reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Hej

My dzis z synkiem pieklismy czasteczka wyszly suuper:-D zaraz zjemy kalafiorka z bulka tarta zglodnialam po robieniu tych ciasteczek:rofl2:

Kurcze dziewczyny czy to normalne ze sie nie ma objawow ciazowych calkiem normalnie sie czuje nie chce mi sie spac nie mam problemow z jedzeniem z zapachami az sie zastanawiam czy wszystko dobrze:baffled: jedynie sikam moze troche czesciej i cyce spore:sorry:

reklama
No i w końcu pokonał mnie sen cały dzień się broniłam ale wystarczyło przyłożyć głowę do poduszki i nawet nie wiem kiedy się zresetowałam. Ale mnie dzisiaj zebrało na wymioty z głodu, nie mam apetytu na nic konkretnego ochoty coś tam niby chodzi za mną ale nie potrafię zidentyfikować w każdym bądź razie nagle poczułam taką pustkę w żołądku jakbym nic nie jadła i nagle zbiera na wymioty.
rojku jakie konkretnie dane Ci podać?

Dziewczyny,, mam pytanie: przez kilka ostatnich dni czułam takie rozciąganie czy rozpieranie w podbrzuszu, jak by ktoś robił sobi tam miejsce :) wczpraj i dziś tego nie czułam. czy też tak macie? I czy to coś znaczy?

Apetyt, mdłości , bolesne, obrzmiałe i baaardzo tkliwe piersisą nadal. Nie chcę panikować, ale to moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie nowe.

Dziewczyny, ja w pierwszej ciąży nie miałam prawie żadnych objawów. Dopiero w drugim trymestrze trochę mi piersi przybyło :-) a że miałam już ich trochę, to strasznie mnie to wkurzało :crazy: Nie mogłam znaleźć odpowiedniego stanika dla siebie. Teraz narazie jest podobnie. Troszkę mnie mdli, ale naprawdę niewiele, zresztą za wcześnie też na to. Ale ani tkliwych piersi ani nic. Jakbym w ciąży nie była...no ale jestem :tak:

reklama
Meago ja przez ciebie na zawal teraz zejde !! Jak ja wytrzymam do czwartku czy wszystko ok?

Choc wydaje mi sie ze brzuszek mi napuchl bo jak dociagam nogi do brzucha to inaczej jest :)

Jesuuuu boje sie!!

Do góry