reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Mama Kangura ja też nie mam tej ciemnej linii w kierunku pępka, nawet nie wiem jak to ma wyglądać - czy to ma być po prostu pasek przyciemnionej skóry czy z włosów czy jak? :-p

czytałam w książce, że jak się nie czuje ruchów to można spróbować zjeść coś słodkiego a następnie położyć się na lewym boku i czekać.. ale też nie panikuj jak nic nie poczujesz, bo to może być za wcześnie po prostu :)

Gusiak88 haha sorry ale ubawiły mnie te maciupkie stópki :-D

reklama
No to wiesz o co kaman :p Mój M. to za każdym razem dostawał na mój widok ataku śmiechu...Np przychodzi z pracy a ja siedzę na podłodze przy szafce RTV i wyję ;P No więc on panika, co się stało. A ja w ryk, że wczoraj ścierałam kurze a dzisiaj znowu są...;P Teraz już mi to przeszło, ale naprawdę musiałam wyglądać jak jakaś psychiczna;p

MamaKangura- ja też jeszcze nie czuje i nie mam żadnego paska, wizytę też mam dopiero 20.06 wiec też troche świruje ale ostatnio lekarz mi mowil ze tak kolo 18tyg przy pierwszej ciąży wiec spokojnie poczujemy :)

Gusiaky stópki mnie pokonały :p:p piękne

Ja dziś miałam ciężką noc. Była straszna burza, nie mogłam spać i Basia się obudziła, przestraszyla się. Najpierw ją lulałam 2 godziny, a potem znów się obudziła. Wzięłam ją do łóżka i usnęłam o 4. Ptem o 7 obudził mnie wstrętny komar. MAsakra. Mam już dosyć tej pogody.
gdynianka rozumiem co czujesz jeśli chodzi o przełożenie wizyty, niby to nic, ale jak już się człowiek nastawi, to jest straszny zawód. Ja mam wizytę jutro mam nadzieję, że nic mojemu ginowi nie wypadnie, bo chyba tego bym nie przeżyła.

reklama
Do góry