reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

nonek a nie masz zawrotów głowy ?

zjadłąm dzis cały słoik wczoraj robionych dzemów z truskawek i teraz sama wyglądam jak truskawka bo dostałam wysypki na calym ciele hehe dobrze ze nie swedzi :-) jak nie urok to sraczka :p

Ostatnia edycja:
reklama
Moze chcecie do mnie zajrzec?

www.mamanaobczyznie.blogspot.de
jesli wam sie spodoba zostawcie jakis opis i podpis nikiem swoim z bb bede wiedziala kto skad pisze:)

nonek jesteś rozkojarzona , ale uważaj na siebie bo za trzecim razem mozesz nie upaśc na kolana.(oczywiscie nie zyczę tego ) uwazaj na siebie ;-)

kamilka87 przeczytałam wszystko na blogu. Super, mogłam Cie trochę lepiej poznać, będę regularnie wchodzic i czytać. a Twoj synek przystojniak jak nie wiem co. Podobny do Ciebie. A zakupy które juz zrobiłas dla maleństwa super.

nonek90 kobietko uważaj na siebie :(
akaiah masz uczulenie na truskawki?
kamilka87 byłam u Ciebie :) jaka super wanna! a mamy termin na ten sam dzień :) ciekawe jak wyjdzie :)

Kamilka doczytałam bloga do 28 lutego, wsadziłam sobie do zakładek i resztę poczytam jutro, dzisiaj znowu dopadł mnie ból głowy, więc trochę mi się miesza;-) Ale super poczytać, poznać Ciebie jakby lepiej. Załamałam się;-) tylko, bo odkryłam jaka jesteś poukładana, już planujesz zakupy dla dziecka, już trochę kupiłaś...a ja jak zawsze wszystko na ostatnią minutę, eh jedynie wózek już upatrzyłam.

U nas mocno pada, moje dziecko po powrocie ze żłobka zażyczyło sobie od razu kąpieli i kaszy i już od 18 śpi. Ot i tyle nacieszyłam się dzieckiem.
Dotarłam dzisiaj w końcu do przedszkola, podpisałam umowę, finansowo wyjdzie nam mniej więcej tyle samo co za żłobek, Chyba, że zdecydujemy się na jakieś zajęcia dodatkowe, choć pani dyrektor powiedziała, że dla takiego maluszka jak Miś to raczej jeszcze za wcześnie. No i kamień spadł mi z serca, bo pani dyrektor rozwiała wszystkie moje niepokoje związane z brakiem pewnych umiejętności mojego synka. Powiedziała, ze grupa Misia to tylko 2010 rocznik, są dwie opiekunki plus dwie panie do pomocy, w tej grupie są przygotowani na to, ze dzieci jeszcze wielu czynności nie opanowały, w tym załatwiania się na nocniczek i nie ma problemu, w razie czego pieluszkę zawsze zmienią:-)

reklama
zaraz dziewczyny poczytam co sie u Was dzisiaj wydazylo ale najpierw sama napisze dzien u mnie byl dobry ale przyszla kolej kolacji i smazylam Michalkowi mlode zemniaczki a synio stal przy mnie na taborecie i podawal mi je do krojenia i nagle zrobil krok w bok i spadl na podloge jak dlugi a ja nie zdazym go zlapac normalnie zabraklo mi milimetra bo tylko palcami czerknelam jego bluzke niunio sie potlukl udezyl glowa o podloge i przestal oddychac jak udalo mi sie go doprowadzic po tego aby zlapal oddech plakal mi chyba przez 15min. mam straszne wyrzuty ze go nie zlapalam i gdyby tego bylo malo to dzidzia nie odzywa sie caly dzien tylko rano kopnela 3razy a tak to cisza.

Do góry