reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Hej dziewczyny

Cos czuje ze dzisiaj nie popisze bo chcemy spedzic dzien na spacerku moze gdzies sie przejedziemy.. Synek wstal po 6 i juz nudzi... a jeszcze mam troche roboty w domu chcemy przestawic mlodemu meble w pokoju tzn maz... a ja tylko pólki wyczyszcze:tak:

Pozdrawiam was i milego dnia zycze:-)

reklama
Witam drogie Panie i dołączam się do listopadówek :-)
Mam 32 lata i w piątek test wskazał dwie kreseczki. To moja pierwsza ciąża i jestem lekko skołowana z tendencją do czarnowidztwa. Bardzo liczę na Wasze rady i wsparcie.

Sporo nas z Poznania, żeby w listopadzie miejsc w szpitalu nie zabrakło :-D

A mi wczoraj wyskoczyła straszna oprycha na ustach, dzwoniłam do lekarza i ze względu na wczesną ciążę nie bardzo mogę sobie czymś pomóc :( Macie jakieś naturalne sposoby na pozbycie się tego cholerstwa?

Będziemy się mogły na spacerki umawiać :-D
Co do opryszczki, to mi nie pomaga nic poza tabletkami, no ale teraz to chyba odpada. Koleżanki stosują okłady z cebuli. Podobno pasta do zębów potrafi podsuszyć to świństwo. Jak coś Ci pomoże, to daj znać.

witam!
Dzisiaj jest taki piękny dzień słoneczko nastraja pozytywnie aż chce się coś robić..
witam nowe dziewczyny im nas wiecej tym lepiej mocniejsze wsparcie.
Dziewczyny ja też nie mam jakichś tam objawów nawet próbuje sobie przypomnieć jak to było w pierwszej ciąży wydaje mi się, że te pobolewania podbrzusza i uczucie rozciągania to pozytywny objaw bo fasolinek robi sobie miejsce. W pierwszej ciąży objawy pojawiały się u mnie stopniowo i nie byly jakieś upierdliwe też się boję bo nie mogę uwierzyć, że się udało.
Kamila ja też uwierzę i ufffnę jak usłyszę serduszko..! zapiszę się dopiero po świętach bo teraz i tak niczego się nie dowiem.
Dzisiaj z myszką same w domku jestesmy małżon wroci z pracy po 17 moze pizze kupi na drugo danio- kolację.
Wiecie co już nie moge się doczekac momentu kiedy będziemy szukać wozkow i innych gadżeto uwielbiam to.
pozdrawiam miłego dnia...

Poznanianki zabrałyśmy się do roboty i fasolki są;-)
ja jestem z Dębca, i chodze do dr Pietrygi - Euromedicus, Wojskowa ulica, a wy?
my dziś z mezem na chrzcinach bratanka meza
troche mnie kułą jajniki, raz na jakis czas, ale podobno to normalne...oby
pierwsza ciaza, wiec jak tylko mnie cos lekko zaboli to juz panikuje....

Meago ja nienawidze kalafiora wczoraj maz mowi ze sobie zrobi i normalnie wciagnelam go jak najlepsze cukierki:rolleyes:

My przemeblowalismy pokoj mlodego i odpadam nie mam sil... Zjedlismy szybki obiad poukladalam zabawki i ogladamy super film... Ja sie zastanawiam co zrobic z polowa zabawek mlodego bo tragedia ile tego jest:/

Wczoraj tez upieklismy ciasteczka na szczescie nie bylo az tyle balaganu..mlody lukrowal i dekorowal a wieczorem je zjedlismy:)

Witam nowe mamusie:)

reklama
Poznanianki zabrałyśmy się do roboty i fasolki są;-)
ja jestem z Dębca, i chodze do dr Pietrygi - Euromedicus, Wojskowa ulica, a wy?
my dziś z mezem na chrzcinach bratanka meza
troche mnie kułą jajniki, raz na jakis czas, ale podobno to normalne...oby
pierwsza ciaza, wiec jak tylko mnie cos lekko zaboli to juz panikuje....

Ja jestem z Naramowic, a mój lekarz to dr Przybylski.

Do góry