reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
mi niestety też krew leci z nosa i bardzo mocno przy myciu zębów :(
Gusiak88 mój dziś też na 3 dni wyjechał, może pojechali razem? ;)
dziewczyny życzę naprawdę miłych rocznic :) aby mężowie coś wymyślili :)
i_carrie a jaki to krem ? ja niestety też już mam ciężkie nogi, i spuchły mi palce tak że nie noszę już obrączki :(

Marys25 to ten:
thumb31_9033344.jpg
bardzo fajny. Mi w pierwszej ciąży też puchły palce, ale obrączkę musiałam zdjąć dopiero jakiś miesiąc przed porodem, teraz pewnie będzie szybciej :/

Załączniki

• thumb31_9033344.jpg
    thumb31_9033344.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 54
Ja założyłam jakieś 2 tygodnie po porodzie, jak mi zeszła opuchlizna. Póki co mam jeszcze luz w obrączce i pierścionku, ale zaskoczyły mnie te ciężkie nogi, przedtem tak nie miałam...

gratuluje córeczek ;-) ale super!!!
Agatka ja chce taki brzuch ;-)
wczoraj moja siostra przyjechała do mnie, dała mi spóźniony imieninowy prezent- dwie koszulki takie sugerujące bobasa w brzuchu, superowe.
potem pojechałysmy do centrum handlowego i kupiłam spodnie ciazowe, granatowe z gumą, sa super, nawet zgrabnie powiem wam wygladam ;-) ubrałam je dziś i od razu każdy ooo jaki brzusio, wiec takie ubrania bardziej podkreslaja nasze brzuszki;-) do tej pory chodziłam w swoich, ale od dwóch dni miałam już frotke/gumke bo sie ledwo dopinałam.
teraz wygodniej ;-)

dodatkowo siostra porzywiozła mi 5 bluzek bo była w ciazy jakies 1,5 roku temu- super są, mam już cała garderobę, nic nie kupuje... aa i jeszcze kupiłam leginsy ciązowe wczoraj w lidlu- nie są cienkie, dupki nie widać ;-)

melonowa fajowe foto;-)
mi nic nie puchnie narazie
Gdynianka wracaj do zdrówka

wkleję wam to co wysyłałam do ZUS-u : moja sytuacja przedstawia się następująco:

"Witam, jestem nauczycielem kontraktowym w Państwowym Przedszkolu zatrudnionym na umowę na zastępstwo. Umowę podpisałam 1.10.2012 i jest ona zawarta do dnia 31.08.2013. Obecnie jestem w 5 miesiacu ciązy i termin porodu wypada mi na 20.11.2013. Chciałabym się dowiedzieć czy pracodawca ma obowiązek przedłużyć mi umowę i czy będzie mi przysługiwał urlop macierzyński? dziękuję za odpowiedź"

Może któraś z Was się orientuje???;-)

reklama
Do góry