reklama
martula1985
Fanka BB :)
Ale tak jak meago pisze, w tym roku jest gigantyczne stężenie pyłków i alergię mogą mieć nawet osoby, które wcześniej nie miały..
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
No ja musiałam wziąć coś na gardło, bo u mnie od bólu gardła do duszności mało brakuje. Co to stężenia pyłków to Meago ma rację, dlatego w tym roku np nie opuszcza mnie zupełnie kaszel.
martula1985
A mnie od 3 miesięcy męczy chrypa, wszyscy się ze mnie śmieją, że za dużo na męża wrzeszczę... a ja na prawdę nie mam powodu, żeby na niego krzyczeć
andzioszka
Zaangażowana w BB
Wpadła do mnie dziś mama. Zamiast 'Cześć' na wstępie usłyszałam 'Ale Cię wysadziło!'.
Kochana mama na nią zawsze można liczyć ;D
Kochana mama na nią zawsze można liczyć ;D
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
martula1985
reklama
DoMisia1985
Witam Was w ten piękny, słoneczni i ciepły dzień.:-)
Ja już się trochę oswoiłam ze wczorajszą wizytą. Na szczęście dwa tygodnie szybko zleci i może będziemy już wiedzieli płeć na 100%.
Wczoraj oświadczyłam mężowi i rodzicom, że moim zdaniem w brzuchu mam dziewczynkę, bo skoro są takie problemy z zobaczeniem to na bank dziewczynka. Nawet wczoraj było ciut coś widać i mi się wydaje, że gdyby był chłopiec to już na bank byśmy coś zobaczyli, a tu nic. Oczywiście gin sie wypierał, że rączka itp, a więc stawiam na dziewczynkę. Wczorajszą wizytę uznaję za dziewczynkową. Nawet myśleliśmy już nad imieniem i strasznie trudno coś wybrać może Zosia, żeby pasowało do Basi.
kamilka powiem Ci szczerze, że gdyby nie było presji otoczenia mi byłoby kompletnie to obojętne, dziewczynki są urocze i mogłabym mieć same córeczki
Życzę wszystkim powrotu do zdrowia i witam nowe mamusie !!!
Ja już się trochę oswoiłam ze wczorajszą wizytą. Na szczęście dwa tygodnie szybko zleci i może będziemy już wiedzieli płeć na 100%.
Wczoraj oświadczyłam mężowi i rodzicom, że moim zdaniem w brzuchu mam dziewczynkę, bo skoro są takie problemy z zobaczeniem to na bank dziewczynka. Nawet wczoraj było ciut coś widać i mi się wydaje, że gdyby był chłopiec to już na bank byśmy coś zobaczyli, a tu nic. Oczywiście gin sie wypierał, że rączka itp, a więc stawiam na dziewczynkę. Wczorajszą wizytę uznaję za dziewczynkową. Nawet myśleliśmy już nad imieniem i strasznie trudno coś wybrać może Zosia, żeby pasowało do Basi.
kamilka powiem Ci szczerze, że gdyby nie było presji otoczenia mi byłoby kompletnie to obojętne, dziewczynki są urocze i mogłabym mieć same córeczki
Życzę wszystkim powrotu do zdrowia i witam nowe mamusie !!!