reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Ursula no my chcemy kolo 2006 -07 rocznil;) a silnik..hmm sma nie wiem chyba 2.0..
Bo Mercedesa mamy 2001 skora no ale sedan i musimy miec kombi bo juz z 2 dzieci ciezko...
Wogole to nie moglismy sie zdevcydowac nad marka auta miedzy Toyota Oplem Mercedesem i wlasnie Mazda:)

reklama
Witam Was leniwie. Muszę się Wam pochwalić, że raczej na 100% czuję ruchy mojego szkraba. Jutro o 10:30 mam wizytę , mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, i kosmówka i cała reszta. No i może dowiem się czy będzie chłopiec, czy dziewczynka...
U nas też dzisiaj lepsza pogoda, ale zapowiadali burze, z reszta w prawie całym kraju te burze. Brrr...
Miłej niedzieli, dziewczyny:-).

hej dziewczyny naprodukowalam sie i wszystko zniklo:-( u mnie nie bardzo od wczorajszego wieczoru mam bole krzyza promieniujace na podbrzusze i silny bol piszczeli wiec nie moge chodzic tylko lezec ale niestety nie mam takiej mozliwosci bo musze sie zajac Michalkiem bo maz rano znow wyjechal :-(

kinga rozumiem Cie co przezywasz bo sam mam niewesolo z mama i wiem ze ciezko jest zwlaszcza wtedy gdy nosi sie malenstwo chcialoby sie byc traktowanym wyjatkowo przez najblizszych

Witam, byliśmy dwa dni u teściowejbo mój m. miał zajęcia na uczelni a ja nie mam jak zająć się maluszkami. Na szczęście ból brzucha zmniejsza się i powoli zmniejszam ilość nospy. Niestety naczytalam się o możliwych skutkach ubocznych dla malucha i jak tylko mniej boli to ograniczam.
Powiem Wam że byłam teraz u Teściowej i dawno nikt mi tak nie dogadzał. Botwinka, ciasto francuskie z truskawkami, racuchy, młoda kapustka. Pycha!!!
Dziewczynki trzymajcie się u mnie też nie zaciekawie z sytuacją mieszkaniową ale jakoś staram się uśmiechać:-) Wsparcia od mojej Mamy też nie mam ale na szczęście jest mój m.:tak:

Witam, do nas zawitała choroba, Misiek wczoraj zaczął gorączkować, w nocy temp 40 stopni, rano na przemian 38 i 39,6. Zadzwoniliśmy po naszego pediatrę, ma zapalenie gardła. Lekarz stwierdził, że wysoka temperatura może utrzymywac się jeszcze przez kilka dni. Czuwałam nad młodym w nocy, zasnęłam dopiero o 5.30, a wstałam o 9. Padam. A tak mi było w nocy szkoda mojego szkraba, że miałam ochotę wyć.

Maddlena gratuluję ruchów:-)

kamilka87-my z m tez zamierzamy kupic auto rodzinne, trója dzieci to juz nie przelewki..a tez jakos w większe trasy w miare wygodnie trzeba dojechac, takze rozumiem doskonale zmiane auta.Narazie sie rozglądamy, i jak dostane nie duzy kredyty to cos sie kupi, bo za gotówke niestety nas nie stac....
maddlena- ciesze sie kochana Twoim szczesciem, ze sie odezwało...u mnie cos ucichło, i znów nie wiem czy to nie jelita zrobiły mi psikusa...ech.
BunnyCuko-jest dokładnie tak jak piszesz, jestesmy takie kruche w ciazy i odczuwamy wszystko sto razy bardziej, ja niestety juz od dawna mam kiepską sytuacje,...juz nie raz słyszałam, ze mam sie wynosic itp...chociaz jestem tu zameldowana, i rachunki płace i utrzymuje sie sama, jedyne co to dach nad głową mi matka daje. Ale kto jak nie ona ma poagac własnemu dziecku, dlatego tak boli to co słysze....ale dam rade, mam Was mam maluszka, mam swoich chłopców.i powiem Wam...nie jedną walkę wygrałam wygram i tą.
zwolineczka-zazdroszcze tesciowej, ja mam niestety tą z opowiadanych kawałów...i jakie pcyhotki Ci robiła, az slina leci :)
gdynianka-wiem co przezywa matka jak dziecko choruje, wtedy najchętniej całą chorobe chciało by sie wziąc na siebie i nic wiecej sie nie liczy tylko zdrowie malca, dlatego szczerze wspołczuje i zycze synkowi szybkiego powrotu do zdrowia.

U mnie niedziela leniwa...uczyłam z m syna wiersza i torszke sie zeszło,zrobiłam obiad a teraz wszyscy zrobili sobie sjeste...:)czy jakos tak...Całuje Was gorocą , trzymam kciuki za Wszystkie Wasze wizyty jutro, oby maluszki sie ukazały i było z nimi wszystko w porządku,a ja licze dni do mojej wizyty czyli do czwartku :)

Bunny - ja jadse do pl tylko na urlop na miesiac i zakupy zrobie bo tu niektore sa drogo... a rodzic bede w Niemczech i tu mam lekarza:tak: w pl nie mam juz ubezpieczenia wiec nic mi sie nie nalezy nic... :tak:

Kingaa myslelismy jeszcze nad Scenikiem 5 osobowym;-)

avocado super pomysł z tymi jeansami! Ja jeansy uwielbiam i najchętniej bym ich z tyłka nie ściągała, więc naprawdę dobra myśl! A jeśli chodzi o Vero Modę, to te spodnie są w całej Polsce? To nowa kolekcja, czy jakaś wyprzedaż, bo cena śmieszna?;)

ja dzisiaj też leniu****e, nic mi się nie chce, w domu bałagan, pranie nie zrobione a ja siedzę cały dzień na kanapie... Jak niedziela, to niedziela ;-)

Pozdrawiam Was ciepło!

reklama
Do góry