reklama
zwolineczka
Fanka BB :)
Mama Kangura sukieneczka wygląda ślicznie i chyba da radę nosić ją po ciąży...
Fajna sukieneczka Dziewczyny jestem szczęśliwa chyba jednak uda mi się pojechać nad morze. Rozmawiałam z szefem od lipca jestem na wolnym....po prostu cos przepięknego. Byłam w zasadzie jestem nadal tak znudzona praca że marzy mi się wypoczynek na plaży ojjji to jak bardzo, szukam szybko jakiejś kwatery. Bosko :-):-):-) teraz już tym będę żyła dość tej roboty bleeeeeeeeeeee <jupi>trzeba zacząć bardziej skupiać się na organizowaniu życia rodzinnego
Magda86Poznań
uffff zeszło mi ciśnienie, byłam u szefa... powiedziałam ze za niecały mies chce iść na zwolnienie bo już czuje że musze wiecej odpoczywać.
powiedziałam, ze moge zabrac laptopa do domu i czesc rzeczy dziewczynom pomóc...
powiedział dobrze, ok.
uffff poprostu ufffff
Gusiak a gdzie pracujesz że zamierzasz do października????
powiedziałam, ze moge zabrac laptopa do domu i czesc rzeczy dziewczynom pomóc...
powiedział dobrze, ok.
uffff poprostu ufffff
Gusiak a gdzie pracujesz że zamierzasz do października????
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie mamusie po weekendzie.
kika, magda86, gratuluję pomyślnego rozwiązania sytuacji w pracy. Odpoczywajcie dziewczyny Ja już od dłuższego czasu na zwolnieniu i teraz tak mi ciężko i gorąco, że ciężko mi sobie wyobrazić, że mogłoby być inaczej.
gia, witaj!! mam nadzieję, że znajdziesz jednak dla nas trochę czasu
Mama Kangura, gratuluję ruchów
W kwestii seksu to mój N. nie ma żadnych obaw. Podobno nigdy się nie spodziewał, że mu się kobieta w ciąży będzie podobać. Ale w końcu to jego dzieło Mam nadzieję, że będzie tak jak najdłużej, bo moja zazwyczaj duża ochota na seks wciąż rośnie.
kika, magda86, gratuluję pomyślnego rozwiązania sytuacji w pracy. Odpoczywajcie dziewczyny Ja już od dłuższego czasu na zwolnieniu i teraz tak mi ciężko i gorąco, że ciężko mi sobie wyobrazić, że mogłoby być inaczej.
gia, witaj!! mam nadzieję, że znajdziesz jednak dla nas trochę czasu
Mama Kangura, gratuluję ruchów
W kwestii seksu to mój N. nie ma żadnych obaw. Podobno nigdy się nie spodziewał, że mu się kobieta w ciąży będzie podobać. Ale w końcu to jego dzieło Mam nadzieję, że będzie tak jak najdłużej, bo moja zazwyczaj duża ochota na seks wciąż rośnie.
Lefkowa
sukienka ładna i niedroga
u nas sprawy łóżkowe wyglądają w ten sposób, że to mi się częściej chce... nie mamy żadnych przeciwwskazań a P. mimo wszystko ma opory,co prawda nie narzekam bo i tak zawsze mam to co chcę jednak chciałabym żeby to on częściej zaczynał
u nas sprawy łóżkowe wyglądają w ten sposób, że to mi się częściej chce... nie mamy żadnych przeciwwskazań a P. mimo wszystko ma opory,co prawda nie narzekam bo i tak zawsze mam to co chcę jednak chciałabym żeby to on częściej zaczynał
Jolka6621
laperedhil nie martw sie, ja ponad tydzień jechałam na antybiotyku i wszystko jest ok, dzidzia szaleje po brzuszku, aż miło
polakmatka ja się dopiero wybieram od 3 lipca. Niestety mam takie samo wrażenie jak Rojku, że odwiedzasz nas, aby zrobić sobie reklamę....bo tak to wygląda
DoMisia- to zaczynamy wakacje koniec nauki, na 3 miesiące. Chociaż ja będę musiała przez wakacje pisać pracę i to jak najwięcej
Co do seksu, to u nas jakoś przez te upały się nie chciało, ale ochota jest ale muszę czekać teraz na mojego m aż do 24 sierpnia:-( bo dopiero wtedy wróci na urlop, ale za to na 3 tygodnie:-)
polakmatka ja się dopiero wybieram od 3 lipca. Niestety mam takie samo wrażenie jak Rojku, że odwiedzasz nas, aby zrobić sobie reklamę....bo tak to wygląda
DoMisia- to zaczynamy wakacje koniec nauki, na 3 miesiące. Chociaż ja będę musiała przez wakacje pisać pracę i to jak najwięcej
Co do seksu, to u nas jakoś przez te upały się nie chciało, ale ochota jest ale muszę czekać teraz na mojego m aż do 24 sierpnia:-( bo dopiero wtedy wróci na urlop, ale za to na 3 tygodnie:-)
laperedhil
dzieki dziewczyny, no ja czekam na te kopniaki tak ze pewnie bede ich zalowac poki co to babelki sa bo plywa rybka moja jutro tez mam dzien wolny to wyleze sie jeszcze oby bylo lepiej niz dzis
na grudniowkach dziewczyny o jedzeniu a listopadowki o sexie
dziewczyny polecacje te kwatery bo moze i mi sie uda swojego zawlec gdzies na krotkie wakacje .. tak mi sie marzy nad morze nasze piekne
na grudniowkach dziewczyny o jedzeniu a listopadowki o sexie
dziewczyny polecacje te kwatery bo moze i mi sie uda swojego zawlec gdzies na krotkie wakacje .. tak mi sie marzy nad morze nasze piekne
reklama
BunnyCukino