reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

A mnie od rana niedobrze, jak dawałam dziecku jeść to myślałam, że będę miała bliższe zbliżenie z WC. Masakra.... Od dziś mam wstręt do kawy, ale z kolei mam dużą ochotę na czekoladę :)

reklama
O ja też w poniedziałek idę na badania a w środę na USG zobaczyć fasolkę.
Mój synio ciągle chodzi z czapką tak chce na dwór ale nie ma szans w zaspach bym go nie znalazła. Wczoraj był to nie chciał wracać do domu na siłę go ciągnęłam.
A właśnie w Niemczech ładniej niż tu u nas mężuś ciągle mówi że u niego świeci słonko kiedy u mnie za oknem pi...dzi:wściekła/y:

witajcie,
wczoraj dałam chorobie do wiwatu:
sok z 6 buraków ;-)
sok z 2 cebul;-)
czosnek z mlekiem i miodem
pomarańcze
i myslałam, że padne od swojgo zapachu ;-)
dzis już lepiej sie czuje;-)

Też w środę idę zobaczyć moją małą fasolkę :-)
I niestety dalej nie mam apetytu próbuje się zmusić do jedzenia ale mi to nie wychodzi bo jak na nie patrze to mi niedobrze:eek: oby szybko minęło:-D

akilegna
user-online.png
pociesze Cię ok 2trymestru powinna być poprawa;-)

Właśnie wróciłam z małym ze spaceru, wypuściłam Go z wózka, cały mokry, specjalnie się przewracał, ale miał radochę. Położyłam Antosia spać i ogarnęło mnie znowu lenistwo, chętnie też bym się położyła, ale niestety, obiad trzeba zrobić...
Katar mnie męczy i kichanie, masakra...

Cześć dziewczyny, można się dołączyć? Nie wiem jeszcze co prawda na kiedy termin,OM 26.01. ale pierwszy poz test wyszedł dopiero w niedzielę,a w poniedziałek robiłam betę. Strasznie mam zawiłą sytuację w tym cyklu, ale najważniejsze żeby teraz już wszystko szło dobrze :)

Witam nowe mamusie :-)
Dziewczyny chyba nie wygram walki ze snem..dzisiaj spałam do 12 i dalej mi się spać chce :zawstydzona/y:. A do tego jak myślę o jedzeniu to mi niedobrze..i cały czas głodna chodzę mimo tego że jem..:szok: A mnie dzisiaj zasypało!:szok: Zawierucha taka ze szkoda gadać..M wcześniej z pracy nawet wrocił bo istniało ryzyko że potem do domu nie dojedzie.
Już sie doczekać nie mogę kiedy skończy mi się I trymestr bo potem to już jakoś idzie;-)

Dziewczynki, to może ja pozbieram od Was te dane do listy, a potem już gotową wyślę do remember.me, żeby wstawiła, co?

Ja dzis mialam przejscia z dotarciem do pracy. Tak nas zasypalo (a na lekkim zad.piu mieszkam), że mimo, że pług naszą uliczkę odśnieżał, to nie widziałam gdzie droga jest, a gdzie już pobocze i rów :) i zakopałam się w zaspie.
W mieście u nas dziś zawalił się dach nad jakimś magazynem z mat. bud., niedaleko autobus z dzieciakami wjechał w rów i zakleszczyły się drzwi tak, że nie mogli wyjść. Masakra!

reklama
Do góry