Myszanka podziel sie arbuzem
ja mam na niego taką ochote a jak na złość nie ma we wszystkich sklepach u mnie na wsi. Aż chyba wyślę G. żeby jechał 8 km, w końcu to już 2 połowa ciazy a ja jeszcze nie miałam żadnych zachcianek. Więc lepsza taka niz o 3 w nocy by mi się coś zachciało. A pochwal się co upolowałaś za ciuszki
Kamilka to szkoda,że będzie Cie mniej na forum, od razu jak zajedziecie daj znac. rób sobie częste przerwy i spacerki na wyciagnięcie brzuszka. Szkoda, ze nie jedzie z Wami Twój mąz, niby będziesz szczesliwa bo wizyta w domku, ale z drugiej strony będzie ci meża brakować.
Mama Kangura super ta sukienka, za taka cenę!
DoMisia ja jak byłam w 13tc na USG to Dzidzi jak na złość się tak układała że cięzko było sprawdzić, ale dr czekał cierpliwie i wszystkie pomiary zrobił starannie, a też juz się bałam ze powie ,że nie można zrobic badania i wyję z niczym . A jechałam do niego 100km, bo lepszy sprzęt i fachowiec typowo od USG w ciąży. Bądź dobrej myśli. Ja jutro jadę to od rana ty będziesz mnie pocieszac i przywoływac do pionu;-)
Marys25 mi też często się zdarza,że nachodzą mnie takie mysli niespokojne, zwłaszcza jak jest coraz bliżej wizyty. Mam co 4 tyg, i tak 2 tyg żyję szczęśliwa po wizycie, a póżniej czas zaczyna się dłuzyć i głupie mysli przychodza do glowy.
Justyn-ka cieszę się, ze wszystko dobrze, dbaj o siebie.