reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Melonowa a w Bydgoszczy jest inna strefa czasowa, że już pranie zrobiłaś?;-)
Podziwiam:-)

Wstałam i o dziwo czuję się lepiej, w przybliżeniu o jakieś 50%. Zadzwoniłam po tatę, przyjedzie do Misia a mi się chyba uda podjechać na te badania. Poza podstawowymi mam też do zrobienia TSH i FT4.

Kochane dziękuję, że o mnie pamiętałyście i życzyłyście mi zdrówka:-) Naprawdę idzie ku lepszemu, ostatnie wymioty o 2 w nocy, potem spałam jak niemowlę i obudził mnie dopiero mój synek o 7. Aż zaczyna chcieć się żyć;-)

Kinga i Rojku gratuluję dziewczynek:-) Mam nadzieję, że na mojej wizycie w poniedziałek lekarz przede wszystkim stwierdzi, że z Bąbelkiem wszystko dobrze i potwierdzi,że to jednak Majeczka:-)
Uciekam zrobić śniadanko Miśkowi, może i mnie coś uda się w końcu zjeść poza flipsami;-)

reklama
Cześć kobietki :)
Gdynianka1
bardzo się cieszę że już lepiej się czujesz :)
melonowa chyba baaaardzo rannym ptaszkiem ;) kobieto Ty nie szalej i leż w wyrku niech dzidź się przyzwyczaja że trzeba długo spać ;) a tak serio ja jestem strasznym śpiochem i ostatnio leniwcem na 102 :(

Witam z rana :)
Melonowa Ty szalona kobieto ;) pranie przed 8, na prawdę podziwiam, mnie by wołami nie zapedzili ;)

Rojku, Kinga super! gratuluję córeczek, dla Ciebie Kinga to faktycznie prawdziwa niespodzianka, wyobrażam sobie ile teraz macie wszyscy w domu radości:)

Gdynianko cieszę sie że choróbsko już mija i synek mam nadzieję też już lepiej:)

Nonek powodzenia na wizycie i oby powiedział Ci tą płeć w końcu nie wiem może zastrajkuj czy coś;) i przepraszam chyba dalam Ci ostrzeżenie przypadkiem ale piszę z tel i wszystko mi się myrda w jedno.

Miłego dnia kobietki. Ja jeszcze idę dospac chwile, luby wyprawiony do pracy, gary zmyte, cisza spokój:)

my mamy rocznice w niedziele :) i to nasza I rocznica tez cos chcialam mezowi sprezentowac ale nie mam pomyslu co... juz nawet malo czasu zostalo :( macie jakies fajne, szalone pomysly ?

Wszystkiego najlepszego Dziewczyny z okazji rocznic :-)
my sobie nie robiliśmy prezentów w tym roku, bo dwie kreseczki były dla nas mega prezentem :-D ale mój mąż ma niedługo imieniny i wymyśliłam, że wykupię mu lot szybowcem, wiem, że chciał kiedyś kupić na pikniku szybowcowym, ale była mega kolejka i zrezygnował, myślę, że się ucieszy :tak:

fajny pomysl ale nie wiem czy moj by polecial hehe ale caly czas gada mi o tatuazu i chyba mu sprezentuje sesje ;p musze sie zorientowac cenowo :) mysle ze sie os** z radosci :)

reklama
Do góry