reklama
Dziewczyny , cykle mam bardzo regularne co 28 dni, om byla 01.02.2013, wiec dzis jest 6 t 3 d, tak sie denerwuje ze spac nie moge, powiedzcie kiedy u Was bylo widac zarodek. Na poczatku testy wychodzily mi bardzo blade, stosunek byl 15 lutego a potem dopiero 26 wiec nie mozliwe by ta ciaza byla z 26 lutego bo juz 2 marca testy byly pozytywne, jest mi bardzo smutno.
BabyPoznan
Fanka BB :)
agap811 -mój lekarz mówił, że zarodek czasami widać dopiero w 8 tygodniu, więc myślę, że nie ma się czym martwić! Głowa do góry, bo stres źle działa na ciążę!!
DoMisia1985
Fanka BB :)
W poprzedniej ciąży byłam w 6 tygodniu i było widać tylko kropkę (pęcherzyk) na USG, a za tydzień już bijące serduszko. Głowa do góry, to jeszcze bardzo wcześnie, może to kwestia sprzętu... Nie ma co się teraz martwić, poczekać i będzie dobrze.
Ja dziś miałam wcześnie pobudkę, Basia już o 6 wstała :-( W nocy też się budziła. Ta pogoda jest dobijająca, mam już dość, kiedy wreszcie zrobi się ciepło
Ja dziś miałam wcześnie pobudkę, Basia już o 6 wstała :-( W nocy też się budziła. Ta pogoda jest dobijająca, mam już dość, kiedy wreszcie zrobi się ciepło
R
rojku
Gość
Kurcze dziewczyny, a ja skleroze mam Musze te papiery z tamtej ciąży poszukać i zobaczyć kiedy było coś widać Ale u mnie jest tak, że cykl długi a i jajeczkowanie późno, więc jakoś to się to opóźniało wszystko.
Teraz mam dylemat, czy zostać u tego lekarza, gdzie jestem teraz, bo jego już nie ma w tym szpitalu co chciałabym rodzić. Z drugiej strony przy porodzie to najważniejsza przecież fajna położna..
Teraz mam dylemat, czy zostać u tego lekarza, gdzie jestem teraz, bo jego już nie ma w tym szpitalu co chciałabym rodzić. Z drugiej strony przy porodzie to najważniejsza przecież fajna położna..
Hej dziewczyny
Ja dzisiaj dziwnie sie czuje nie umiem tego opisac mam dziwny brzuch chyba to sa wzdecia ja nigdy nie mialam ... i znow dzis problem z jedzeniem... moglam tylko kanapoke z serem i jak kaszlnelam omalo nie zwrocilam
Bunny- szkoda ze musisz przekladac wizyte wiem co czujesz jak jeszcze tydzien trzeba czekac
agap- nie martw sie na zapas stres nie pomoze poczekaj spokojnie, mojej kolezance tez chcieli juz robic zabieg a sie okazalo ze poszla calkiem do innego lekarza i sie okazalo ze malenstwo zyje serduszko bije a zabieg juz miala ustalony!!
Witam nowe mamusie:-):-)
akaiah- cos mi sie nie zgadza z twoim terminem mowisz ze jestes w 4 tyg to termin powinnas miec na ok polowe listopada a nie na koniec pazdziernika czy poczatek listopada... ja mam termin na 3 listopada i jestem w 7 tyg ty dobrze to liczyłas?
Ja dzisiaj dziwnie sie czuje nie umiem tego opisac mam dziwny brzuch chyba to sa wzdecia ja nigdy nie mialam ... i znow dzis problem z jedzeniem... moglam tylko kanapoke z serem i jak kaszlnelam omalo nie zwrocilam
Bunny- szkoda ze musisz przekladac wizyte wiem co czujesz jak jeszcze tydzien trzeba czekac
agap- nie martw sie na zapas stres nie pomoze poczekaj spokojnie, mojej kolezance tez chcieli juz robic zabieg a sie okazalo ze poszla calkiem do innego lekarza i sie okazalo ze malenstwo zyje serduszko bije a zabieg juz miala ustalony!!
Witam nowe mamusie:-):-)
akaiah- cos mi sie nie zgadza z twoim terminem mowisz ze jestes w 4 tyg to termin powinnas miec na ok polowe listopada a nie na koniec pazdziernika czy poczatek listopada... ja mam termin na 3 listopada i jestem w 7 tyg ty dobrze to liczyłas?
witajcie dziewczyny, mi od początku nic się nie zgadza, ostatni okres miałam ok. 10 stycznia, a jestem dopiero w 7 tygodniu, czyżby to było w ogóle możliwe? no ale chyba jakimś cudem tak :-) najgorsze u mnie to poranne mdłości Pozdrawiam i miłego dnia
colormania
Zaangażowana w BB
Chyba mogę do Was nieśmiało dołączyć. Od niedzieli testuję i wychodzą bardzo blade kreski. Z tym że w niedzielę robiłam test o stężeniu 10 i nie było z porannego, dzisiaj już z porannego ale test był zwykły bobo-test. Od października o niczym innym nie myślałam tylko żeby wyszły 2 kreski. Jestem szczęśliwa chociaż mój mąż bierze to z przymrużeniem oka, bo ja za zawsze widziałam u siebie ciążę i objawy ciążowe. Trudno nam było zajść bo choć mam 21 lat (prawie 22) to mam stwierdzony zespół policystycznych jajników i dodatkowo zespół polimetaboliczny, Z objawów oprócz braku okresu(przy czym brała luteinę i 2,5 tygodnia od odstawienia), od tygodnia mam węch niczym pies policyjny, wzdęcia straszne, zauważyłam biały i gęsty śluz na bieliźnie. Piersi mnie nie bolą, chociaż przed okresem nigdy mnie nie bolały, jedyne to pojawienie się żyłek. To chyba na razie tyle
reklama
jeśli blade no to może bardzo wczesna ciąża, trzymam kciuki ja zrobiłam też bobo test tak dla świętego spokoju gdyż byłam przeziębiona a spóźniał mi się 3 tyg. okres i wolałam się upewnić zanim zażyje jakiś antybiotyk - no i wyszły od razu 2 bordowe - o mało mi oczy nie wyszły z orbit, gdyż ja mam już 28 lat i stałego partnera od 10-ciu i dopiero pierwszy raz się udało (oby) szok