reklama
nonek- miły prezent dla malucha, też sie zarejestrowałam ciekawe czy cos przyślą , a tak pozatym calkiem fajna ta stronka
gusiak - gratulacje kopniaka tez juz sie nie moge doczekac takiego wyraźniego narazie mam takie male bąbelki i smyrniecia tak mi się wydaje ze to maluch
gusiak - gratulacje kopniaka tez juz sie nie moge doczekac takiego wyraźniego narazie mam takie male bąbelki i smyrniecia tak mi się wydaje ze to maluch
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
avocado, na zaufanych stronkach producentów ja bym się nie bała, ale w szpitalach faktycznie przez takie niewinne ankietki różne osoby wyłudzają dane nie koniecznie nawet szpital o tym wie lub chce wiedzieć, w mojej poprzedniej pracy przez takie ankiety wiem, że zbierano dane kobiet, była to firma ubezpieczeniowa...
Bezpłatne próbki dla niemowląt i rodziców
znalazłam taką stronę, są tu odnośniki do stron gdzie można dostać próbki.
Bezpłatne próbki dla niemowląt i rodziców
znalazłam taką stronę, są tu odnośniki do stron gdzie można dostać próbki.
reklama
martula1985
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki!
Karolek bardzo mi przykro, trzymaj się dzielnie :*
Ale Wam zazdroszczę tych ruchów, ja należę do tych puszystych więc raczej nieprędko poczuję i warsztatów też Wam zazdroszczę, bo u mnie nie ma..
Mnie dzisiaj męczyły dziwne sny, najpierw mi się śniło, że koleżanka urodziła córeczkę, a później mój własny poród mi się śnił - pamiętam, że mama mi powiedziała, że mogę się uprzeć na cesarkę a ja jej odpowiedziałam - "nie chcę cesarki, urodzę i wracam do domu!"
Czytałam, że macie problemy z wysokim ciśnieniem, a ja mam od wczoraj bardzo niskie i nie wiem czy się martwić czy nie..
Karolek bardzo mi przykro, trzymaj się dzielnie :*
Ale Wam zazdroszczę tych ruchów, ja należę do tych puszystych więc raczej nieprędko poczuję i warsztatów też Wam zazdroszczę, bo u mnie nie ma..
Mnie dzisiaj męczyły dziwne sny, najpierw mi się śniło, że koleżanka urodziła córeczkę, a później mój własny poród mi się śnił - pamiętam, że mama mi powiedziała, że mogę się uprzeć na cesarkę a ja jej odpowiedziałam - "nie chcę cesarki, urodzę i wracam do domu!"
Czytałam, że macie problemy z wysokim ciśnieniem, a ja mam od wczoraj bardzo niskie i nie wiem czy się martwić czy nie..