Taaak :-) ja też już jestem pewna że czuje.
Dzień dobry kobitki
Nie nadrobię Was wszystkich niestety, tyle co zdąrzyłam zerknąć chorym, przeziębionym z całego serduszka życzę zdrowia, a tak od siebie dodam że najlepszy na przeziębienie syrop z cebuli, powaga, przetestowany
ktoś pisał o rwaniu zęba przepraszam już nie pamiętam kto, współczuje, mnie tez to czeka zapewne bo jeden aż się prosi ale czekam na sobotę i wizyte u gina to się wszystkiego wypytam.
My wczoraj mieliśmy stresujący dzień, mój pasierb miał wycinane migdałki i udrażniany kanał słuchowy, od tych migdałków biedaczek już prawie nic nie słyszał, mówił krzycząc, ciągłe infekcje, katar i w ogóle.
Ja w domu oczywiście a stresowałam się jak diabli, młody jechał wystraszony, mój Ł chyba jeszcze bardziej, z tego co Ł opowiadał potem, narkoza była najgorsza jak tak młody wiotczał i odpływał
ale ponoć już jak ręką odjął szepty słyszy, mówi cicho, cud
Mnie dopadł jakiś ból biodra promieniujący na pachwinę, w ogóle przy siusianiu albo jak siadam lub wstaję gwałtownie czuję jak mnie boli podbrzusze ale bardziej właśnie po lewej, martwie się, wizyte mam w sobotę ciekawe co na to lekarz powie.