reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Gusiak super bluzka, ja miałam podobną w pierwszej ciąży, tylko z polskim napisem.

Bylismy już na spacerku tzn po zakupy, czasami mam ochotę udusić mojego syna...w sklepie wszystko jest jego, łapie z półek i drze się "moje,moje Michała". A potem lament w niebogłosy, bo matka zła i nie chce mu tego brać.
Teraz muszę go umyć, przebrać (bo oczywiście zaliczył glebę w piach) i mykamy do lekarza.

Miłego dnia

Już Was przeczytałam od rana.... jakoś dziwnie dzień mi się zaczał. Jeśli chodzi o nacinanie krocza nie ma co się tym przejmować mnie nacieli a i tak pękłam moje dziecie urodziło się o wadze 4330 (swoja droga ciekawe ile teraz się urodzi)... truskawki zjadałam wczoraj 3,99zł kg bosko piękne duże z cukrem mmmmmm pycha ja to pochłaniam słodycze... mam pewien dylemat i chciałam się Was poradzić. Otóż mam bardzo fajnego szefa i postanowiłam że jak pójde na zwolnienie to ten miesiąc, za który płaci pracodawca przepracuje normalnie, żeby być wobec niego fair. Ustaliłam to z nim i wiadomo zgodził się. Poszłam do lekarza i moja Pani doktor wystawiając zwolnienie powiedziała wprost żebym tylko nie chodziła do pracy bo jest bardzo dużo kotroli i nie ukrywam trochę mnie nastraszyła, że w razie jakiejkolwiek kontroli ja będę miała problemy i teraz nie wiem czy ryzykować czy nie. Chciałąbym wobec szefa byś w porządku, ale czy taki ukłon w jego stronę opłaci się?? nie wiem w sumie to jestem już na zwolnieniu ale tez jestem w pracy. Jeszcze szefowi zwolnienia nie przedstawiłam bo się zastanawiam............nie mam pojęcia co zrobić......

Hej dziewczyny! Chciałam się do Was przyłączyć:-). Podczytuje Was w zasadzie od samego początku,juz kilka razy miałam się zarejestrować na forum , ale zawsze sobie myślałam ,, zarejestruje się po kolejnej wizycie, jak wszystko będzie dobrze''. Może napiszę coś o sobie. Mam na imię Ania, niedługo skończę 27 lat. To moja pierwsza ciążą, TP z OM 9.11. Jestem w trakcie robienia stażu lekarskiego, chociaż obecnie na L4. Mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do swojego grona oczekujących na listopad :-) To narazie tyle, przepraszam z góry jak cos zrobię nie tak, ale jestem antytalenciem komputerowym:laugh2:, pozdrawiam.

reklama
Do góry