reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Tak tylko ja wariuje bo sie doszukuje objawow a ich brak i dlatego sie boje:( z Adaskiem tez nic a nic sie nie dzialo:/ ehhh byle do zobaczenia serduszka i zrobir wielkie ufff...
Zastanawiam sie jak ja wytrzymam do kolejnego usg w 20 tyg??!! Chyba w miedzyczasie zrobie w Polsce?

Witam dziewczyny,
Chętnie się do Was przyłączę. 8 marca (piękny prezent na dzień kobiet, nie?;)) ujrzeliśmy 2 kreseczki na 3 różnych testach.. tak dla pewności:) Wypada teraz 4-5 tydzień, zależy jak kto liczy. Byłam u lekarza, jak na razie wszystko w porządku, ale jeszcze nie widzieliśmy zarodka i serduszka więc mam powtórzyć wizytę za 2 tygodnie. Aha.. i objawów poza sporym zmęczeniem brak. To moja pierwsza ciąża, mam 28 lat, jestem z Poznania. Pozdrawiam Was ciepło!

Witam i ja mam termin na listopad jak narazie robie bet hcg rosnie bardzo szybko ale na usg jeszcze nic nie widać wiec czekam ;D

BabyPoznan i Marcia27 Witam, rozgości się.
W końcu trochę lepsza pogoda trochę mroźnie ale śnieg nie sypie więc postanowiliśmy pójść na spacer ale oczywiście nie obyło się bez płaczu bo mama zła kazała wracać do domu;-). Samopoczucie świetne bez mdłości ale z brakiem apetytu.

Dziewczyny a słyszała któraś o konferencjach ************? Niedawno odbyła się w Łodzi, 21.03 będzie w Poznaniu, jakoś kilka dni później w Katowicach. Ja już się zapisałam, wiedzy nigdy za wiele nie?;) A że to moja pierwsza ciąża, to chłonę wszelkie informacje :-)

Ja bym tylko spała :-) a brak apetytu znam bo w dwa tygodnie schudłam 6 kg ale teraz już zaczynam jeść zeby dzidzia rosła :-)

reklama
Do góry