reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

remember a co Ty na to żeby uaktualnić listę? :sorry:

moglaby przybrać taka forme tabelki:

Nick Imie Wiek TP Przez ile cykli sie staralismy, a potem dopisywalibysmy plec, hm?

reklama
Ja też jestem za było by tak czysto na forum i wiedziałybyśmy ile nas jest...
Dzisiaj jestem nieprzytomna śpie cały dzień dobrze, że mąż był w domku. Ja idę do lekarza po świętach, bo robilam wcześniej dwa testy i nic a dziś wyszły piekne dwie kreski także nie ma sensu wczesniej. Co o tym sadzicie?

Dzień dobry Listopadówki jak wasze samopoczucie i jak z pogoda??
U mnie można powiedzieć bez zmian brak apetytu więc na śniadanie tylko twarożek i kefir.
Nie lobie takiej pogody było parę dni ciepła a teraz jest zimno , dzisiaj nie mam nawet szans abym wyszła z domu tak mnie zawiało

Hej dziewczyny

Ja juz od 7 na nogach szykowanko do przedszkola i w nogi... i sloneczko swieci wiec apaszki nie wzielam ani beretu i kurnia przemarzlam:szok:

Ja juz wcinam sniadanko zrobiłam sobie zapiekanke ktora troche przypalilam:confused2:

gosiula- widze ze jestes ze swietokrzyskiego? z jakiego miasta? bo ja z Kielc ale obecnie mieszkam w Niemczech;-)

Witajcie kochane :-) ja od dwóch dni przytulam się z kibelkiem. Masakra :baffled: wczoraj próbowałam zrobić piersi z kurczaka i jak tylko zobacyzłam mięso to odrazu zwrot...

Nie zasypało Was jeszcze? u nas prawie świata nie widać tak sypie dzień i noc

witam!
Kamilka ja mieszkam między Kielcami a Jędrzejowem.
U mnie dziś cisza zero innych objawów oprócz ciągniecia w pachwinach ale to pewnie fasolcia robi sobie miejsce.
Mogła by się ta pogoda zmienić bo można oszaleć z dzieckiem w domu nudzi się tej mojej corci i tróje żeby się z nią bawić...
ok później coś jeszcze naskrobię Miłego dnia!

annie - ja chociaz dziekuje za to ze sniegu u nas juz nie ma:-D ale teraz na swieta bedziemy jechac i stwierdzilismy ze jedziemy jeszcze na zimowych oponach :baffled:

gosiula- a to ja mam po drodze z niemiec i do niemiec:) hehe Wolica checiny itd...

Ja troche posprzatałam i wstawiłam pranie i polezakuje bo juz mnie glowa boli:no:

reklama
A ja gapa, miałam plan, żeby dzisiaj pójść zrobić badania, no i zapomniałam nasikać do pojemnika:crazy:.
Ale to nic, pójdę w poniedziałek.
Kurcze, coś się przeziębiłam, z nosa leci, ciągle mi zimno:-(. Nie dobrze.

Do góry