witam was wszystkie u mnie pierwsza ciąża i jak na razie mam tylko mdłości jak jestem głodna i występują one z samego rana, poza tym apetyt dopisuje i czuje się ok, oby tak do końca jeszcze nie znam dokładnego terminu ale po obliczeniach wychodzi koniec października lub początek listopada Pozdrawiam was
reklama
Witam, strasznie sie martwie, bylam dzis na usg i lekary nie widzial zarodka, jest pecherzyk ciazowy 12 mm, 5 mm zoltkowy , twierdzi ze ciaza jest 2 tyg mlodsza, to nie mozliwe wg. mnie, pocieszcie jak bylo u Was. Mam problem z klawiatura dlatego tyle bledow.
BabyPoznan
Fanka BB :)
rojku - czy doszła moja prywatna wiadomość do Ciebie? Bo już nie wiem czy się wysłała... aha i mam 27 lat a zapomniałam dopisać
U mnie dzisiaj kiepski dzień, brzuch pobolewa, dużo stresów i smutków:/ Nie mogę się doczekać USG, mam nadzieję, że z fasolką wszystko w porządku...
Pozdrawiam Was wszystkie!
U mnie dzisiaj kiepski dzień, brzuch pobolewa, dużo stresów i smutków:/ Nie mogę się doczekać USG, mam nadzieję, że z fasolką wszystko w porządku...
Pozdrawiam Was wszystkie!
BabyPoznan
R
rojku
Gość
BabyPoznan wiadomość dotarła
gosiula23rex
rojku nie napisalam daty porodu bo nie wiem kiedy niby z wyliczeń @ 11 listopad ale wydaje mi się przez moje nieregularne okresy, że później może i to być.
Weruś już jest usypiana przez tatę razem z "Gormitami"- kurcze codziennie wymysla sobie, że postacie z bajek do niej przychodzą i się z nią bawią itp. Dzwoni do nich no rozkosznie to wygląda.
Ja też już chcę USG i serducho uslyszeć będę spokojniejsza.
agap w mojej pierwszej ciąży przez te moje okresy mialam takie terminy porodu 5 wrzesień i z USG 29 wrzesień i ten sie sprawdził także się nie ma co martwić. A regularne masz okresy?
Weruś już jest usypiana przez tatę razem z "Gormitami"- kurcze codziennie wymysla sobie, że postacie z bajek do niej przychodzą i się z nią bawią itp. Dzwoni do nich no rozkosznie to wygląda.
Ja też już chcę USG i serducho uslyszeć będę spokojniejsza.
agap w mojej pierwszej ciąży przez te moje okresy mialam takie terminy porodu 5 wrzesień i z USG 29 wrzesień i ten sie sprawdził także się nie ma co martwić. A regularne masz okresy?
witajcie kochane przyszłę mamusie
nie wiem jeszcze dokłądnie na kiedy mam termin ale jestem obecnie w 4 tygodniu ciąży, wiec termin wychodzi jakoś na początek listopada bądz na koniec października za 2 tygodnie mam kolejną wizytę u ginekologa dowiem się wiecej
nie wiem jeszcze dokłądnie na kiedy mam termin ale jestem obecnie w 4 tygodniu ciąży, wiec termin wychodzi jakoś na początek listopada bądz na koniec października za 2 tygodnie mam kolejną wizytę u ginekologa dowiem się wiecej
BunnyCukino
hej dziewuchy załamałam się dzisiaj poszłam oddać krew do badania i usłyszałam że wyniki dopiero w piątek a ja miałam iść w środę na wizytę do lekarza na USG a tu d...pa nici załamałam się muszę przełożyć ginekologa na przyszły tydzień aż mnie nosi że nie zobaczę mojej fasolki a tak się nastawiłam a tu tyle dni trzeba znowu czekać
reklama
remember.me
Dzisiaj przegielam. Jako ze nie mialam przez caly dzien mdlosci wpieprzalam co popadnie pomijajac produkty ktorych sam zapach mnie odpycha. Caly dzien cos przezuwalam. Czuje sie jak beczka .... Zaczyna mnie meczyc. Mam nauczke na przyszlosc zeby sie nie rzucac na zarcie jak debil hehe