reklama
R
rojku
Gość
Super bluzeczka
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Gusiak super bluzka, ja miałam podobną w pierwszej ciąży, tylko z polskim napisem.
Bylismy już na spacerku tzn po zakupy, czasami mam ochotę udusić mojego syna...w sklepie wszystko jest jego, łapie z półek i drze się "moje,moje Michała". A potem lament w niebogłosy, bo matka zła i nie chce mu tego brać.
Teraz muszę go umyć, przebrać (bo oczywiście zaliczył glebę w piach) i mykamy do lekarza.
Miłego dnia
Bylismy już na spacerku tzn po zakupy, czasami mam ochotę udusić mojego syna...w sklepie wszystko jest jego, łapie z półek i drze się "moje,moje Michała". A potem lament w niebogłosy, bo matka zła i nie chce mu tego brać.
Teraz muszę go umyć, przebrać (bo oczywiście zaliczył glebę w piach) i mykamy do lekarza.
Miłego dnia
Już Was przeczytałam od rana.... jakoś dziwnie dzień mi się zaczał. Jeśli chodzi o nacinanie krocza nie ma co się tym przejmować mnie nacieli a i tak pękłam moje dziecie urodziło się o wadze 4330 (swoja droga ciekawe ile teraz się urodzi)... truskawki zjadałam wczoraj 3,99zł kg bosko piękne duże z cukrem mmmmmm pycha ja to pochłaniam słodycze... mam pewien dylemat i chciałam się Was poradzić. Otóż mam bardzo fajnego szefa i postanowiłam że jak pójde na zwolnienie to ten miesiąc, za który płaci pracodawca przepracuje normalnie, żeby być wobec niego fair. Ustaliłam to z nim i wiadomo zgodził się. Poszłam do lekarza i moja Pani doktor wystawiając zwolnienie powiedziała wprost żebym tylko nie chodziła do pracy bo jest bardzo dużo kotroli i nie ukrywam trochę mnie nastraszyła, że w razie jakiejkolwiek kontroli ja będę miała problemy i teraz nie wiem czy ryzykować czy nie. Chciałąbym wobec szefa byś w porządku, ale czy taki ukłon w jego stronę opłaci się?? nie wiem w sumie to jestem już na zwolnieniu ale tez jestem w pracy. Jeszcze szefowi zwolnienia nie przedstawiłam bo się zastanawiam............nie mam pojęcia co zrobić......
Hej dziewczyny! Chciałam się do Was przyłączyć:-). Podczytuje Was w zasadzie od samego początku,juz kilka razy miałam się zarejestrować na forum , ale zawsze sobie myślałam ,, zarejestruje się po kolejnej wizycie, jak wszystko będzie dobrze''. Może napiszę coś o sobie. Mam na imię Ania, niedługo skończę 27 lat. To moja pierwsza ciążą, TP z OM 9.11. Jestem w trakcie robienia stażu lekarskiego, chociaż obecnie na L4. Mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do swojego grona oczekujących na listopad :-) To narazie tyle, przepraszam z góry jak cos zrobię nie tak, ale jestem antytalenciem komputerowym, pozdrawiam.
reklama