reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
meago ja alergi nigdy nie miałam, i ten katar w sumie chyba za mocny jest i za gesty na alergie, jeszcze mam taki straszny kaszel taki mokry nie wiem jak z tym walczyc .... i jeszcze slaby smak mam :(

No ja musiałam wziąć coś na gardło, bo u mnie od bólu gardła do duszności mało brakuje. Co to stężenia pyłków to Meago ma rację, dlatego w tym roku np nie opuszcza mnie zupełnie kaszel.

Widziałyście? :-)

549858_475944899127567_202478752_n.jpg

avocado gratuluję motylków :-)

Załączniki

• 549858_475944899127567_202478752_n.jpg
    549858_475944899127567_202478752_n.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was w ten piękny, słoneczni i ciepły dzień.:-)

Ja już się trochę oswoiłam ze wczorajszą wizytą. Na szczęście dwa tygodnie szybko zleci i może będziemy już wiedzieli płeć na 100%.
Wczoraj oświadczyłam mężowi i rodzicom, że moim zdaniem w brzuchu mam dziewczynkę, bo skoro są takie problemy z zobaczeniem to na bank dziewczynka. Nawet wczoraj było ciut coś widać i mi się wydaje, że gdyby był chłopiec to już na bank byśmy coś zobaczyli, a tu nic. Oczywiście gin sie wypierał, że rączka itp, a więc stawiam na dziewczynkę. Wczorajszą wizytę uznaję za dziewczynkową. Nawet myśleliśmy już nad imieniem i strasznie trudno coś wybrać może Zosia, żeby pasowało do Basi.

kamilka powiem Ci szczerze, że gdyby nie było presji otoczenia mi byłoby kompletnie to obojętne, dziewczynki są urocze i mogłabym mieć same córeczki

Życzę wszystkim powrotu do zdrowia i witam nowe mamusie !!!

Do góry