reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Witam wszystkie listopadowe mamy! Ja także mam termin na listopad dokładnie 22.11.2013r.
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona:-)
7u229n73xrci349t.png

Ostatnia edycja:
reklama
ta kreską <a raczej jej brakiem> nie ma co sie przejmowac, niektóre kobiety wcale jej w ciazy nie maja i nie swiadczy ona o zdrowiu dzidziusia. to jest miejsce gdzie zbiera sie duzo barwnika skóry przez buzujace hormony. wiec nie przejmujcie sie tym :tak:

Agatka - też czytałam, że jeszcze za wcześnie no ale chciałoby się poczuć coś już a tu nic...a ta linia to na skórze, może jakieś dziewczyny już ją mają, to się pochwalą? U mnie też nic.

reklama
Cześć wszystkim brzuchatkom.
Ja już coraz bliżej terminu ślubu i tak mi sie wydaje że stres troszke mniejszy bo coraz więcej zeczy pozałatwianych i może temu się tak stresowałam.
Jeżeli chodzi o tą kręske to ja ją mam wyszła mi chyba w 11 czy 12 tyg ale jest ona bladziucha strasznie i jak się rozciągnie skóre to jej nie widać.Powoli robi sie coraz ciemniejsza.
Co do ruchów zaczęłam czuć je od soboty bardzo wyraźnie nawet do 30 leciutkich kopniaczków dziennie.Podbrzusze mam całe spuchnięte i twarde i już czuje że macica coraż wyżej jest.A nigdy brzucha nie miałam płaściutko to teraz widze ze brzuszek rośnie.
Witam nowe mamy :):-)

Do góry