reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
meago dzięki :-)

Nie wiem może tu w Norwegi są inne zasady bo Pani dziś w mojej karcie przekreśliła termin 05.11. i zmieniła go na 29.10. (więc chyba powinnam zmienić grupę :-p)
A to że nasz synek jest nieco większy niż powinien to w sumie nas nie zaskoczyło, "czekamy" na duże dziecko bo sami byliśmy i jesteśmy duzi,
ja 172cm a jak się urodziłam to ważyłam 4kg i mój M 196cm z wagą urodzeniową 4,2kg więc pewnie i nasze potomstwo do małego należeć nie będzie :-D

Witam.Ja tylko na chwilke, nie wiem czy kogos to zainteresuje...ale na 99% bede miala córeczke.Nie dowierzam do tej pory tym bardziej, ze mam 2 synów i nawet myslenie, ze moze byc corka było dla mnie nie relane - a jednak!Dopiero wrociłam-jestem od 5:30 na nogach takze wybaczcie, ze nie czytałam co sie u Was dzieje.Jak wroce jutro z pracy, mam zamiar nadrobic zaległosci.

Ale ciszą powiało:-) gdzie Wy się wszystkie podziewacie?

ja się chciałam pochwalić. Mój skarbuś przed momentem zareagował kilkoma kopnięciami jak przyłożyłam rękę do brzuszka. Jestem mega szczęśliwa:-) ! nie mogę się nacieszyć

Kinga- gratulacje!!

Kinga gratulacje !!!!! ja też chciałabym dziewczynkę ale jak będzie chłopak to też ok :) przynajmniej nie będę potrzebowała instrukcji obsługi ;) bo jednego już mam :) wizytę mam dopiero na 19 :( więc jeszcze daleko :(
Jolka6621 ale super :) fajnie już jak nas kopią :))

reklama
Do góry