reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

gdynianka przez ułamek sekundy wydawało mi się że pisałaś o swoim M a nie o synku :rofl2:
rojku nie przejmuj się jak ja robię te 12 muffinków to dla M. nigdy wiele nie zostaje, ale to taki typ że ja się z nim muszę bić o jedzenie, a jak już piekę to sorry...ale mam pierwszeństwo :D

Któraś pisała o Magnum... Dzięki za przypomnienie ze istnieją:-D dziś muszę jednego wciągnąć!!!

reklama
chyba mam za małą formę do nich, bo kurcze nie chciałam wypełniać foremek po brzegi, więc zostawiałam po parę milimetrów miejsca od brzegu i zostało mi tej masy. Innej formy nie będę kupować, ale pewnie z jedna muffina by wyszła - co za strata!:wściekła/y:

Rojku ja leję do brzegu ciasta :) górę dobrze wysmarować tłuszczem, ja biorę ręcznik papierowy, umoczę go w oleju i zawsze przelecę po wierzchu, wtedy babeczki się nie przykleją, jak wyjdą wysokie :)

A widzisz martula, ja się bałam, że wypłyną :) Ale muszę powiedzieć, że super ta silikonowa forma! Nic się nie przykleja! Nie trzeba smarować. Rewela!
A jaka zabawka super! Moja Aniela zawsze ja z szafy wyciąga i fascynuje ją chodzenie po niej :p

ach ci mezczyzni zawsze musza nas wkurzac i jeszcze teraz gdy nie mozemy sie denerwowac... skad ja to znam...nie przejmuj sie bedzie dobrze... moj juz dal sobie spokuj bo ja od jakiegos czasu mam napady agresji i chlopina sie chyba poprostu mnie boi:))

Meago- przykro mi,ze twoj M tak sie zachował...mój M tez sie ostatnio nie popisał, zresztą wiecie...nie moge ci nic doradzic, bo jak wiesz nikt nigdy nam dobrze nie doradzi, my musimy sie z tym porykac.W kazdym razie powinnas dac mu nauczkę, za to, ze strasznie Cie to zabolało, nie wiem jaki to typ, ale moze pomoze.
Ja tam uwazam, czy tutaj czy w grupie...trzeba pisac tam gdzie sie aktualnie odnajdujemy.

reklama
A tak na marginesie jesli ktorąs to zainteresuje wstawiłam swoj brzuszek...:) Aaaaaaaa dziewczyny dzidz mnie własnie "skopał"100% to on...:DDDDDD

Do góry