reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

sukienka.jpg

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Fajna sukieneczka:) Dziewczyny jestem szczęśliwa chyba jednak uda mi się pojechać nad morze. Rozmawiałam z szefem od lipca jestem na wolnym....po prostu cos przepięknego. Byłam w zasadzie jestem nadal tak znudzona praca że marzy mi się wypoczynek na plaży ojjji to jak bardzo, szukam szybko jakiejś kwatery. Bosko :-):-):-) teraz już tym będę żyła:) dość tej roboty bleeeeeeeeeeee <jupi>trzeba zacząć bardziej skupiać się na organizowaniu życia rodzinnego:tak:

uffff zeszło mi ciśnienie, byłam u szefa... powiedziałam ze za niecały mies chce iść na zwolnienie bo już czuje że musze wiecej odpoczywać.
powiedziałam, ze moge zabrac laptopa do domu i czesc rzeczy dziewczynom pomóc...
powiedział dobrze, ok.
uffff poprostu ufffff

Gusiak a gdzie pracujesz że zamierzasz do października????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie mamusie po weekendzie.

kika, magda86, gratuluję pomyślnego rozwiązania sytuacji w pracy. Odpoczywajcie dziewczyny :) Ja już od dłuższego czasu na zwolnieniu i teraz tak mi ciężko i gorąco, że ciężko mi sobie wyobrazić, że mogłoby być inaczej.
gia, witaj!! mam nadzieję, że znajdziesz jednak dla nas trochę czasu ;)
Mama Kangura, gratuluję ruchów:)
W kwestii seksu to mój N. nie ma żadnych obaw. Podobno nigdy się nie spodziewał, że mu się kobieta w ciąży będzie podobać. Ale w końcu to jego dzieło ;) Mam nadzieję, że będzie tak jak najdłużej, bo moja zazwyczaj duża ochota na seks wciąż rośnie.

sukienka ładna i niedroga ;)
u nas sprawy łóżkowe wyglądają w ten sposób, że to mi się częściej chce... nie mamy żadnych przeciwwskazań a P. mimo wszystko ma opory,co prawda nie narzekam bo i tak zawsze mam to co chcę jednak chciałabym żeby to on częściej zaczynał :tak::tak:

laperedhil nie martw sie, ja ponad tydzień jechałam na antybiotyku i wszystko jest ok, dzidzia szaleje po brzuszku, aż miło:)

polakmatka ja się dopiero wybieram od 3 lipca. Niestety mam takie samo wrażenie jak Rojku, że odwiedzasz nas, aby zrobić sobie reklamę....bo tak to wygląda

DoMisia- to zaczynamy wakacje:) koniec nauki, na 3 miesiące. Chociaż ja będę musiała przez wakacje pisać pracę i to jak najwięcej

Co do seksu, to u nas jakoś przez te upały się nie chciało, ale ochota jest:-D ale muszę czekać teraz na mojego m aż do 24 sierpnia:-( bo dopiero wtedy wróci na urlop, ale za to na 3 tygodnie:-)

dzieki dziewczyny, no ja czekam na te kopniaki tak ze pewnie bede ich zalowac :tak: poki co to babelki sa bo plywa rybka moja :tak: jutro tez mam dzien wolny to wyleze sie jeszcze oby bylo lepiej niz dzis
na grudniowkach dziewczyny o jedzeniu a listopadowki o sexie :-p
dziewczyny polecacje te kwatery bo moze i mi sie uda swojego zawlec gdzies na krotkie wakacje .. tak mi sie marzy nad morze nasze piekne :-D

reklama
Do góry