reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Ursula,Megao, Malabiala, Avocado dziękuje Kochane za wsparcie:-), od razu mi się lepiej zrobiło. Jeszcze mąż od teściowej przywiózł truskawki i zmiksowałam z cukrem:happy2:Mniam , zastrzyk słodkosci i od razu życie bardziej kolorowe, no i maleństwo bardziej aktywne:-D

reklama
A mi się spać odechciało. zaczęłam z głupka gadać do dzieciątka, a ono zaczęło szaleć po brzuszku:-) czyli jednak trzeba z dzidziami rozmawiać, chociaż takie dziwne mi się to wydawało:tak:

Jolka6621 ja kiedyś też tak myślałam, a przed ciążo to było dla mnie nie do pomyślenia. Ale jak się zacznie gadac to wciąga:-D

akaiah koszulka jest na tyle fajna, że i potem się może przydać :) ja kupiłam w tamtej ciąży jakiegos badziewiaka na ramiaczkach, przeszłam raz i ramiączko się urwało :)

Co chwila sobie patrzę na zdjęcie Haniuty :) i mi się gęba śmieje do tego mojego kulfonika :)
Chociaż jak widzę mojego, że tak liczył na płciową równowagę w domu, to mi trochę może żal, że nie chłopak. :no:Ja to jestem porządnie walnięta :) Chciałam dziewuszkę, mam dziewuszkę, a i tak ględzę :)

Idę spać, bo kurcze od meago mnie senność oblazła :)

Gusiak88- gratuluje udanej wizyty i coreczki :)
andzia86- trzymam kciuki za wizyte, ja to tez tak mam ze zaczynam się stresowac ;/
Bunny kochana nie jestes w stanie wszystkiego przewidzieć człowiek to nie maszyna zdarzaja się wypadki, cale szczescie, ze malemu nc nie jest
czekoladka21 raz kiedys można sobie pozwolic na obżarstwo :D
avocado to bardzo szczytny cel, popłakałam się jak czytalam na pewno wesprzemy Filipka

ja zaraz wskakuje pod prysznic troche ogarne i ide do szwagierek na zakonczenie roku szkolnego popstrykac im kilka fotek. A pozniej do fotografa zrobic fotki do dyplomu

Cześć Dziewczyny.. powiem Wam, że mąż chyba znalazł na mnie sposób, jak siedząc w domu mam nie oszaleć.. wie, że uwielbiam gotować, więc codziennie wymyśla sobie co chce na obiad następnego dnia, a takie dania wymyśla, że pół dnia siedzę w kuchni i gotuję.. wczoraj zupa cebulowa, pyzy z mięsem, surówka z czerwonej kapusty i jeszcze muffinki na deser.. zamieni się w słonia jak będzie tyle jadł.. :sorry:

Śnił mi się dzisiaj Kornelek <3 szkoda, że to tylko sen...

P.S. jest tu jakaś księgowa?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Avocado nie mam nic przeciwko:)

Martula a widzisz maz chce zebys sie lepiej czula :) ha gdybym byla blizej pewnie bym cie gdzies wyciagnela:) a Kornelek przytula sie do Ciebie i sni ci sie:) zawsze wtedy pomodl sie do niego..

A u nas du.pa.... Wczoraj maz dostal cisninia 160/100 wzial pod jezyk tabletke ale i tak wolno schodzilo a do tego dostal goraczki i silnego bolu glowy:( bardzo mozliwe ze dostal tego samego wirusa co Adas..wiec mozliwe ze i mnie chwyci a wtedy z jutrzejszego wyjazdu nici!!!!!!! Szlag mnie trafi :(

reklama
Martula Kornelek inaczej nie może do Ciebie przyjść, dlatego Twoje Małe Słoneczko odwiedziło Cię we śnie. Bardzo się cieszę,że mąż stara się abyś chociaż przez chwilę zajęła się i czas się tak nie dłużył jak jesteś sama. Jestem z Tobą.

Avocado chciałabym wesprzec tą akcję, tylko mam do Ciebie pytanie, bo mi wyskakuje okienko, ze trzeba podać swoje imię i nazwisko, nie da się tego jakoś obejść? bo nie lubię ,,takich śladów " w necie zostawiać:-p

Kamilka
a Twój mąż choruje na nadciśnienie tętnicze? jeśli tak to jakie ma wartości zazwyczaj? Leki macie polskie? bo najlepszy z takich doraźnych jest Captopril. Nie martw się na zapas, myślę, ze gdyby mialo być to samo co miał Adaś to Ciebie by już chwyciło jaką pierwszą, bo to Ty jestes z nim cały czas i się nim zajmujesz.

Ostatnia edycja:
Do góry