reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Z tego co kiedyś gdzieś czytałam to podobno tak jest że jak kobieta w ciąży ma ochotę na słodkie to znaczy że jest dziewczynka a jak na słone w tym mięso to chłopczyk, ciekawe czy to choć trochę się sprawdza :-)

Witam nową koleżankę!:-)

reklama
A co do mieszkania u nas układ jest taki... mieszkamy na piętrze u moich rodziców, mamy je całe do własnej dyspozycji. :) dajemy 300 zł miesięcznie i w pakiecie mamy jeszcze obiadki u mamusi ;) wszyscy są zadowoleni. A ,że moja mama wie ,że charakterek mam po tatusiu to mi się za bardzo nie wtrąca...

Lewkowa ja to jestem wróg numer jeden fast foodów nie nawidziałam szczerze z całego serca macdonalds, i innych pochodnych. Z szybkiego jedzenia to tylko w razie W subway i ich kanapki. A teraz m cały szczesliwy bo ostatnio mówię ze mam ochotę na takiego ociekającego sosem burger kinga..... no sama nie wierze :)))))))
Mamo kangura nutela masło orzechowe.... jessssu !!!!!!!!!!!! Daj mi steka well done zrobionego z rukola a będę cie po stopach całować!

Mama Kangura zrobie je jutro.
witam nowa mamusie,
Również sie nie zgodze ze slodkim, widzę po mojej rodzinie i jeszcze się nie sprawdziło. Zobaczymy co będze u mnie :) ale to trzeba poczekac u mnie jeszcze ponad 3 tygodnie:)

No w sumie u mnie też nie tak do końca się sprawdza, gdyż w I trymestrze kompletnie mnie odrzuciło od mięsa a też czekamy na synka no ale teraz nie jem kompletnie słodyczy choć zawsze wsuwałam je tonami, więc tak połowicznie mi się sprawdziło:-)

A fast foody... ojej codziennie bym jadła i chyba zaraz pójdę sobie choć frytki usmażę, takie z prawdziwych ziemniaków:-)

W ciązy z chłopakami jadłąm czekolade z orzechami, galaretki z bitą śmietana, lody, paczki placki nalesniki i .........mam czterech synów ...z sandra w ciązy jadłam mandarynki popcorn(teraz też zjadam miske popcornu słonego wieczorem)i kurczaka grillowanego... ciekawa jestem czy teraz też bedzie dziewczynka ;)

To w sumie jest też tak jak z tą urodą, mi wszyscy od początku mówili że będzie dziewczynka ze względu na to że bardzo mi się pogorszył wygląd cery, nigdy nie miałam idealnej ale to co się dzieje teraz to masakra a nie biorę żadnych leków oprócz witamin od 14tyg no a będzie Adi :-)

reklama
Do góry