reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Gusiak super ! :) w końcu każda z nas będzie czuła :) hehehe jeszcze będziemy narzekały jak będzie maleństwo nas tłukło po żebrach ;D ja już się nie mogę doczekać właśnie takich "górek" na brzuchu :D wystającej nóżki czy rączki :D

nonek- miły prezent dla malucha, też sie zarejestrowałam ciekawe czy cos przyślą :), a tak pozatym calkiem fajna ta stronka

gusiak - ​gratulacje kopniaka :) tez juz sie nie moge doczekac takiego wyraźniego :) narazie mam takie male bąbelki i smyrniecia tak mi się wydaje ze to maluch :)

U nas ewakuluja ludzi:no: stan kleski zywiołowej :no: Przy Dunaju zalewa powoli wszystkie miejscowosci:baffled: jest zle...
nas nie siegnie ale nie fajnie to wyglada
Napisze do Was wieczorem:tak:

avocado, na zaufanych stronkach producentów ja bym się nie bała, ale w szpitalach faktycznie przez takie niewinne ankietki różne osoby wyłudzają dane nie koniecznie nawet szpital o tym wie lub chce wiedzieć, w mojej poprzedniej pracy przez takie ankiety wiem, że zbierano dane kobiet, była to firma ubezpieczeniowa...

Bezpłatne próbki dla niemowląt i rodziców
znalazłam taką stronę, są tu odnośniki do stron gdzie można dostać próbki.

reklama
Cześć Dziewczynki!

Karolek bardzo mi przykro, trzymaj się dzielnie :*
Ale Wam zazdroszczę tych ruchów, ja należę do tych puszystych więc raczej nieprędko poczuję :-p i warsztatów też Wam zazdroszczę, bo u mnie nie ma..
Mnie dzisiaj męczyły dziwne sny, najpierw mi się śniło, że koleżanka urodziła córeczkę, a później mój własny poród mi się śnił - pamiętam, że mama mi powiedziała, że mogę się uprzeć na cesarkę a ja jej odpowiedziałam - "nie chcę cesarki, urodzę i wracam do domu!" :-D

Czytałam, że macie problemy z wysokim ciśnieniem, a ja mam od wczoraj bardzo niskie i nie wiem czy się martwić czy nie..

Do góry