reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

rojku gratuluję córeczki, wiadomo fajnie gdyby była parka, ale córeczki są takie słodkie. Ja w rodzinie czuję cały czas parcie na chłopca, wkurza mnie ten model, że wszyscy czekają , czy im się uda mieć parkę. Tak naprawdę to chyba też bym wolała drugą dziewczynkę :-)
gdynianka wracaj szybo do zdrowia, a co się stało, że dostałaś skierowanie na TSH i FT4. Ja mam chorą tarczycę i muszę te badania wykonywać co 6 tygodni.
nonek trzymam kciuki za wizytę

Ja dzisiaj jestem wściekła od rana. Moja Basia postanowiła mieć dziś zły dzień i cały czas marudziła. Potem zwaliła na mnie talerz z kaszą i nie chciała jeść. Masakra. Znów chyba te zęby. Na szczęście poszła już spać, a ja idę tez się przespać.

reklama
Olutek witamy :)

Dziewczyny, glowę mi rozsadza:( wczoraj ćmiło a dziś już chodzę jak pijana:szok: wzięłam pół apapu i licze że mi przejdzie. W ogóle pozazdrościłam chyba Melonowej i wzięłam sie za pranie, niebywałe ale słońce się przedziera.
Czeka mnie też chyba wycieczka do Krakowa dziś, wyłączyli nam n-kę, zapomniałam ze sie umowa kończy, na weekend kiepsko mój Łukasz jajko zniesie przecież ;) jakis dvbt by sie przydal dekoder. Przy okazji sie porozglądamy za panelami i innymi pierdołami na poddasze. Uwielbiam takie wybieranie :D Zboczenie zawodowe :-D

Więc kochane... Jestem w 16 tyg ciąży;-) ciąża co prawda nie planowana ale z mężem jesteśmy bardzo szczęśliwi i czekamy z niecierpliwością na maluszka. Pani doktor na ostatnim badaniu USG powiedziała że ktoś tam w brzuszku koniecznie chce być kobietką ale z radością poczekamy do kolejnej wizyty czyli pod koniec czerwca;-)) Powiedzcie mi dziewczyny jak przechodzicie ciążę ??

Pozdrawiam ! :*

Dziewczynki wóciłam. Jestem bardzo zadowolona z wizyty, niestety nie wiem kto to, szkrabek skrzyżował nozki i nie chciał pokazać. Ma 11 cm do pupci, wszytsko ok. Umówiona jestem na 5 lipca na zwykłe usg a 10 lipca na połówkowe, mowie do lekarza że wtedy mam obrone, a on niech tylko pani nic nie pije i się smieje. Ale było bardzo sympatycznie. Lekarz powiedział, że dzisiuś jest książkowy. Za chwilkę wrzucę zdjecie na wizytach :)

Cześć Olutek90, witamy w naszym gronie :-) ja akurat znoszę ciążę super, nie miałam większych problemów - tylko leciutkie poranne mdłości, nie obyło się bez nerwów, bo od czasu do czasu pojawiały mi się plamienia, ale ogólnie wszystko jest dobrze z Naszym synkiem :tak:

reklama
Olutek to fantastycznie, każde maleństwo nawet to niespodziankowe to największe szczęście jakie można sobie wyobrazić :) i widzę że jak na październikówkach królują chlopcy tak u nas coraz więcej kobietek:)
A co do przechodzenia ciąży ja moge o sobie powiedzieć tyle że 1 trym. wspominam idealnie, zero niedogodności, za to chyba teraz zaczynają się schody, cere zamiast coraz lepszej mam coraz gorszą, bóle glowy, zgaga, zaczynam się zastanawiać czy mój siusiak w brzuszku nie zrobi psikusa mamusi i nie zamieni się w dziewczynkę na kolejnym usg:sorry: kto by mnie nie spotkał mówi że będzie dziewczynka jak byk, aż mi głupio bo chyba na prawdę fatalnie wyglądam :eek:

Nonek super że wszystko w porządku :-) widać maluszek wstydzioch;) może nastepnym razem uda się podejrzeć co nieco ;)

Do góry