reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

koriander lista otwarta cały czas :) Witaj.

gdynianka1 bo te lustra w sklepach to takie specjalne, żeby człowiek wyglądał bosko we wszystkim i dużo wydał :)

maddlena nawet nie wiesz jak się cieszę, że napisałaś! Wierze, że teraz masz przed sobą dużo poważnych pytań, decyzji... Cokolwiek byś powiedziała, czy zrpbiła, to jesteśmy z Tobą kochana. Strasznie bym Cie chciała uscisnać! Może faktycznie te 10 dni zleci z nami szybciej. A jeszcze Ci napisze, że na poprzednim wątku meliśmy dziewczynę, której wyszło, że dziecko będzie miało ZD, urodziło się zdrowiusieńkie! Nadzieja odchodzi ostatnia i jej się trzymaj.

Jolka6621 powodzenia na egzaminie!

A i nas masakra! Wczoraj wieczorem robiłam dzem truskawkowy, jak juz sie zagotowal, to nam pradu zabraklo i wlewalismy do sloikow z czołówką na głowie :) Takie ulewy, że ludzie w piwnicach wodę mają, z garazy takich troszke obnizonych auta na linach wyciągali. Podtopienia, generalnie masakra. U nas spokojnie, w piwnicy wody nie ma, więc jest super. A że jednej fazy nie ma to pompa wody nie dziala i wykąpać się nie mogę i od wczoraj jestem już jak lep na muchy!

Ale radość mam, bo sobie zasłonki kupiłam w Pepco i założyłam w sypialni :) Mała rzecz a cieszy. Ale, że w tym kolorze były tylko dwie, to muszę dokupić, bo w sypialni dwa okna i na razie tylko po jednej zasłonie w oknie :p

reklama
A u nas miała być burza, ale nie dotarła, a szkoda... Teraz jest 28 stopni, trochę chmur, lekki wiaterek, ale nadal duszno.

BunnyCukino ja do takich aluzji przyzwyczaiłam się w ciąży z Misiem, mi od razu wywala duży brzuszek, choć wcale duzo w ciąży nie tyję, z Misiem 9,5kg, teraz póki co na minusie, choć wyglądam jakbym już przytyła z 7kg. Taka nasza uroda;-) Jak nie zachodziłam w ciążę to życzliwe znajome (dzieciate) ciągle mi mówiły, że najwyższa pora, że zegar biologiczny mi tyka itd, Kiedyś jednej w towarzystwie odpowiedziałam, że powinna się zastanowić na drugi raz mówiąc coś takiego, bo może nie mogę mieć dzieci. Zamknęła się. Tak samo było ze ślubem (bo ja mam faceta, ale nie chcę brać ślubu, wolę życie w wolnym związku i uważam, że to wybór każdego człowieka), jedna z ciotek na imprezach rodzinnych ciągle mi wypominała, że jestem stara panna, najwyższy czas na slub, bo ona chce się pobawić na weselu. Odparowałam jej, że skąd ma pewność czy bym ją zaprosiła na ślub. Też się zamknęła.

Dziewczyny powodzenia na egzaminach.

Maddlenka Tobie życzę siły na ten tydzień. Pamiętaj cokolwiek się stanie, to twoja decyzja i nikt nigdy nie ma prawa ciebie oceniać. Choć wierzę mocno, że wszystko będzie dobrze.

Dziś jak wstałam mocno napinał mi się brzuch i ogólnie był mocno obolały, teraz przeszło. Może to dllatego, że zauważyłam ostatnio, że moja córcia w ciągu dnia głównie śpi, a w nocy zaczyna swoją ruchliwość

i ja sie witam :)
troche was podczytuje, mi tez termin wychodzi na 24 listopada a nie 4.12 jak sobie myslalam :)
leze z anginka ale na szczescie po ulewie jest calkiem przyjemnie :)
moj brzuszek widac juz, a w zaleznosci od dnia stekam ze za maly albo za duzy :-D

Dziekuje dziewczyny :tak: Jestem juz mama trzyletniej Lili wiec do tej ciazy podchodze na troche wiekszym luzie, chociaz zaczela sie pod gorke:dry: Ale przy pierwszej ciazy pisanie na forum i grupa wsparcia z tym zwiazana niesamowicie mi duzo dala :-)

rojku twoj nick i imie twojej coreczki niesamowicie kojarza mi sie z Jezycjada M. Musierowicz :-) Do tej pory sie w niej zaczytuje, a taka stara baba juz ze mnie :-p
Mama kangura aaaa to pewnie mijasz nasz dom jadac glowna trasa do centrum :-D

maddlenka nie znamy sie, ale mam nadzieje ze dzidzius jest zdrowy...

Bunny ja mam ciety jezyk na takie uwagi, pewnie bym babce zmyla uszy:cool2: po takim komentarzu. Nie przejmuj sie, przeciez w ciazy kwitniemy :-D

lapher witaj :-D

kamilka zdrowka dla synka! Czy ty pisalas na staraczkach listopadowych? Po poronieniu w listopadzie troche podczytywalam tamten watek, emalia mnie zainspirowala :tak:

Ostatnia edycja:
My po zakupach, zjemy obiadek i uciekamy na Stena Line.
Kamilka współczuję,że u Adasia zaczyna się angina. Misiek dopiero od tygodnia chodzi do żłobka, bo przez dwa tygodnie walczyliśmy z tym paskudztwem.

reklama
Do góry