowy bardzo mozliwe ze dostal tego samego wirusa co Adas..wiec mozliwe ze i mnie chwyci a wtedy z jutrzejszego wyjazdu nici!!!!!!! Szlag mnie trafi
Avocado nie mam nic przeciwko
Martula a widzisz maz chce zebys sie lepiej czula ha gdybym byla blizej pewnie bym cie gdzies wyciagnela a Kornelek przytula sie do Ciebie i sni ci sie zawsze wtedy pomodl sie do niego..
A u nas du.pa.... Wczoraj maz dostal cisninia 160/100 wzial pod jezyk tabletke ale i tak wolno schodzilo a do tego dostal goraczki i silnego bolu glowy bardzo mozliwe ze dostal tego samego wirusa co Adas..wiec mozliwe ze i mnie chwyci a wtedy z jutrzejszego wyjazdu nici!!!!!!! Szlag mnie trafi
reklama
Martula Kornelek inaczej nie może do Ciebie przyjść, dlatego Twoje Małe Słoneczko odwiedziło Cię we śnie. Bardzo się cieszę,że mąż stara się abyś chociaż przez chwilę zajęła się i czas się tak nie dłużył jak jesteś sama. Jestem z Tobą.
Avocado chciałabym wesprzec tą akcję, tylko mam do Ciebie pytanie, bo mi wyskakuje okienko, ze trzeba podać swoje imię i nazwisko, nie da się tego jakoś obejść? bo nie lubię ,,takich śladów " w necie zostawiać
Kamilka a Twój mąż choruje na nadciśnienie tętnicze? jeśli tak to jakie ma wartości zazwyczaj? Leki macie polskie? bo najlepszy z takich doraźnych jest Captopril. Nie martw się na zapas, myślę, ze gdyby mialo być to samo co miał Adaś to Ciebie by już chwyciło jaką pierwszą, bo to Ty jestes z nim cały czas i się nim zajmujesz.
Avocado chciałabym wesprzec tą akcję, tylko mam do Ciebie pytanie, bo mi wyskakuje okienko, ze trzeba podać swoje imię i nazwisko, nie da się tego jakoś obejść? bo nie lubię ,,takich śladów " w necie zostawiać
Kamilka a Twój mąż choruje na nadciśnienie tętnicze? jeśli tak to jakie ma wartości zazwyczaj? Leki macie polskie? bo najlepszy z takich doraźnych jest Captopril. Nie martw się na zapas, myślę, ze gdyby mialo być to samo co miał Adaś to Ciebie by już chwyciło jaką pierwszą, bo to Ty jestes z nim cały czas i się nim zajmujesz.
Ostatnia edycja: