reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

sukienka.jpg

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Fajna sukieneczka:) Dziewczyny jestem szczęśliwa chyba jednak uda mi się pojechać nad morze. Rozmawiałam z szefem od lipca jestem na wolnym....po prostu cos przepięknego. Byłam w zasadzie jestem nadal tak znudzona praca że marzy mi się wypoczynek na plaży ojjji to jak bardzo, szukam szybko jakiejś kwatery. Bosko :-):-):-) teraz już tym będę żyła:) dość tej roboty bleeeeeeeeeeee <jupi>trzeba zacząć bardziej skupiać się na organizowaniu życia rodzinnego:tak:

uffff zeszło mi ciśnienie, byłam u szefa... powiedziałam ze za niecały mies chce iść na zwolnienie bo już czuje że musze wiecej odpoczywać.
powiedziałam, ze moge zabrac laptopa do domu i czesc rzeczy dziewczynom pomóc...
powiedział dobrze, ok.
uffff poprostu ufffff

Gusiak a gdzie pracujesz że zamierzasz do października????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie mamusie po weekendzie.

kika, magda86, gratuluję pomyślnego rozwiązania sytuacji w pracy. Odpoczywajcie dziewczyny :) Ja już od dłuższego czasu na zwolnieniu i teraz tak mi ciężko i gorąco, że ciężko mi sobie wyobrazić, że mogłoby być inaczej.
gia, witaj!! mam nadzieję, że znajdziesz jednak dla nas trochę czasu ;)
Mama Kangura, gratuluję ruchów:)
W kwestii seksu to mój N. nie ma żadnych obaw. Podobno nigdy się nie spodziewał, że mu się kobieta w ciąży będzie podobać. Ale w końcu to jego dzieło ;) Mam nadzieję, że będzie tak jak najdłużej, bo moja zazwyczaj duża ochota na seks wciąż rośnie.

sukienka ładna i niedroga ;)
u nas sprawy łóżkowe wyglądają w ten sposób, że to mi się częściej chce... nie mamy żadnych przeciwwskazań a P. mimo wszystko ma opory,co prawda nie narzekam bo i tak zawsze mam to co chcę jednak chciałabym żeby to on częściej zaczynał :tak::tak:

laperedhil nie martw sie, ja ponad tydzień jechałam na antybiotyku i wszystko jest ok, dzidzia szaleje po brzuszku, aż miło:)

polakmatka ja się dopiero wybieram od 3 lipca. Niestety mam takie samo wrażenie jak Rojku, że odwiedzasz nas, aby zrobić sobie reklamę....bo tak to wygląda

DoMisia- to zaczynamy wakacje:) koniec nauki, na 3 miesiące. Chociaż ja będę musiała przez wakacje pisać pracę i to jak najwięcej

Co do seksu, to u nas jakoś przez te upały się nie chciało, ale ochota jest:-D ale muszę czekać teraz na mojego m aż do 24 sierpnia:-( bo dopiero wtedy wróci na urlop, ale za to na 3 tygodnie:-)

dzieki dziewczyny, no ja czekam na te kopniaki tak ze pewnie bede ich zalowac :tak: poki co to babelki sa bo plywa rybka moja :tak: jutro tez mam dzien wolny to wyleze sie jeszcze oby bylo lepiej niz dzis
na grudniowkach dziewczyny o jedzeniu a listopadowki o sexie :-p
dziewczyny polecacje te kwatery bo moze i mi sie uda swojego zawlec gdzies na krotkie wakacje .. tak mi sie marzy nad morze nasze piekne :-D

reklama
Do góry